Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Határtalanság

2016.11.26

11693961_1612635908999342_6366515378901572774_n-1-.jpg Molnár Márkó a legújabb netkritikus, aki mindent kritizál, anélkül, hogy lenne fogalma valamiről is. Én már sokszor próbáltam neki elmagyarázni, hogy a feltűnési viszketettséget ne keverje össze a hozzáértéssel, mert nem egy és ugyanaz. Össze vissza írogat és gyakorlatilag a saját butaságát és szellemi hiányosságait reklámozza. Kiáll az LMBTQ személyek mellett, de ugyanakkor diszkriminációt szít és totális zavart okoz a butaságával. Amolyan magyar "buzi" akinek fogalma sincs az életről, nem beszélve a nyugati életről. Otthon vergődik, iskolába nem jár, de leginkább a IQ hiánya okozza a nagyobb port. Alapvető történelmi tényeket nem tud és gondolkozás nélkül szídja a FIDESZ-t, pártol a Jobbik-hoz, de semmit sem tud a Jobbikról. Kiáll az LMBTQ tagok mellett, elítéli a homofóbiát, de nyiltan pártolja a Jobbikot, amely párt szintén nyiltan homofób. Ez egy ellentét, ilyent csak egy olyan személy tud tenni, aki egyszerűen nem gondolkozik vagy nincs amivel. Vona Gábor meleg, s mégis egy homofób párt vezérje ... hát ez is ellentét. Molnár Márkó azzal sincs tisztában, hogy hol él,11220146_1612634775666122_8919475126758600319_n-1-.jpg szerintem. Mindenki buta és hülye aki nem követi Vona Gábor Jobbik pártját vagy az éppen megbukott MSZP expolitikust, exelnököt Gyurcsány Ferencet. Mindenféle híreket közzé tesz, sokat angolból fordítana át, de lényegesen kipofozza azt saját vallása szerint ... Egyáltalán nem hiteles se a személyisége, se írásai, hisz azonkívül, hogy Budapestig eljutott Szegedről, sehol nem volt, azt se tudja merre van Dél/Nyugat/Kelet/Észak. Nem csoda, hogy se barátai, se családja nem igazán foglalkozik vele, senkinek nincs türelme az alaptalan hülyeségeit hallgatni, olvasni. Én úgy vagyok vele, ha feltűnési viszketettsége van, akkor megkapja részemről. Nem veszi észre, hogy mindenki kiröhögi a háta mögött. Borzalmas, amikor a butaság és a gőg együtt hatalomba kerít egy egy embert. Ilyennel az elmúlt időszakban indulásból kettővel is találkoztam, az egyik a cikkem alanya Molnár Márkó aki egyik facebook profilján így egészíti ki a nevét, hogy Géj. Komolyan mondom, hogy valaki ilyen szinten ne tudjon se angolul, se németül, se magyarul, ráadásul az utóbbi az anyanyelve. Másik ilyen buta és gőgös személyről nem írnék egyenlőre, mert nem tartozik ide, de él és létezik sajnos.

Molnár Márkó, jó lenne ha újra visszatérnél a homokozóhoz, az való neked és ne üsd bele az orrod olyan dolgokba, amelyekhez nem értesz, mert kritikán aluli vagy és leszel, s ezzel csak témát adsz nekem! Köszönöm!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szeged

(Szeged, 2019.02.08 20:19)

Ez az ember nem elég hogy buzi de még hülye is.

Szeged

(Molnár István, 2017.01.03 19:29)

Egy átlagember hozzávetőlegesen 3 mondat után látja,hogy Márk nem egészséges,ha mégsem,az baj.Ha látja,és ezek után készít egy ilyen írást,az semmivel sem különbözik attól akiről ír.Márknak valóban sajátos véleménye van a bennünket körülvevő világról,és ezt a maga módján közli is.Először úgy gondoltam kifejtem a tisztelt szerzőnek a pervazív fejlődési rendellenesség, kevert specifikus fejlődési zavar,tágabb értelemben autizmus tüneteit,jellegzetességeit.Ez alatt a közel 20 év alatt milyen vizsgálatokon,kezeléseken,fejlesztéseken,gyógytornákon ment keresztül,hogy ezt az állapotot amibe saját hibáján kívül került,javítsuk.
Végül úgy döntöttem nem terhelem Attilát ezzel a sok marhasággal.Egyszerűen csak gratulálok a művéhez."Most megkapta"Ön pedig büszke lehet magára,hogy sikerült megaláznia egy 22 éves autista fiút.
További "munkásságához",sok sikert kívánok!
Üdvözlettel:
Molnár István

