Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ma Magyarország

2016.05.08

 

 

Ez a dal nagyon szép az országról és mivel a kivételek erősítik a szabályokat, ezért ELNÉZÉST KÉREK a kivételektől, nem szándékom mindenkit bántani, sőt senkit igazából, de tapasztalataimat nemtagadhatom meg és le!

Magyarországon semmi sem úgy megy ahogy kellene és sajnos az emberek sem a " régiek ". Erdélyi lévén és mások tapasztalatai alapján akik jöttek Szerbiából, Szlovákiából vagy éppen Szlovéniából, Ukrajnából, Lengyelországból vagy sorolhatnám tovább is, hogy egyre több az irigy ember. Magyarországon kivételesen tömegével hódít ez a betegség, szinte népbetegség, de remélem még nem! Sokan azt hiszik, hogy akik nyugaton élnek, azok gazdagok vagy éppen gondtalanok ... , hát elég nagy a probléma, ha ezt képzelik. Annyira buta kérdéseket szoktak feltenni a emberek akik otthon élnek, hogy " Jól lehet élni     Ausztriában? " vagy " Milyen az élet Amerikában? " ,             " Mennyit lehet keresni? " , " Tudsz munkát? " , " Tudsz pénzzel segíteni? " ... Én általában az ilyen kérdéseket megvizsgálom, hogy ki kérdezi, mert sokat számít a személyiség és az illető személy természete.

Rengeteg ismerősöm van akik a panaszkodást leszámítva nem igazán tudnak mást, de sajnos ez is jellemző nagyon sok otthonira. Utazzak vonaton, buszon, kocsival, mindenki aki nyugatra csak látogatóba jön, egyebet nem nagyon csinál csak panaszkodik, szidja a kormányt, sajnáltatja magát, de az első adandó pihenőn a legdrágább cigaretta kerül elő. Aztán rosszabb esetben még egy kis alkohol is. Na ezzel azt hiszem itt minden érthető!

Ma Magyarországon olyan dolgok történnek meg, hogy értelmes ember esze megáll. a lakóságot ráncigálja a kormány vagy a kormány mögött álló igazi hatalmat megragadó titkos szolgálat!

 

 

 

A lakók meg nem fognak össze, mert a szegény irigy a gazdagra, a gazdag sajnos lenézi a szegényt. Ezen kívül meg otthon szeretnek a magyarok marakodni és ez ma olyan mint ha megfelelne az embereknek, mert nem tesznek semmit se, de hogyan is beszélhetnénk Magyarországon magyarokról, amikor alig vannak tiszta magyarok. A sok vegyes házasságok és a sok külföldről jöttek már oriási népességet tesz ki. Csak vegyük a sok vegyes házasságot, a roma kisebbséget, a rengeteg kínai és közel keleti ... Magyarország a rendszerváltás után nagyon befogadó képes volt, ennek a levét megitta és értelemszerűnek vélem, hogy most a befogadás ellen van! Mert a múlt, jelen és jövő között ok okozati ösdszefüggés van és nem létezik egyik sem a másik nélkül. Ez olyan mint a mókuskerék  ..., de nehéz kiszállni belőlle!

Ma Magyarország össze vissza halad, hol előre, hol hátra és ebben nem csak egy ciklusú vagy két ciklusú, hanem az összes ciklusú politikai rendszer hibás, még a rendszerváltás előtti időszak is, nem beszélve az emberekről akik megvezethetőek és napraforgóként ide vagy oda állnak, hol ígérnek többet, hol adnak többet. Mert rengetegen vannak akik megvásárolhatóak egy szatyor élelmiszerrel, ezáltal megszünik a gondolkozás és ezek az emberek eladják az egyéniségüket és a szabad akaratukat ... mert sokszor egy csomag, egy ajándék felváltja a gondolkozást ...

Szomorú!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bezdán,zrt,fasizma 73, Vajdaség, Szerbia

(Horváth Gyula, 2016.05.12 20:15)

ahogy olvastam ezt a szomoró,de igaz leirást,nekem is ez nagyon roszul esik,mert Én még magyar állampolgárnak születtem,1942 mert akkor ez a délvidék még Magyarországhoz tartozott,sajnos ami le van irva ezt Én is mind tapasztaltam,habár nem élek az ANYAORSZÁGON.DE KISÉREM A TÖRTÉNÉSEKET.ÉS MINDENNEL EGYEZEM AMI ITT LE VAN IRVA.SAJNOS VALÓBAN NAGYON SZOMORÚ!

Re: Bezdán,zrt,fasizma 73, Vajdaség, Szerbia

(Csongor, 2016.05.12 23:49)

Köszönöm és bízzunk abban, hogy nem marad ez így, talán ez csak egy ideiglenes kivül eső időintervallum, s majd minden helyre - billen! :)

Antarktisz

(KK, 2016.05.10 20:54)

Fél oldalon keresztül panaszkodsz, hogy a magyarok csak panaszkodni tudnak... Le sem tagadhatnád, hogy magyar vagy. KK

Re: Antarktisz

(Csongor, 2016.05.10 23:46)

Bödületes marhaságot írtál. Összetéveszted a cikk írást a hétköznapi élettel. KK , te és a nagy butaságod eget renget és hegyeket mozgat meg. Ráadásul buta is vagy, mint az éjcaka!!!!!! :D :)

Re: Antarktisz

(Adél, 2016.05.10 23:54)

jobban teszed ha leszálnál Csongorról, te kis féreg. Gyülölnek és felejtsd el, hagyd végre békén, elmebeteg faszszopó meleg, Kovács Krisztián, aki képtelen egyedül élni, az anyja szoknyáját lebegteti és még egy pasi se állt meg mellette. Kovács Krisztián aki Székesfehérvár elmebeteg lakója és budapesti lakásának gumirozott zártosztályosa...

Re: Antarktisz

(Krisztina, 2016.05.11 00:24)

Még a nevét se meri vállalni a kis senkiházi talpnyaló. Az ilyent Csongor fel kell rúgni, s ha elmebeteg, akkor a világnak fölösleges embere! Követ kell rá dobni!