Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aktualitás!

2017.01.25

rodrigo_alves_papusa_ken_dcnews_81188100-1-.jpg Ő itt a Brazil pasas, Ken baba, Rodrigo Alves. Mára már 47 plasztikai műtéten van túl és messze nincs vége, állítása szerint. Olyan furcsa, hogy bzonyos emberek mit megnem képesek tenni azért, hogy az ideális kinézetüket elérjék. Valahogy ez nagyon lelki eredetű probléma, mert szerintem aki a természetességgel nem találja meg a boldogságot, az bármit tehet a tökéletesség érdekében, igazi boldogságot nem fog találni. Rengeteg operációi közül hetet végeztek el az orrán és sajnos mára nehezen tud lélegezni. Egy specialista szerint, a sok műtétek miatt az orrába be se tud nézni, hisz totálisan rosszul reagál szervezete rá. Komolyan kezdek gondolkdni, hogy mire jó ez a sok beavatkozás. Szilikont fecskendeztetett be a testébe, mely egy része beszivárgott a vérébe, hetekig harcoltak az életéért, de ő egy újabb orr plasztikán gondolkozott. Nagyon szomorúan szemlélem ezt az esetet, mert emberek milliói örülnek annak, hogy élnek és harcolnak az életért, ő meg a nyilvánosság előtt kergeti az ideális kinézetet. Nincs tökéletes ember és nincs ideális szépség, mert hiába a külső szépség, ha belül romlott valami. ken4_0-1-.jpgLám lám egy korábbi közszereplő sajnos meghalt, de már késő volt megbánni mindazt amit tett és eljutatta arra a pontra, hogy leukémiában elhunyt. Celso Santebanes-nek hívták és 20 éves volt. 2015-ben távozott az élők sorából és sajnos senki nem tanult ebből a bukásból. Sajnálom őt nagyon és mindenkit akik ilyen volumenű projektbe kezd. Itt lesz igazzá az a mondás, hogy: "Mindenki saját maga élete kovácsa!"

kenbaba9-1-.jpgA 36 éves szlovák Justin Jedlica is ezen projekben evez, több mint 190 beavatkozáson van túl és több mint 64 millió Ft.-ot költött rá. Nagyon érdekel egy kérdésre a válasz, hogy: Vajon boldogok?

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit gondolhatnak a világról, az Életről és önmagukról. Hova vezet ez a projekt? Mit nyer vele a páciens? Önbizalmat és melléje betegséget vagy rögzött mániát. De az se biztos, hogy az önbizalom megszületik. Ő még szárnyakat is operáltatott a hátába, ez négy implantátumot jelent, hírek szerint, maga készítette el a szilikon betéteket.

maxresdefault-1---2-.jpgAzért ismerjük el, hogy van önkritikája, hisz bevallotta, hogy pszichés problémával küzd, hisz ez egy betegség, hogy folyton beavatkozásokat tervez a testén és soha nincs megelégedve külsejével. Több műsorban és médiafelületen kinyilvánította véleményét, hogy nem szeretné, ha bárki is követné őt a projekt szempontjából, mert nagyon veszélyes. Igaza van, hisz az Élet amúgy is rengeteg veszélyt tartogat számunkra, s ha az ember még tetézi is, hát az lehet eredményes, de nem pozitív! Megfogalmazodik bennem, hogy az Életet csak élni kell vagy annak minőségére is kell gondolni? Ez nagyon aktuális téma, hisz ha a generációmat nézem vagy akár az idősebb korosztályban is találok példát erre, hogy a szépészeti téma mindenkit foglalkoztat. Egy biztos, hogy az igényesség nem köthető össze a plasztikai beavatkozásokkal, sőt nem is szabad párhuzamot húzni közéjük. 2036361-1-.jpgŐszintén nem lennék a párja, hisz smink nélkül rosszul lennék. Rodrigo elmondása szerint, a bevásárláshoz is teljes sminket csinál, azaz ahogy én fogalmaznék, sminkben fürdik és sminkben megy a mellékhelységbe. Mi lehet az oka ennek a népbetegségnek, hisz ahogy az irigység és a féltékenység, ez is annak számít. Valami meghalt ebben a világban és azt hiszem ezt a valamit mi öltük ki. Ez teljesen modern téma, hisz ilyen nem volt évszázadokkal ezelőtt és azt hiszem akkor boldogabbak is voltak az emberek. Lehet ennek is köze van a pénzhez és a hatalomhoz. Minden esetre nem gondolom, hogy ez egy olyan projekt, amelyet támogatnék. Sőt én semmilyen plasztikai beavatkozást nem támogatok, ami simán arra alapszik csak, hogy: Nem vagyok megelégedve önmagammal és szebb akarok lenni. Mondjuk azt is nyiltan válalta Rodrigo és nyilatkozta, hogy "Szép vagyok, most már a világ minden táján!"

Hát kérem ezt döntsék el kedves olvasóim! Köszönöm!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bécs

(Tschongor, 2017.01.26 12:43)

Justin Jedlica egy beszélgetésünk alkalmával elmondta, hogy "én nem azért csináltam a sok beavatkozást, mert hasonlítani akarok Ken-re, de mert élveztem! Úgy tekintek a testemre, mint egy alapanyagra, művészkedek vele, egyesek agyagból, mások fából, én a testemen művészkedek. Úgy gndolom, hogy a Testem úra vagyok és Istene!" Megtudtam azt is, hogy nagyon szerény körülmények között éltek és soha semmi nem volt csak az övé, de ez már csak az övé, a teste. Édesapjával soha nem volt apa-fia kapcsolata, viszont édesanyjával annyira jó a viszony, hogy mindenben támogatja és elkiséri minden egyes beavatkozási operációra. Azt tudom mondani, hogy nagyon értelmes fiatal pasas!

Sopron

(Dani László, 2017.01.26 12:06)

Ahogy nézem szinte ugyanannyi műanyag van bennük, mint az igazi Ken babában.

Pogány

(József Krausz, 2017.01.25 17:44)

Hát a SZÉPSÉGRŐL mindenkinek más a véleménye. Az enyém is. De nagyon szép !!!!