Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az egész családnak volt indoka ...

2019.06.05

 

Nincs lelkiismeretfurdalásuk, nincs megbánás véleményem szerint. Azt gondolom, hogy Edit asszony miután megölte balesetben álcázva férjét, az egész család jól járt. Hangsúlyozom, hogy ez az én meglátásom, saját véleményem. A Zámbó családban a legnagyobb őstehetség Jimmy volt, vitathatatlan a király hangja, zenei tudása, technikája. Soha egyik családtagja sem tudott kilépni a művész árnyékából, ez nagyon zavarta testvérét Zámbó Árpit, Edit asszonyt, s az is egyértelmű volt, hogy gyerekei sem törhetnek babérokra apjuk mellett. Így visszagondolva Krisztián is jól járt. Bekerültek végre a médiába, képernyőn lehetnek. 

Meggyőződésem, hogy Zámbó Jimmy ha válni akart Edit asszonytól, akkor az azért lehetett, mert már nem szerette feleségét, hisz nem titok, hogy Edit asszony szeretője volt Zámbó Árpinak. Az is nyílt titok, hogy Zámbó Jimmynek is voltak szeretői, de mint ismeretes Edit asszony valahányszor lehetett elhanyagolta férjét és nem teljesítette házasságbéli kötelezettségét. 

Jó kérdés, hogy miért nem játszódjak  Zámbó Jimmy dalait a rádiók, hisz vitathatatlan művészete. Csodás lírai dalai mindig szívhez szólnak s elérik a lélek mély bugyrait. 

kedves olvasóim, nem nagy áldozat egy művész halála egy pár tehetségtelen családtag szerepeltetésért? Nagy árat fizettek, de mindenkit utolér a végzetes bűne, s kegyetlenül megfognak fizetni. 

Tartsuk tiszteletben a véleményeket. Ha valaki nem ért velem egyet, lehet indokoltan válaszolni, cáfolni.

                                                                               Tschongor Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

(ut, 2019.06.26 22:58)

Lenyűgöző, ezeket mégis mire alapozza a kedves író? Talán borzasztó nagy rajongása elvakítja, és még mindig nem képes elengedni szeretett énekesét? Hibáztat, mutogat, vádol keressen fel egy pszichológus a probléma itt súlyos, és a feldolgozásához szakértő kell.
A további kérdésekre pedig csak azt tudom felelni, a rádió főleg friss és sokszor külföldi slágereket játszik, az hogy Jimmy dalai jók vagy sem erősen szubjektív, de lássuk be inkább az idősebb korosztálynak van igénye rá, míg a média inkább az aktív korosztályt célozza, hisz ők járnak reggel kocsival munkába, és kapcsolnak el javarészt azonnal egy Zámbó Jimmy számról.

Egyik facebook kommentjében azzal védekezik, hogy joga van elmondani a véleményét, csak hogy ez nem vélemény, ez egy rögeszme tényként való tálalása. Ismeretlen emberek rágalmazása. Olcsó konteo, mint a laposföld, vagy a gyíkemberek, épp annyira alaptalan.

Re: hű

(Tschongor, 2019.06.26 23:45)

Akkor szögezzünk le egy pár dolgot. Első sorban ha valaki véleményt formál vagy kritizál, vállalja a nevét is. Ezen felül az egész kommentje hiteltelen. A vélemény formálása lehet tényszerű és feltételes. Az, hogy mit mire alapozok, az részben nyilvános, sok apró mozaik darab ôsszerakása. Aki pisztolyt tart, az nyilván azt is tudja, hogy a tárhely üres vagy sem. Véletlenek nincsenek és sok olyan érdekesen egybeeső esemény történt ami azt bizonyítja, hogy Jimmy halála profit a családnak. Aki kicsit is gondolkozik és összerakja a mozaikdarabokat, rájön hogy nem nagyon stabil az, hogy baleset történt. Nem kell menjek sem pszichológushoz és nem kell feldolgozzam szeretett énekesem halálát sem. Én egyszerűen szeretek arról írni amit mások inkább a szönnyeg alá sepernek. Tudom ez sokaknak nem tetszik, de ez van! Ha nem tetszik, lehet lapozni. Máskülönben szerintem nem ezért nem játsszák a rádiók a dalait, mert ... Én máshol keresném a választ. Köszönöm. Legközelebb akkor írjon ha van rendes neve, másképp tárgytalan a maga jelenléte.