Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feyér Zitát kérdeztem...

2018.01.16

Utolsó interjúnk óta eltelt három év és még mindig arra gondolva, hogy méltatlanul mellőzött művész vagy ma Magyarországon, s most újra kérdezlek, hisz nem tudok elmenni amellett, hogy egyszerűen hiányzol a zenei palettáról. A hangod az olyan egyedi és nagyon markáns, engedd meg, hogy úgy fogalmazzak, hogy vadító és szexuálisan is bizsergető. Sokszor hallgattalak és most is egy videóval indítanék, amelyben szerepelsz és zeneileg gyönyörűen énekelsz, ámulatba ejtően!

k: Hogy vagy? Hogy érzed magad most?

​v: Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Nagyon örülök, hogy gondoltál rám!

k: Vártad, hogy újabb interjú készüljön?

​v: Igen, vártam, mert veled mindig nagyon szívesen beszélgetek. A távolság ellenére is sikerül összehozni a tartalmas beszélgetéseket.

k: Milyen változások történtek az elmúlt 3 évben, család, karrier, magánélet milyen szinten forgatták / forgatják fel az életedet mostanság?

​v: Nagyon sok változás nem történt az elmúlt 3 évben, sajnos vagy nem sajnos, majd talán ezután. Van hogy egy mederben reked az élet. Két éve boldog párkapcsolatban élek. Ugyanúgy egy szeretetotthonban van a civil munkám, amit nagyon szeretek. Remélem, nyugdíjas koromig ott dolgozhatok. Fellépni főleg céges és zártkörű rendezvényeken szoktam, jótékonysági koncerteken és persze minden nyáron Mezőberényben a Berényi Napokon, a Békés megyei kisvárosban, ahol felnőttem....

​zenéljünk kicsit és majd visszatérek egy igen nehéz kérdéssel, ami meglepő lesz mindenkinek. winklaugh

k:  Az olvasóknak tíz jellemzőt feltudnál sorolni, ami téged jellemez, hogy ami által jobban megtudnának ismerni?

​v: Tíz jellemző? Megfogtál Csongi most, az nem sok kicsit.... ? Mindegy, összeszedve egy csokorba: örök gyermekség, dominancia, színvonalban maximalizmus, érzelmesség, önzetlenség, őszinteség, kitartóság, talán kiegyensúlyozottság, barátságosság és családcentrikusság jellemez leginkább.

k: Milyen terveid vannak 2018-ra?

​v: 2018-ra nincsenek különösebb terveim, ezt még a jövő hozza. Azért szoríts nekem, hogy pozitív legyen minden pillanata. A nagy tervezéseket elkerülöm, mert mint ismeretes ember tervez és Isten végez.

k: Mikor és hol hallhat a nagyérdemű téged és angyali hangodat? 

​v: A közeljövőben nyilvános szereplésem sajnos nem lesz, de ha felkérés akad, szívesen vállalom. Lesz pár hétvégém amikor elutazok Bécsbe, Brassóba, illetve Temesvárra egy-egy  privát fellépésre, aminek nagyon örülök. A baj, hogy több a művészi energiám, mint amennyit teljesítek, ezért remélem sok sok fellépésre kerül majd sor a közel és távoli jövőben!

k: Utolsónak egy extra kérdés, mit szólsz, hogy összeállt újra a The Kelly Family?

v: A The Kelly Family jó, hogy összeállt, gyerekkoromban hallgattam többek közt őket is, sőt az An Angel című dalukat énekeltem is. 

​Akkor nem is olyan régen a koncertek repertoárjában élőben az általad és általam is nagyon szeretett dal, talán az együttes egyik legnagyobb slágere:

k: Természetesen elköszönésképpen mit szeretnél üzenni az olvasóknak?

​v: Mindenkinek szeretném elmondani, hogy a zene él és élni fog, nincs kora és támogassuk a minőségi, színvonalas és igazi művészetet. Figyeljünk egymásra, szeressük egymást kicsit jobban, mint eddig és olvassátok nagy szeretettel ezt a blogot. 

​Köszönöm szépen, hogy kérdezhettelek és nagy megtiszteltetés számomra, hogy rendelkezésedre szolgálhattam.

