Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bulvárnyalánság

2017.10.22

​Tegnap este megmutatkozott minden téren az ellentétek mint az X - Faktorban, mint a későbbi témában, ami az elmúlt napok eseményét öleli fel.

​A második élő show a 2017-es X - Faktorban, igazán hullámosra sikerült, annyira, mint Radics Gigi fürtjei. Hullámzó teljesítmények és kritikák. Szöges ellentétek a kritikák és a döntések között. Ki érti ezt? Az aki forgatókönyvet ír, kinek mikor kell kiesnie. Ez egy letagadhatatlan tény. A szavazás is manipulálható, ahogy azt már számtalanszor megszokhattuk.

​Serena Rigacci édes kiscsaj, de nem értem mit esznek a csajon, hisz egyszerűen miért nem a saját hazájában akar ékeskedni? Magyarul is csak most kezd el tanulni, akkor ő miért kap lehetőséget, sok magyar tehetséggel szemben? Nálam ő kapta a legkevesebb 4 pontot. Másodiknak fellépett Berta Dániel, aki kapott 6 pontot tőlem, mert nem eléggé volt meggyőző, de már kezdem látni a célt. Kicsit csúszkált a hangokban, de ami még hiányolható, hogy a közönség figyelmét ennél jobban le kell kötni! Harmadiknak London Kids zenélt, erős középmezőnyben gondolom őket, 6,5 pontot ítéltem meg a produkciójukra. Nagyon fontos, hogy a frontember legyen a vezető és hát a halacskás hasonlat kevésbé tette meg hatását. Az éneklésre nagyon oda kell figyelni és szerintem nagyon nehéz feladat vezetni a bandát és közben jól is énekelni. Hajrá London Kids. Negyediknek Bereznay Dániel énekelt, meglepően nehezebb dalt, mint a múltkor és nálam 7 pontra értékelődött. Eddig a versenyben egy előadó sem mutatott újat, ezért konkrétan a pontozásom sem újkeletű. Ötödiknek Tóth Bettina "énekelt", nálam ez 5 pontot ért, az este második legkisebb pontszámát jelentette. Számomra kiderült, hogy énekelni enyhe túlzással de egyáltalán nem tud. Ahogy az elején megmondtam, egy stílusban tehetséges, az összes többiben béka seggnyaló. Hatodiknak fellépett Mézes Norbert, 8 pontot ​kapva a produkcióra. Az tény és való, hogy nem volt jó választás egy ABBA slágert énekeltetni vele, én helyébe egy Céline Dion dalt vagy ha már ABBA vonal, akkor Aghneta Fältskog dalt adtam volna neki. Hetediknek Gulyás Roland lépett színpadra, aki olyant énekelt, hogy az est harmadik legjobb pontszámát vitte el, 9 pontot. Nyolcadiknak Ricco és Claudia varázsolt el bennünket, avagy engem biztosan, hisz 9,5 pontot adtam a produkciójukra.  Kilencediknek Erdős Viola igyekezett meggyőzni, de őszinte legyek 5 pontnál többet nem tudtam adni neki. Tény, hogy tehetsége nulla, van egy külseje, na de kérem szépen ez most énekverseny vagy divatbemutató, inkább karakter bemutató. Fel nem tudom fogni, mit keres a versenyben, mert egyszerűen katasztrofális.  Tizediknek Abaházi Nagy Lívia tette fel a verseny második élő showban az i-re a pontot. Maximális 10 ponttal ​jutalmaztam. Szavaztam is az applikáción, Serena Rigacci, Tóth Bettina és Erdős Viola versenyzőkön kívül mindenki Igent kapott és ők hárman Nemet. Top háromban: 3. Gulyás Roland (9 pont) / 2. Ricco és Claudia (9,5 pont) / 1. Abaházi Nagy Lívia (10 pont)

​Erdős Viola párbajozott a London Kids együttessel, de ki gondolta volna, hogy kiszavazza a két zsűri a London Kids-et? Komolyan. Mikor ezt megláttam és meghallottam, köpni - nyelni nem tudtam. Radics Gigi és saját magát hazudtolta meg, ahogy Puskás Peti is. Ilyen zsűritagok ülnek a tehetségkutató székébe? Ez nem dicsőség, ez szánalomra méltó. A legnagyobb baj az, hogy nevüket adják egy olyan forgatókönyvhöz, ami nem a tehetségről szól, hanem arról, hogy ki tud nagyobb polgárpukkasztást csinálni. A mezőny fele nagyon tehetséges, és a mezőny másik fele a nézettséget növelő polgáruszítás tápjai. A párbaj alapján a London Kids 40%-kal jobban teljesített, mint Erdős Viola. 9 - 5 pont arányban. Kritikán aluli az egész verseny, én már csak azért nézem, hogy lássam, meddig mer elmenni ez a szenny bulvármédia. 20 évesek lettek, de pont annyira szarosak is. Már nincs az a tisztítószer ami megtudná őket tisztítani a sok szartól. Szégyen!

