Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy-kettő ... - sok magyar ember

2017.06.23

​Elkeseredés és mély fájdalom amikor erről kell írjak vagy beszéljek 2017-ben. Egy részben megtapasztaltam, hogy a magyar nép nem egy aktív élő nemzet. A normális magyar háttérben marad és a szélsőséges, magamutogató meg nyomul, megy, szégyent csinál.

​Andorra - Magyarország foci meccs 1-0. Oh, hát Andorrának első nyert játéka és egyben Magyarország egyik mélypontja. A szurkolók, természetesen a szélsőséges, magamutogatók cirkuszt csináltak, ahogy valamikor tűzkeresztbe keveredve megtapasztaltam a foci szurkolók jellemtelen viselkedését, erőszakosságukat, ostoba nyilatkozataikat. Nem beszélve arról, hogy az alkohol totálisan átformálódott víz szerepévé, mert annyit isznak belőle, mint a vízilóvak. Igaz az a mondat, hogy "pusztít más is, nem csak az alkohol!"

Aztán egy Fideszes csoportban megint megmutatkozott egy bizonyos réteg, akik kimutatták a foguk fehérjét. Na persze csupa öreg persona kezdett el hisztizni, csak azért mert megvédtem Koncz Zsuzsa művésznőt. De ahogy kikeltek magukból, az egyszerűen embertelen, lénytelen. "Vissza rugdosnálak anyád méhébe, te köcsög ratyi, ... stb, stb." - magyar kinyilatkoztatás.

​Ma a jellemző betegségek a Magyar nép körében: irigység, rosszindulatúság, alkoholizmus, erőszak, butaság, szélsőségesség és még sorolhatnám, de még megjegyezném az gyűlöletet, inkább ezt csupa nagy betűvel: GYÜLÖLETET! Borzalmas ami van, egyszerűen ijesztő és félrevezető. Szégyen a világnak ez az egész ami történik. Egyszerűen nem tudnak játszani, nem tudnak elfogadni veszteségeket vagy éppen eljátsszák a mártír szerepet. Természetesen kiemelném, hogy KINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA, de ezt tapasztaltam és sajnos az emberi agy kapacitásának csökkenése miatt a világon ezek miatt behatárolnak mindannyiunkat!

​Koncz Zsuzsa tisztázása érdekében én azt a véleményemet fenn tartom, mely szerint vagy tiszta szívből és pusziért adunk valamit ami alapjáraton jár vagy semmit se, még ha alapjáraton is jár. A művésznő akkor is hozott egy döntést, szíve joga és most is. Szabad választása van minden állampolgárnak, mikor és hol, mit és hogyan, miért gondol. Ez teljesen a magánügye. Művészileg ő ettől még teljes értékű egyén. Kikezdeni oly módon ahogy tették a Fidesz szimpatizánsok és bízok benne, hogy minden jó érzésű, tudatos, intelligens erdélyi külön válassza a művészetet és a magán emberi cselekedeteket. Lehet valakit nem szeretni, de kifütyülni, megdobálni, gyűlölni nem erény, hanem szégyen. Persze persze, van az, hogy amilyen a mosdó, olyan a törülköző, meg amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten, de ez a keresztény demokrata párt és hívei, akik a nagy hit és vallásosság terén akarnak mutatkozni, nem olvassák a bibliában, hogy ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyeret? Milyen álszent szimpatizánsok ezek! Megdöbbentő!

Mindez amit leírtam, három tapasztalat mentén jött létre, de ha életem összes tapasztalatát leírnám, akkor is 10-7 arányban újra és újra, meg újra a cikkem lenne alátámasztva. Az életem folyamán mindösszesen egy néhány alkalommal találkoztam olyannal, aki tudatos és igazi magyar. Ha csak azért hazaáruló valaki, mert egykor nemet mondott a külhoniak állampolgárságára .... akkor szerintem a hazaáruló szó értelmezése nem egészen tiszta a magyar emberek tudatában.

A kivételeknek nagyon köszönöm, hogy léteznek és vannak, de kérlek titeket, hogy merjetek előlépni és aktívak lenni, mert szükség van a józan észre és ne engedjük meg, hogy pusztítson az alkohol, a butaság, a szégyentelenség és szélsőségesség. Magyar legyél ember és emberi, eszed helyén és helyeden legyél!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.