Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hazugságok kavalkádjában

2016.12.04

2-1-.jpgRubint Rékáról olvastam a közelmúltban a bulvársajtóban, nem hiszem, hogy érdemes megneveznem, összességében a minősítése magyarországi viszonylatban totálisan szar. A bulvármédia, úgy hozta le, hogy Réka állítása: "Tudni fogok megöregedni" . Nos ebben a cikkben olvastam, hogy feküdt már plasztikai sebész keze alá, na de a kettő számomra nem egyeztethető össze. Aztán azt is lehozza, hogy milyen idilli kapcsolatban vannak, nos lássuk be ez már tényleg a hazugságok kavalkádja. Ma már ki hiszi el, hogy ennyire tökéletes a kapcsolatuk? Rubint Réka, aki a fitnesz koronázatlan királynője, öszintén nem csodálkozok ezen sem. Schobert Norbert, aki egy megosztó személyiség, egyértelműen egy nagyon arogáns és bunkó személy. Ezáltal ha a kapcsolatuk ennyire harmonikus, akkor Réka tud azonosulni Norbival, gyakorlatilag ő is arogáns vagy elviseli, mert anyagilag függ a férjétől. Ez a nő túlzottan probál mindent szépíteni, de hát csak mese habbal és körítéssel. Azt állítja, hogy az igényesség nem pénz kérdése, (eddig igaz is), felsorolja, hogy mit gondol ez alatt: ápolt köröm, szép bőr, frissen mosott haj, tiszta ruha. Magából kiindulva egyértelműen a külsőségre tudott utalni, belsőleg ő maga is rothadt. Így van az amikor a nőiességről beszélve kimarad a belső tulajdonságok. Egy magamutogató nőtől ezt el se lehet várni, hisz az agykapacitása sajnos már lefulladt előtte. Milyen példát mutat? Ez mind mind amit csinál, szín tiszta hazugság. Ez a nagy látszat a nagy semmire felépítve ... pont olyan, mint a férje karrierje. Azt 2ce3d2f707886e8ed56f47c8e4075673-1-.jpgmondja, hogy a boldog kapcsolat nagyon összetett, (eddig igaz is) szükséges hozzá az önzetlen szeretet és a kölcsönös tisztelet. S itt bezárult a nagy összetettség. Ez nem összetettség. Ha valaki hazugságokban él, akkor az hamar kiderül. Minden őszinte ember amikor arról beszél, hogy mi szükséges egy boldog kapcsolathoz, egyértelműen felsorakoztatja a következőket: őszinteség, bizalom, kölcsönös szeretet és a jól kiérdemelt kölcsönös tisztelet, rengeteg közös élmény, társasági pillanatok. Nyilván csak fél gondolatokat közöl, hisz van bőven mit titkolni kell a házasságával kapcsolatsan, de kifog derülni, ahogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága is zátonyra futott. Rubint Réka egyébként homofób is, mivel a cikk végén külön kiemelte, hogy örül annak, hogy gyermekei olyan szeretetben nőnek fel ami otthon van náluk férfi és nő között ( egyértelműen a bulvár újság is osztja ezen gondolatát, ha burkoltan képes volt nyilvánosságra adaptálni ezt ). Nahát azt a butaságot olvassuk, hogy a szeretet minősége az csak és kizárólag férfi és nő között lehet. Ez olyan, mintha a szeretet az nem egy önálló érzés lenne a világban, hanem egy alkotás lenne. A szeretet egy önálló érzés és független a nemi identitástól, a szexualitástól, bőrszíntől és fajtól is. Ez a nő számomra megbukott és értékrendje közelít a nullához. Semmilyen értéket nem hordoz, a semmire alapzva felcsapja magát sztárnak!

                                   Tschongor Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mese habbal

(Nagy Erika , 2016.12.04 23:27)

Kedves Attila,

én nem teljesen értek egyet a mondandoddal.
A cikk elején nem értem,hogy az egyiknek mi köze van a masikhoz.
Pl.: Tudni fogok megöregedni <-> és a plasztikai sebészet. Ugy belekezdett a Kedves Iro a cikkbe,hogy nincs semmi bevezetése igy nem érthetö az egész.

