Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feyér Zitát kérdeztem...

2018.01.16

Utolsó interjúnk óta eltelt három év és még mindig arra gondolva, hogy méltatlanul mellőzött művész vagy ma Magyarországon, s most újra kérdezlek, hisz nem tudok elmenni amellett, hogy egyszerűen hiányzol a zenei palettáról. A hangod az olyan egyedi és nagyon markáns, engedd meg, hogy úgy fogalmazzak, hogy vadító és szexuálisan is bizsergető. Sokszor hallgattalak és most is egy videóval indítanék, amelyben szerepelsz és zeneileg gyönyörűen énekelsz, ámulatba ejtően!

k: Hogy vagy? Hogy érzed magad most?

​v: Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Nagyon örülök, hogy gondoltál rám!

k: Vártad, hogy újabb interjú készüljön?

​v: Igen, vártam, mert veled mindig nagyon szívesen beszélgetek. A távolság ellenére is sikerül összehozni a tartalmas beszélgetéseket.

k: Milyen változások történtek az elmúlt 3 évben, család, karrier, magánélet milyen szinten forgatták / forgatják fel az életedet mostanság?

​v: Nagyon sok változás nem történt az elmúlt 3 évben, sajnos vagy nem sajnos, majd talán ezután. Van hogy egy mederben reked az élet. Két éve boldog párkapcsolatban élek. Ugyanúgy egy szeretetotthonban van a civil munkám, amit nagyon szeretek. Remélem, nyugdíjas koromig ott dolgozhatok. Fellépni főleg céges és zártkörű rendezvényeken szoktam, jótékonysági koncerteken és persze minden nyáron Mezőberényben a Berényi Napokon, a Békés megyei kisvárosban, ahol felnőttem....

​zenéljünk kicsit és majd visszatérek egy igen nehéz kérdéssel, ami meglepő lesz mindenkinek. winklaugh

k:  Az olvasóknak tíz jellemzőt feltudnál sorolni, ami téged jellemez, hogy ami által jobban megtudnának ismerni?

​v: Tíz jellemző? Megfogtál Csongi most, az nem sok kicsit.... ? Mindegy, összeszedve egy csokorba: örök gyermekség, dominancia, színvonalban maximalizmus, érzelmesség, önzetlenség, őszinteség, kitartóság, talán kiegyensúlyozottság, barátságosság és családcentrikusság jellemez leginkább.

k: Milyen terveid vannak 2018-ra?

​v: 2018-ra nincsenek különösebb terveim, ezt még a jövő hozza. Azért szoríts nekem, hogy pozitív legyen minden pillanata. A nagy tervezéseket elkerülöm, mert mint ismeretes ember tervez és Isten végez.

k: Mikor és hol hallhat a nagyérdemű téged és angyali hangodat? 

​v: A közeljövőben nyilvános szereplésem sajnos nem lesz, de ha felkérés akad, szívesen vállalom. Lesz pár hétvégém amikor elutazok Bécsbe, Brassóba, illetve Temesvárra egy-egy  privát fellépésre, aminek nagyon örülök. A baj, hogy több a művészi energiám, mint amennyit teljesítek, ezért remélem sok sok fellépésre kerül majd sor a közel és távoli jövőben!

k: Utolsónak egy extra kérdés, mit szólsz, hogy összeállt újra a The Kelly Family?

v: A The Kelly Family jó, hogy összeállt, gyerekkoromban hallgattam többek közt őket is, sőt az An Angel című dalukat énekeltem is. 

​Akkor nem is olyan régen a koncertek repertoárjában élőben az általad és általam is nagyon szeretett dal, talán az együttes egyik legnagyobb slágere:

k: Természetesen elköszönésképpen mit szeretnél üzenni az olvasóknak?

​v: Mindenkinek szeretném elmondani, hogy a zene él és élni fog, nincs kora és támogassuk a minőségi, színvonalas és igazi művészetet. Figyeljünk egymásra, szeressük egymást kicsit jobban, mint eddig és olvassátok nagy szeretettel ezt a blogot. 

​Köszönöm szépen, hogy kérdezhettelek és nagy megtiszteltetés számomra, hogy rendelkezésedre szolgálhattam.

​Én is nagyon szépen köszönöm neked Csongi az interjút, a kérdéseket és a fantasztikus élményt. Ölelés és puszi.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

"Érett gyümölcs"

(Katalin, 2018.01.16 17:53)

Gratulálok, mint az interjúztatónak, mint az interjúalanynak, nagyon szimpatikusak és örülök, hogy legalább ez a blog foglalkozik olyan művészekkel akik méltatlanul vannak elhanyagolva ma Magyarországon. Nagyon hálás vagyok és nem utolsó sorban Zitának is, hogy e blog olvasóinak napjait bearanyozza időközönként, hogy elvállalja az interjút. A blog szerkesztőjének ajánlom figyelmébe, hogy gyakran készítsen interjút, ehhez hasonlóakat, mert szerintem sokan várják. Legalábbis én igen. Köszönöm. Tisztelettel Katalin Kecskemétről.