​Én is nagyon szépen köszönöm neked Csongi az interjút, a kérdéseket és a fantasztikus élményt. Ölelés és puszi.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

.-

(Mária Halászlaki, 2018.01.16 18:31)

Imádom a gyönyörű hangodatt kedves Zita.Sokat hallgatlak❤igazi gyöngyszem vagy!Sok sikert kívánok❤

Re: .-

(Feyér Zita, 2018.01.31 14:13)

Köszönöm

Nagyon jó

(Bence, 2018.01.18 12:48)

Kedves Attila! Örülök, hogy hallhattam a Zitát! Nagyon nagy tehetség... Sok énekes elbújhat... Na ilyenkor gondolkodom el, hogy egyesek miért nem mennek már nyugdíjba, hogy érvényesülhessen az is, akinek igazán színpadon , reflektorfényben lenne a helye....

Re: Nagyon jó

(Tschongor , 2018.01.18 12:57)

Köszönjük szépen! Jó magam is így gondolom, de sajnos a média alulértékeli a minőséget és más szempont szerint ad teret az érvényesülésre különböző karaktereknek. Ez ellen igyekszek felvenni a kesztyűt és harcolni.

Re: Re: Nagyon jó

(Árpád, 2018.01.19 12:19)

Jómagam is zenész vagyok és igen, igaz az,hogy van az a kor, amikor hagyni kéne a fiatalokat is érvényesülni és nem elnyomni őket. Sajnos sok velem egykorú magát dívának nevező nem veszi észre magát, ami elég nagy szégyen. Zitának Gratulálok és remélem, mihamarabb bekerül a tévébe vagy a médiába, hogy tágabb körökben is megismerhessék, mert ő egy igazi gyémánt!

Csíkcsicsó

(Petra, 2018.01.19 00:19)

Ez fenomenális, egy igazi díva!
Nem mellesleg nagyon helyes fiatalember készítette az interjút aki nagyon okos és intelligens.
Köszönöm nektek

Veszprém

(Eszter, 2018.01.18 15:33)

Puszi mindenkinek! Ez csodálatos, a legszebb ajándék újévre! Gratulálok!

Savaria

(Sepi, 2018.01.16 21:52)

Örömmel olvastam az újabb interjút, ami nemcsak a fülbemászó zeneszámok hangulatát nyújtja, hanem Zita empatikus oldalát is megismerhettem, ami nagyon is elgondolkodtató, ebben a mai rohanó, embertársaink iránt érzéketlensèget mutató világban. Remélem másnak is gondolatébresztő és tettekre sarkaló motiváció lesz!

Re: Savaria

(Attila, 2018.01.16 23:19)

Wow. Köszönjük, igen megtisztelő a hozzászólása. Örömmel teszünk a világért!

Savaria

(Sepi, 2018.01.17 22:51)

Tisztelt Művésznő!
Kedves Csongor!

Bízom abban, hogy a rajongói tábor egyre szélesedik, és azokhoz is eljut, akik eddig nem ismerték ezt a lelket melengető hangot.
Várom a következő interjút!

Angel

(Laura, 2018.01.17 16:33)

Lélegzetelállító és ritka csodás hang. Egyszerűen imádom. !!!

Gyöngyszemek

(Maria, 2018.01.17 13:09)

Számomra gyöngyszemek vagytok és minden amit írsz Attila, az mindig elgondolkoztat és velem együtt örömmel olvassa a családom is. A művésznőről jó olvasni és kár, hogy a média nem képes foglalkoztatni az igazi és vérbeli művészeket, helyettük a celebeket futatják akik művészi szempontból alulkalifikáltak.

Sölden (Österreich)

(Tschongor Attila, 2018.01.16 19:09)

Köszönöm, mint a magam, mint Zita nevében a pozitív hozzászólásokat! Köszönöm szépen és Isten Éltesse az interjúalanyt! Hamarosan újabb összeállítás kerül a blogomra a közeljövőben!

Sopron

(Ilike, 2018.01.16 19:00)

Nagyon helyesek vagytok! Szép estét!

Tatabánya

(Irma , 2018.01.16 18:29)

Egy élmény, csókollak benneteket!

Érmihályfalva

(Nikoletta, 2018.01.16 18:16)

"Meglátod, ha magadra veszed a barátod terhét, mindketten egyenesebb derékkal jártok majd." Hajrá !

Kézdivásárhely

(György, 2018.01.16 18:08)

Ezek a erdélyiek nagyon tehetségesek, mindenhol ott vannak. Gratulálok mindenkinek!

New York

(Andrea, 2018.01.16 18:06)

She is the BEST!

Sárospatak

(Zoltán, 2018.01.16 18:04)

Elég karcsú az interjú..., de ettől függetlenül jó. Inkább minőségi és rövid legyen, mint minősíthetetlen és hosszú fröcsögés. Grat.

Budapest

(Márti , 2018.01.16 17:58)

Szuper, itt volt az ideje ennek a cikknek. Emelem kalapom előttetek. Millió pusziii