Re: Szeged

(Molnár István, 2019.02.08 08:28)

Szia! Be foglak téged is perelni rágalmazásért mert csak úgy nem írunk ki ilyet!
Befejezhetnéd már te is! Ja és te egy senki vagy érted?
Adj pénzt de nem érdekel!
Robimmal azt csinálunk amit akarunk de támogass pénzzel minket!
Nincs semmilyen bizonyítêkod a leírtakkal kapcsokatban az pedig rágalomnak minôsül!
Úgy hogy itt kérj mindenkitől bocsánatot most!!!!!!!?
Kösz!!

Re: Szeged

(ildoa, 2017.01.03 20:45)

Sajnàlom szegényt.Remélem megtalàlja a helyét az életben azért.

Re: Re: Szeged

(Molnár István, 2017.01.04 20:55)

Nagyon köszönjük!Ezen dolgozunk hosszú évek óta.Embertelen nehéz!
Tisztelettel:
István

Re: Szeged

(Tschongor, 2017.01.03 21:31)

Nos azzal, hogy nem terhel meg a szakmai ismeretekkel, aláírja, hogy nem fontos az ön által írt vélemény, hozzászólás. Ugyanakkor nem aláztam meg a kedves vagy éppen nem kedves fiatalembert, hanem leírtam a véleményemet. Nem gondolom, hogy a cikkem lenne nagyobb baj, mintsem az, hogy röhögés tárgyává teszi önmagát azzal, hogy van véleménye a körülöttünk lévő világról, de semmit nem tud róla. Szűklátókörűen vizsgál mindent, a magyarázat 90 %-ban mindig úgyanaz, homofóbia meg Fidesz. Ennyi! Érdekes más hasonló problémával küszködő nem szerepelteti magát ennyire. Ez esetben azt kell mondjam, hogy szülői hiba ez az egész vagy azé akié a felügyeleti jog. Kérem szépen a nevelés kérdése fogalmazodik meg bennem, na most már tessék felnőni egy gyerek neveléséhez. Éljen ahogy akar, de a hülyeségével ne traktáljon. Persze könnyen észrevevődik, hogy ki milyen betegséggel küzd, de ez nem jelenti azt, hogy el kell fogadjam a traktálását! Sajnálom, hogy beteg, de ne járasson le se pártot, se a saját családját, se másét, se vallást, felekezetet és mindent a hülyeségével. Ne politizáljon ha nem jártas benne és ne legyen művész ha nincs tehetsége! Köszönöm!

Re: Re: Szeged

(Judit, 2017.01.04 08:52)

Kedves Tschongor!

Ez most komoly? Te tényleg ennyire "szűklátókörűen" sötét vagy?

Re: Re: Re: Szeged

(Tschongor, 2017.01.04 11:34)

Engem összekever a cikk alanyával , kedves Judit. Mindegy ... az elfogultság az látom megvan és amúgy is ha ő alkothat véleményt a saját szája íze szerint, akkor a kritikát és mások véleményét miért nem tudja elfogadni ő vagy akár önök! Igazán amilyen stílusban beszélt velem vagy akár másról vagy másnak, én finom és nőies voltam. Szóval őn vagy Márkó kritizálhat, alkothat véleményt, de én nem! Hogy is van ez ? Kicsit gondolkozzanak!

Re: Re: Re: Re: Szeged

(Judit, 2017.01.04 11:53)

Lehet, hogy igazad van és összekeverlek a "cikk" alanyával. Gondoltam rá egyébként, hogy neked is lehet valami fogyatékosságod, azért írsz így és ilyeneket és azután sem fogod fel, miután tájékoztattak, hogy egy autistáról írsz "cikket", véleményt. Elmondod hogyan kell neki viselkedni, hogyan kellene a szüleinek őt nevelni. Bocsáss meg, nem akaratalak megbántani, remélem neked tudnak segíteni.

