Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életveszélyes!

2016.11.15

Elgondolkodtató, hogy mi folyik ma a kereskedelmi tévéknél. Egyszerűen életveszélyes és kérvényeznem kell a magam és a fiatal generációk részére a veszélyességi pótlékot, mert ez a fenenagy liberalizmus és szabadság teljesen tönkretett minden hagyományos jó elvet és törekvést. A kereskedelmi adók elvették és elveszik generációk életét és teljes agymosást végeznek.

Itt van nyakunkon a menekült válság és ki tudja, mikor fog rendeződni ez a helyzet.

hqdefault-1-.jpgAztán kiderült, hogy Horváth Gyöngyike pártpolitikai partykra jár, s nem a Fidesznek, hanem az MSZP-nek, de hát oda is csak azért, mert senki másnak nem kell. Persze fiatalkorában is csak a pénz és az etyefetyélés miatt volt itt - ott,  de karrierje soha nem volt és nem is lesz. Önmagát dívának nevezi és pályatársait leocsárolja, nem beszélve arról, hogy soha nem volt fenevad hangja csak  éppen piperezgője ... nyilván ezt kompenzálta a nagy giccses előadásokkal. Az X-Faktorban való megjelenése is feltűnési viszketettség, nem beszélve arról, hogy hiányzott belőlle a szerénység és az alázatosság. Nem jutott be az élő show-ba, de azért egy Madonna számot vagy egy Shakira dalt megnéztem volna, hogyan viszi színpadra ..., azt hiszem szerencse, hogy nem láttam, mert biztos azonnal orvost kellett volna rendelni beteg szívemhez ... Óh jajj ...!

Vajna Tímea is csak a pénz miatt van a kedves Mikulás bácsival aki sajnos vajna_timea_cannes_cavalli-1-.jpgidén sem hoz semmi jó ajándékot sem nekem, se senkinek. hisz igazából semmi nagy erőfeszítést nem tett, sőt nem is gondolom, hogy minőséget alkotna, hisz mint tudjuk abból az ólból való, ahol a pénz beszél és a kutya ugat az ól előtt!

A pénz nagy úr és ez a telhetetlenség tönkre tette generációk életét és teszi ezt a jövőben is. Lelki beteg énekeseket, előadókat, show - szereplőket gyárt már már szallagon.

andyvajna-1-.jpgVan pénz, mi feledteti az idő múlását, de egyszer eljön a vég és minden marad, s a testet viszik és teszik, aztán melegen betakarják, a virág is csak azért van, hogy még melegebb legyen a pihe - puha nehéz takaró alatt! Nincs emberség és tudatosság, gondolkozás vagy éppen fellelősségérzet, hisz mindent a pénz miatt csinálnak és sehol a lelki fejlődés, aminőség és az emberség megtartása. Sokszor megyek az utcán, de minden alkalommal figyelem az embereket, s megdöbbentően tapasztaltam, hogy ahogy egyre nyugatabbra kerültem, egyre több beteg emberrel találkoztam. Erdélyből indultam és Magyarországon keresztül, eljutottam Németországba és jelenleg Ausztriában élem mindennapjaim. A pénz és a hatalom, a zsugoriság és az embertelen viszonyok, erélyesen kiéleződnek. Igaz, ahogy Koncz Zsuzsa énekli, pusztit itt más is, nem csak az alkohol. Ez nem csak magyarországi viszonylatban álja meg a valóság helyét, hanem szinte globális méretekben is.

