Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eurovision Party 2017

2017.04.16

​Minden Eurovíziós Dalfesztivált megelőz egy Európai körút és minden hétvégén egy Party van, ahol amolyan kampány szerűséget csiholnak, interjúk készülnek és hát megismerjük a versenyzőket és dalaikat. Hogy kik nem vesznek részt, ezeken a partykon, azok két ok miatt vannak távol. Egy negatív és egy pozitív oka van. Volt eddig Party Amsterdamban, Madridban, Tel-Avivban, Londonban, Rigaban, s majd még lesz más városokban is.

​Öt város, de csak az egyik, ahol igényt tartottak a magyar versenyzőre, Pápai Jocira. Valahogy nem népszerű, ebben az erős mezőnyben. A legnépszerűbbek Svájc, Lengyelország, Olaszország, Bulgária, Románia, Franciaország, Belgium, Macedonia, Montenegro és Dánia. A közös, hogy jó dalok, erősek és mind tudnak angolul.

​Az orosz versenyző végül nem vesz részt a versenyen, ez teljesen politikai hatású, de a keleti blog veszít egy komoly pontegységet. Igaz az is, hogy nem temetném ezt az egészet még, lehetséges, hogy utolsó pillanatban még színre léphet az Oroszországot képviselő énekesnő, mondjuk úgy, hogy 2% esély a 100%-ból.

​Mindenki hozza a formáját és ha azt nézzük, az Eurovíziós Dalfesztivál történetében rekordot döntött az idén Olaszország versenyzője, Francesco Gabbani, a legnagyobb zenei csatornán, a youtube-on több, mint 93 millió megtekintés a bizonyíték. S még csak alig két hónapja került nyilvánosságra. S a versenyig még van egy hónap. Ilyen időintervallumban nem sok előadó ért el ekkora megtekintést Eurovíziós Dalfesztivál halmazban.

Olyan nehéz, de mégis nálam is van egy TOP 5-ös lista, nagy nehézségek árán kialakult:

5. Sweden - Robin Bengtsson - I can't go on (+8)
4. France - Alma - Requiem(-3)
3. Switzerland - Timebelle - Apollo (►)
2. Italy - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma (►)
1. Bulgaria - Kristian Kostov - Beautiful Mess (+41)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.