nomailenlightenedmailno 

​No itt meg a másik ellentét. Akkor tisztázzuk azt a részt, hogy Marton László színházrendező, színigazgató lemondása minden pozíciójáról, nem azt jelenti, hogy bevallotta az őt ért rágalmakat. A valóság teljesen más kérem szépen. Mindenkinek kezeit Csókolom, ébresztő! Sárosdi Lilla színésznő gondolt egyet és 20 év elteltével elindít egy lavinát egy közismert híres művész ellen, azzal, hogy egykor zaklatta őt egy kocsiban, mert a rucahergetőjét himbálta előtte, hogy puszilgassa. Azt gondolom, hogy ez 100%-ig rágalom és egyértelműen feltünési viszketettség érte utol. Színházi ember vagyok, szeretek színházba járni és több nyelven hallgatok előadásokat, de ez a színésznő neve nekem nem ismerős. Amolyan színésznőcske csak, aki a bulvármédiába szeretne bekerülni, természetesen egy jól kitaposott receptet választott és sikerült neki. Ő már a celeb élet küszöbén áll. No persze ezen felbuzdulva akadt még egy - kettő "áldozat" akiknek hirtelen eszükbe jutott, hogy ekkor meg akkor vele is megtörtént. Ezek mind olyan színésznők akik tehetség híján már nem maradt más, mint a bulvár média. Oda nem kell tehetség.

Visszatérve, hogy Marton László lemondott minden pozíciójáról, kérem szépen, ez természetes, ilyenkor ez így szokás. Ez független attól, hogy a vád/vádak igazak e vagy sem. Ez az egész rávilágít arra, hogy hogyan lehet tönkretenni olyan művészeket, akik megdolgoztak a sikerért. Ez az egész rágalmazásnak irigység és bosszú szaga van. Ez a történet lehet egy tehetségtelen színész marakodása vagy egy bukott színésznő bosszúja. Annak idején lehet ő maga ajánlotta magát és élvezte az ettyen-pettyent és most visszavág, vagy egyszerűen őszintén megvolt mondva neki, hogy tehetségtelen vagy és ezt nem tudta feldolgozni és most a kést belé vágja. Milyen barbár az ilyen nő? Amellett sem tudok elmenni, hogy mit sem tudva sokan arról, hogy színinővendékek előszeretettel bújnának ágyba egyik másik rendezővel a siker és a karrier érdekében, csak ezt nem merik bevállalni a nyilvánosság előtt vagy éppen el hazudtolják egész életüket.

Nem 2 / 20 év elteltével kell ezzel előállni, hanem azonnal. Ilyenkor már azt mond a színésznő amit akar. Miért várt eddig? Ja, hogy a meséhez sok idő kell, hogy jól kiforrja magát, de elkésett és mindenki aki ezután a sorba beáll az már régen sáros. Akkor most nekem is azt kellene csináljam, hogy egyszer nem fogadott a rendező, mert tehetségtelennek tart, akkor nekem is be kéne állni a sorba és rágalmazni. Hinnének nekem sokan, mert még van mellettem a sorban 4 másik is aki ezt vallja. Kérem szépen, kezeiket csókolom ... hogy képzelik ezt?

Én kérek elnézést Marton László rendezőtől, amiért ilyen rágalmak érik semmit el nem ért színésznőktől. Én szégyenlem magam, hogy ilyen tehetségtelen színésznők ilyen aljas módszerhez folyamodnak, hogy médiaszereplést kapjanak. Ezeknek mindegy, hogy mit fizetnek ezért az ügyért, csak sárba tiporjanak mást aki sikeresebb és talán nem foglalkoztatta a tehetségtelen színészeket, hisz én sem tenném! Akarni bárki akarhat, Karády Katalin, Töröcsik Mari, Tolnay Klári, Kiss Manyi vagy Psota Irén meg sorolhatnám a számtalan színésznőket, szintre kerülni, de ha nincs tehetség, akkor kifulladt az egész. Férfiak között is pont sorolhatnám a leges legjobb magyar színészeket, olyan még egy nem születik, mint például Latabár Kálmán vagy a többiek. Az ilyen vádaskodó színésznőcskéket eltiltanám életük végéig a színházi szakmától. Börtönbe velük, ott a helyük, majd megkapják a méltó büntetésük. ​Bízok benne, hogy felmentik a vád alól Marton Lászlót és méltóan bűnhődni fognak a rágalmazók!  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.