Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Kis Magyar Szépségipar" -László Erika

2017.07.22

5.jpg​Szeretnék köszönetet mondani kedves László Erika írónak, hogy kezembe vehettem ezt a könyvet és elolvashattam. Van abban az örömben és tiszteletben részem, hogy személyesen is ismerem a hölgyet, igaz személyesen csak egyszer tudtunk találkozni, s ez a távolság rovására írható.

​A könyv érdekesen indul és szépen lassan vezeti le a témát. Én két részre osztanám, van az első része és a második része. Matematikailag az első része a könyvnek csupán a 10%-át teszi ki és a második része a maradék 90%-át. Fontos az őszinteség mindenkor és mindenhol. Őszintén megmondom, az első részénél többször leakartam tenni a könyvet, egyszerűen nem volt a téma a világom. Le is raktam ... talán 4 napra, vagy 6 napra? Nem is tudom pontosan. Aztán újra kezembe vettem, mert arra gondoltam, ha már megvettem, akkor elolvasom. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy kíváncsi is voltam, hogy ténylegesen miről is szól a könyv.

​Amikor túljutottam az első részen, és a második részbe értem, egyszerűen le se bírtam tenni a könyvet. Metrón, utcán séta közben, otthon, WC-n, alvás előtt, ébredés után, éjjel-nappal csak olvastam. Ki is olvastam három nap alatt. Szerepel benne szülővárosom és ez nagyon jó érzéssel töltött el. Nagyon köszönöm és ezért külön hálás vagyok!

​Nagyon jó könyv, tetszik a szavajárása, a nyelvezete, az apró érdekességeivel, amire az én szemem hamar felkapta magát ..., azt gondolom, hogy ezek a regény szexepiljei. Utólag kiderült, hogy egyik esetben óriási tévhitben voltam. Talán kezdjük rögtön ezzel. A könyv végén szerepel Hedvig, aki a kórusból lesz barátnője a főszereplőnek. Én azt hittem ez egy fiú név, de miért szerepel, hogy a vőlegénye várja otthon, valahogy nem állt össze a kép. Mára kiderült, női germán eredetű. Amit megfigyeltem még, hogy a könyv közepe arról szól, hogy nem tudja behunyni a szemét Bella, mégis folyton úgy van fogalmazva, hogy behunyja szemét és elmélkedik, nosztalgiázik, elgondolkodik ... . Akkor most behunyta vagy nem? A válasz nem lényeges ... a könyv felülírja minden apró kérdés válaszát. Azt hiszem az ilyen írók tetszenek akik folyamatosan megtudnak lepni, tudnak szórakoztatni és üzenni, mélyen vagy felszínesen, de a lényeg működik a világegyetem csatornáin keresztül és a Földön is az emberek közt.

Szeretnék gratulálni a könyvhöz, a témához! Rengeteg kitartást, jó egészséget, türelmet szentelj az életednek és tartalmának. Van élet 60 felett is és én csak azt mondom: csapj a lovak közé, ereszd el a hajadat és tombolj, mert még sok mindent kell tenni. Ahogy a transziregény 10ből 10et kapott, így ez a könyved is 10ből 10et kap. Nem mellesleg egy dallal is kedveskedek neked, kedves Erika!

Pusziiii ...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.