Re: Re: Re: Re: Re: Szeged

(Tschongor, 2017.01.04 12:54)

Maga szemtelen, mint a piaci kofa ... . Azért mert valaki autista, nem jelenti azt, hogy bármit megtehet és ha ennyire szabadjára van engedve, akkor ne velem kötekedjen! Köszönöm! Hagyjuk egymást békén, legfőképpen maguk engem!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szeged

(Judit, 2017.01.04 13:42)

A kofa inkább a légy lesz, elmagyarázom, ha szeretnéd. A maguk pedig csak én lennék. Egy ilyen vagy bármilyen "cikk" nyilvános megjelenítésekor pedig előfordulhat, hogy nem mindenki egyezik a véleményeddel és veregeti meg a vállad érte, esetleg ízlelgesd ezt az érzést. Természetesen békén hagylak, de attól még el kellett mondanom, hogy szégyelld magad!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szeged

(Tschongor, 2017.01.04 16:03)

Oh szégyelem is magam, főleg, hogy tájszólásban létezik, a kofa is, szóval : szemtelen, mint a piaci légy vagy szemtelen, mint a piaci kofa ! Nos köszönöm, hogy elmondta véleményét, a viszont látásra!

Re: Re: Re: Szeged

(Molnár István, 2017.01.04 21:12)

Kedves Judit!
Jóleső érzés tölt el,hogy ismeretlenül kiáll mellettünk!Köszönjük szépen!Egyben sajnálom,hogy miattunk keveredett konfliktusba Tschongor úrral.

Re: Re: Re: Re: Szeged

(Judit, 2017.01.05 10:47)

Kedves István!

Ezt nem kell, megköszönni. Úgy gondolom minden normális gondolkodású ember így gondolná, így érezné. A konfliktusról.....hát nem is tudom......teljesen felesleges, értelmetlen egy ennyire buta, korlátolt emberrel vitatkozni. Igazából csak jelezni akartam neki, hogy felfogja mit tett, de ha könyvet írnék róla, akkor sem jönne rá.

Sok sikert és erőt a továbbiakban is!

Re: Re: Szeged

(Molnár István, 2017.01.04 20:52)

Egy születési rendellenességet,és az ezzel járó viselkedésproblémákat szülői hibaként értékelni...Atya ég!Meggyőződésem,hogy valóban felesleges lenne bármit is elmagyaráznom Önnek,úgysem értené. sajnálom,hogy ennyi időt fordítottam erre a beszélgetésre.

Re: Re: Re: Szeged

(Tschongor, 2017.01.04 21:59)

Nem szülői próbléma a rendelenesség, de az igen, hogy szabadjára van engedve. Sajnálom, hogy őszinte, nyers és nagyszájú vagyok, de nem fogok senki hátamögött kacagni és nem fogok köpködni! Elnézést!

Szeged

(Szeged, 2018.01.09 22:58)

Szedje le valaki a cikket vagy jogi útra fogom terelni!
Egyébként a cikk megalkotása és a mostani komment között változik az ember véleménye stb... hasonló gondolatai is!
De a gyűlölködéstől, és a hasonló embertelen viselkedés, bánásmód ellen vagyok mindig ez ellen leszek!
Attila, belegondoltál abban ha én ilyen lejárató cikket írnék rólad, akkor te mit szólnál hozzá?
Először és utoljára mondom el. .
Először gondolkozz utána cselekedj!
Köszönöm!
További szép életét!
Nem kívánok rosszat csak szebbet!

Bécs

(Tschongor, 2017.01.08 19:41)

Ahogy a visszajelzésekből megtudtam, a facebookról letörli magát a cikk alanya, amit nagyon helyes és felelős döntésnek tartok. Köszönöm, azt hiszem elértem a célomat, amit akartam!

Pécs

(Roland Tóth, 2016.11.27 12:08)

És ez most kooomoly? Aki csinálta az oldalt gratulálok neki mert ez már extrém, hát Molnár Márkónak tényleg van valami baja... Kicsit furcsa és néha nagyokat lehet rajta nevetni, hogy miket nem gondol komolyan...de ez az oldal... Ez már extrém! ....

Re: Pécs

(Tschongor, 2016.11.27 12:52)

Ez komoly! Minden határt átlépett! Megkapta ...