img_20161115_193912-1-.jpgInduljunk neki akkor az egyik pusztító műsornak, amely kizárólag lelki beteg előadókat gyárt és rátette a kezét a fiatal generációra, a 16 évesekre, akikből kihozzák a hisztis és erőszakos viselkedést, belenevelik azt a fajta beteges határozottságot, amivel a későbbiekben nem fognak tudni mit kezdeni, hisz az élet nem lekváros kenyér, de nem is habos sütemény. Sőt az énekesi, előadói pálya még rosszabb is ... Már a műsor elején láthattuk Balogh Eszter hisztérikáját, majd a szülei is becsatlakoztak, hát kicsit sem volt vicces, de beteges volt ... Aztán jött Petics Kristóf aki elevenen is beteges viselkedése volt, aztán magas önbizalmának köszönhetően igen megosztó személyiség lett. Semmi átütő tehetsége nincs, ahogy az Eszternek sem, de mindkettő olcsón eladható egérfutattó. Helyébe megérkezett Mata Ricsi, aki nagyon tehetséges, nagyon fiatal és nagyon jó célpont a kereskedelmi tévének, hogy kiölje belőlle azt ami igazi érték a srácban. A srác nem elég karakán, nincs megérett személyisége, ezért formálni fogják ... kényük kedvük szerint.

Tovább megyek a zsűritagok felé, Tóth Gabi talán még elmegy zsűrinek, xfaktorzsuri-1-.jpgGáspár Laci is esetleg, de nem Puskás Peti és nem ByeAlex. De üsse kő, Puskás Petivel sincs semmi nagy bajom, de Alex .... igazából semmit nem tett le az asztalra. A legutolsó ember is tudja, hogy egy semmi dallal csak azért került előre az Eurovíziós Dalfesztiválon, konkrétan a 10.-ik helyre, mert senki nem értette a dalt, hogy miről énekel, voltak mese figurák és ezt pontozták. Nem volt benne erő, tehetség, azaz semmi nem volt benne. Azóta sem hallottam semi maradandót tőle s környezetétől. Szerintem megvásárolta kilóra a zsűri széket és most ott díszeleg, mint valami páva gyerek. Kb. annyit ért a zenéhez, mint én gyógyszeriparhoz, azaz semmit! Tanácsot adni, a semmiből, csak ő tud és a hozzá hasonlók. Ez népbutítás és becsapják a nézőket ... elhitetik a generációkkal, hogy lehetsz híres anélkül, hogy eszed vagy képzetséged szükséges lenne. Ma, holnap az lesz a dívat, hogy elég kijönni az óvodából és nem szükséges az általános iskola, sem a gimnázium, semmi. Ilyen példa Gáspár Győző és társai.

Kérvényezem a veszélyességi pótlék bevezetését, mert tarthatatlan ami van. Én tévét nem nézek közel 10 éve, sőt sőt ... , semmi értéket nem közvetít és nem tanít, hanem elvesz, meglop, tönkretesz. A mai generációk nem olvasnak könyveket, nem tudnak és nem ismerik a tudásszomjat, viszont túlnyomó részt vannak azok akik sztárok akarnak lenni, modellek és ki tudja még mi a frász ... Persze vannak kivételek, ők erősítik a kisebbséget, tőrjetek fel, reklámozzátok, hogy milyen fontos elvi kérdések és elvi foganatok vesznek el és nem szabad hagyni, hogy elvesszenek. Nem győzhet a kereskedelmi felfogás, NEM GYŐZHET A PÉNZ AZ EMBERSÉG FELETT!!!

Maróthy Zoltán - Bródy János, énekeli Koncz Zsuzsa a Vadvilág című albumán

Ingoványos vad világ

 

Ki tudja, merre, merre induljunk tovább

Ki mondja meg, hogy hová tart az új világ

És hova menekül, ki nem talál hazát

Ki tudja, hogy jutunk az ingoványon át

 

Itt a szívem, nincs más fegyverem

De arra még emlékezem

Mint az ágyú, szólt az énekünk

Esküszünk, hogy rabok tovább nem leszünk

 

Ingoványos vad világ

Bárhol jársz, sehol sincs biztonság

Ingoványos vad világ

Gyáván elveszítünk, szabadság

 

Az akire várunk, lehet, hogy messze jár

És könnyen eltéved, ki megváltásra vár

.

.

.

Ingoványos vad világ

Bárhol jársz, sehol sincs biztonság

Ingoványos vad világ

Ki tudja most, hol jár az igazság

 

img_20160629_183627-1-.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.