Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az egész családnak volt indoka ...

2019.06.05

 

Nincs lelkiismeretfurdalásuk, nincs megbánás. Edit asszony miután megölte balesetben álcázva férjét, az egész család jól járt. A Zámbó családban a legnagyobb őstehetség Jimmy volt, vitathatatlan a király hangja, zenei tudása, technikája. Soha egyik családtagja sem tudott kilépni a művész árnyékából, ez nagyon zavarta testvérét Zámbó Árpit, Edit asszonyt, s az is egyértelmű volt, hogy gyerekei sem törhetnek babérokra apjuk mellett. Így visszagondolva Krisztián is jól járt. Bekerültek végre a médiába, képernyőn lehetnek. 

Meggyőződésem, hogy Zámbó Jimmy ha válni akart Edit asszonytól, akkor az azért lehetett, mert már nem szerette feleségét, hisz nem titok, hogy Edit asszony szeretője volt Zámbó Árpinak. Az is nyílt titok, hogy Zámbó Jimmynek is voltak szeretői, de mint ismeretes Edit asszony valahányszor lehetett elhanyagolta férjét és nem teljesítette házasságbéli kötelezettségét. 

Jó kérdés, hogy miért nem játszódjak  Zámbó Jimmy dalait a rádiók, hisz vitathatatlan művészete. Csodás lírai dalai mindig szívhez szólnak s elérik a lélek mély bugyrait. 

kedves olvasóim, nem nagy áldozat egy művész halála egy pár tehetségtelen családtag szerepeltetésért? Nagy árat fizettek, de mindenkit utolér a végzetes bűne, s kegyetlenül megfognak fizetni. 

                                                                               Tschongor Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.