Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fásy család Balogh Tündével haldoklik

2017.01.27

Meghallgattam néhány olyan előadót akik nem tehetségükkel, hanem brutális tehetségtelenséggel erőszakolák a köztudatba a nevüket, s még azt hiszik, hogy annyira menők ... Inkább ciki a jelenlétük és persze a kritikát sem tudják elviselni, mert a legnagyobb zenei csatornán a youtube-on letiltva van a like/dislike és a hozzászólások. Többek közt szemléltem a Roayal Team-et, Pintér Timit, Balogh Tündét, Fásy Ádámot és Fásy Zsülikét.

hqdefault-4-.jpg2014-ben ment egy műsora Balogh Tündének a Budapest Európa Televízióban és az még hagyján, hogy énekelni sem tud, de műsorvezetőnek is katasztrofális. Végigjallgatni is nagyon nehezemre esett, őszinte legyek 10 percig bírtam! Balogh Tünde mára meghalt, alig van szereplése, hisz tehetségtelen! Sajnos az is a probléma, hogy egyáltalán engedélyeket kaptak egy ilyen műsor közvetítésére! Önmagában  a televízió is csak prolizmust sugároz és a minősíthetetlen!

Aztán a Fásy Tv. sem különb, ahol a házigazda a Zeneexpresszben volt fasy-face-jo-fblead-1-.jpgFásy Ádám. Mivel a műsor megbukott, átváltott Fásy Műsoriroda névre, de nem változott a minőség. Ahogy azt sikerült elérniük, hogy beerőszakolják magukat a köztudatba, úgy nem sikerült megtanulnia énekelni. Valahogy a tehetsége nem született meg az öreggel.

85a7e0e0e4a79e7914a84676c43bf24d-1-.jpgLánya se különb, sőt rosszabb. Azt hiszi magáról, hogy mekkora sztár, de inkább egy beképzelt, öntelt kiscsaj. Beszélni is alig tud, nemhogy énekelni. A pénz ami miatt itt tartanak, de tényleg ennyire mindent meglehet vásárolni pénzért. Amerikába utaztatják Fásy Zsülikét, hogy angolul tanuljon, de hát még az anyanyelvét sem tudja, hova akar angolul tanulni? Olyan farcsul énekel és hamisan, hogy hallgathatatlan! Nálam ők nyerték a szégyen versenyt ketten, legalább családban marad Fásy Ádám és Zsülike! Nagyon haldoklik a család, ha ennyire köztudatban kell maradniuk. Semmi máshoz nem értenek, hisz sajnos nem sikerült szakmát tanulniuk. Tervezik Amerikába való kiutazásukat, hogy ott probáljanak sikeresek lenni, mert szerintük Magyarország kicsi számukra és kitúrja őket a zenepiac.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Tajti Izabella , 2017.02.14 09:27)

Egyetértek a cikk írójával, rémesek és hallgathatatlanok ezek a műsorok.