Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marlon Extravaganza és Én

2016.05.25

Kedves olvasóim, Marlon Extravaganza, híres transzvesztita, shemale nagyon súlyos beteg és szeretném ha gondolnánk rá, imádkoznánk, hogy felépüljön!

urban06-1-.jpg Szomorúság tölti el a szívemet, mert fantasztikus embernek ismertem meg, de mikor is? Az időt visszapörgetem 2008-ra. Valamikor létezett egy fantasztikus szórakozóhely Budapesten, névszerint Alibi, az Üllői úton. Egy éjszaka a sors összehozott minket, a volt párom megakart szabadulni tőlem, lepasszolt, megkérte Marlont, hogy foglaljon le. Ez a sors, hogy megismertem egy fantasztikus embert! Tudom, hogy elsőre nagyon szimpatizáltunk, órákat beszélgettünk és felajánlotta, hogy menjek fel hozzá, de ez nem történt meg végül, s miattam, mert a helyzettől megijedtem és elszaladtam! sad 

Tudom, hogy erős és életet akaró! Hiszek benne és abban, hogy tudunk majd egyszer újra találkozni, annyi év után! Elevenen él bennem azon az éjszakán a beszélgetéseink összes szava, lélegzetvételeink. Soha nem beszéltem róla, de most is csak azért teszem, hogy alátámasszam, hogy igenis fantasztikus emberről van szó, aki tiszta lelkű és szívű!

Azt gondolom, hogy Isten helyes útat választ Marlon részére és ehhez, mindenkit kérek gondoljunk RÁ! Az egyéniség Marlonnál kezdődik és nála fejeződik be, ő maga az A és az Ω s ami közte van! Csodálom őt és nagyon szeretem! Gyógyulj meg, térj vissza közénk, s valahol olvastam, hogy azt mondtad, nem mész messzire, hát akkor most ne menj még! Istenem Kérlek és Köszönöm!

 

a2e68f9edd7932ebdea39db1d7e72694_large-1-.jpg

 

 

NAGY RAJONGÓTÁBOROD VISSZAVÁR!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bécs

(Tschongor Attila, 2016.05.26 08:50)

MA HAJNALBAN MARLON EXTRAVAGANZA (OSZKÁR SZILÁRD NÉMETH ) 55 ÉVES KORÁBAN ELHUNYT :( ISTEN NYUGTASSA ÉS AZ ÖRÖK VILÁGOSSÁG FÉNYESKEDJÉK NEKI! BÉKE PORAIRA, MERT PORBÓL LETTÉL S PORRÁ LESZEL! NYUGODALMAT ÉS BÉKÉT ODAÁT A SZÍVÁRVÁNYON TÚL!

Bécs

(Tschongor Attila, 2016.05.26 06:54)

Friss hír: Marlon állapota továbbra is válságos a lázal küzd veséi leálltak vizeletet nem ürít, egyszóval utolsó óráit tapossa . Küzdj ha van miért vagy add fel magadért. Szeretünk!!!! ( Seres Attila és Oszkár Szilárd Németh, azaz Marlon Extravaganza - Budapest )

Bécs

(Tschongor Attila, 2016.05.25 09:05)

https://www.youtube.com/watch?v=76f7etXkFZc -ezt a dalt Marlon Extravaganzanak küldöm!