Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eurovíziós Dalfesztivál TOP 10! és kritikák, információk ...

2015.05.05

10-ik helyen Montenegró található, méghozzá Knez és a dal amit előad nem más, mint Adio.

 

9-ik helyen hallható Azerbajdzsán, Elnur Huseynov előadásában a Hour of the wolf dal, amivel képviseli hazáját.

 

8-ik helyen látható Németország dala is Ann Sophie előadásában a Black Smoke dal.

 

7-ik helyen Ausztria dala csendüljön fel, ahol a verseny is nagyban folyik.

 

6-ik helyen Franciaország helyezkedik el, énekel Lisa Angell, a dal címe: N'oubliez pas.

 

5-ik helyen Belgium integet, Loïc Nottet és a Rhythm Inside dala. laughwink

 

4-ik előkelő helyen Olaszország híres triója helyezkedik el, II Volo - Grande amore dallal.

 

3-ik helyen nálam a most először versenyző Ausztrália helyezkedik el, igazi mai zene, minden minőségében ropogós. yeslaugh Guy Sebastian - Tonight Again.

 

2-ik helyen a számomra San - Marino jelenti a libabőrt és a totális szárnyalást, Anita Simoncini & Michele Perniola - Chain Of Lights. A szimfonikus hangszerelés egyszerűen elvarázsol. Élvezzük! Igazán és Igazi fesztivál Dal!

 

Első helyen, aranyat kap, győzelmet, mert ezt a dalt nem csak élvezni lehet, hanem bulizni is rá, táncolni és ez a maximálisan kielégítő, Izrael

Nadav Guedj - Golden Boy dala! Gratulálunk és reméljük bulizhatunk a dalodra kedves Nadav! yeswinkyeslaughyesheartyesenlightenedyeskissyesdevilyes

Minden versenyzőnek gratulálunk, legfőképpen a Top 10-ben szereplőnek! Top 10 listába 40 dalból választottam ki a legjobbakat! Nem volt egyszerű, de sikerült többszöri meghallgatásra kiválasztani a legjobbakat! images-11-boglarka.jpgNem került be a Top 10-be a magyar versenyző, Csemer Boglárka Boggie, ahogy azt láthatjátok, mert sajnos a hangszerelése és előadásmódja kritikán aluli, ezért lepontoztam!

 

 

 

 

 

 

 

 

A román versenyző sem jutott be, Voltaj együttes, kritikám amely őket illeti, hogy románul énekelnek, a versenyen teljesen angolul kellene. A hangszerelése a másik ami kicsit rontotta a helyzetüket!

bg_video_2013.jpg

 

 

 

 

 

eduard-romanyuta-moldova-2015-lyrics.jpg

A legrosszabb helyezést a moldovai versenyző kapta, Eduard Romanyuta, tisztára szégyen ahogy azzal be fog vágódni, mint egy fél tégla, vagy Gizi amikor részeg, mint a Gűzű!

Ausztrália először versenyezhet a dalfesztivál történelmében, a szervezők döntése alapján, a döntőben van a helye startból, hogy igazságos verseny maradjon. Ez abban áll, hogy az elődöntőkben ne veszélyeztesse egy európai ország bejutását se, illetve szavazati lehetőséget kapott, mindkét elődöntőben! Az is tény, hogy ez lesz az első és utolsó versenyzési lehetőségük, de egy kivételével jövőben is részt vehet a megmérettetésen, ha 2015-ben megnyeri a Dalfesztivál jubileumi 60-ik versenyét, itt Ausztriában, Bécsben!

 

img_20150501_150739.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Marosvásárhely

(Mária, 2015.05.06 22:46)

Ez nagyon jó!!!! :-) :-) :-) :-) tetszik, legyen így!!! :-) :-) :-)