En megertem,hogy egy blogosnak fontos,hogy sok nézettsége legyen,de kérdés,hogy azért sok a nézettség mert igaza van , vagy mert akkora hülyeség az egész,hogy mar valamilyen szinten nevetséges.

Valojaban tudja,hogy mi zajlik az ugy mond "celebek" valodi életükben?!
Ha egy nö, igy sugarzik nem igen hiszem azt,hogy belül "rothadt".
Azt,hogy a férje és a nö között mi zajlik valojaban, kerdezem én Ön ennyire tudja ?! Mi csak a hétköznapi életükböl bepillantast nyerhetünk 1-2 orara es semmi többre. Vagy csak szimplan irigység bukkan fel a tudatalattijabol?!
Elgondolkodtato... Mielött mas emberröl irok ilyet,magamba fordulok,hogy mozgok minden nap ennyit? Tudok mellette gyermeket nevelni? Tudok mellette ilyen jo Anya lenni? Öszinten a gyermekei nem
tünnek boldogtalannak...
Ujabb kérdés merül fel bennem. Ön honnan tudja,hogy a Réka magamutogato? Ismét nem értem ,hogy ez honnan jött.
Rengeteg kérdés merült fel bennem mig olvastam a cikkét és nem ez volt az elsö,amit elolvastam.

Az én személyes kérdésem ...
Miért törödünk még a médiaval, a celebekkel, es miért halmozodik fel az emberekben ennyi irigység. Nem elégedettek a sajat életükkel ezért keresik a masikban a hibat? Nincs mas elfoglaltsaga az embereknek ,mint ilyenekröl irni??? a rengeteg szabadidejét fektesse az ember magara, az egeszségére,csaladjara,barataira.
Nem Ön ellen szol , ugy gondolom Ön is a véleményét irta le a Rubint Rékarol , avagy barki masrol nos én is igy tettem.

Tovabbi Szép Estét !
Nagy Erika

Re: Mese habbal

(Tschongor, 2016.12.04 23:38)

Elsősorban nem vagyok irigy. Másod sorban meg ha valaki kijelenti, hgy tudni fogok megöregedni az azt jelenti, hogy méltosággal veszem a ráncaimat és a koromat és nem fekszek plasztikai kés alá. Ha már plasztikai kés alá fekszek, akkor hamis az a kijelentés, hogy tudni fogok megöregedni. Itt azt hiszem megvan az összefüggés. Igen amúgy el kell, hogy mondjam, hogy tudom, mi folyik a magánéletükben. Volt alkalmam betekintést nyerni, de nem szoksáom egyszerre kiteregetni a kártyáimat.
Amúgy meg ez az egyik szabadfoglalkozásom ... itt egyértelműen a véleményemet és a tapasztalataimat írom le. Mivel közéleti személyiség, neki mindig szexy kisugárzása kell, hogy legyen, nem illik a felépített arculatba a bukások ... na meg amit képviselnek a civil életükben ... az minden, csak nem érték ...

Re: Re: Mese habbal

(Nagy Erika , 2016.12.05 00:13)

sajnos ebbol a cikkjebol az latszik,hogy elegge irigykedik..
Plasztika alatt mirol beszelunk? Arrol,hogy a mellet nagyobbitotta meg vagy arrol hogy a keletkezo rancait varratta fel ilyen korban?
Tudja maga hogy mire is ertette ezt Reka ,hogy "tudni fogok megoregedni"?
Szereny velemenyem szerint biztos nem arra ertette hogy o mar varratta fel a rancait vagy esetleg botoxolta magat ...hanem arra ,hogy igen volt elete voltak celjai es elerte a celjait !!
Honnan tudna Maga ,hogy mi tortenik a celebek latszolagos eletuk mogott? Talan ott lakik veluk ,vagy esetleg egy paparazzi aki mindig minden pillanatnal ott van? Szerintem a Reka pont nem az az ember aki megjattsza magat a kamerak elott nem hiszem hogy otthon pedig felvenne a hazisarkany allarcot es ,mas lenne mint akit mutat a Facebookon vagy a mediaban...Hat igen mert ez a kartyak csak kitalaciok....
"Rubint Réka, vagy nem tud magyarul értelmezni, vagy egyszerűen csak a bulvársajtó produkál megint!".....Kerdezem en ,mi a maga tenyleges szabadfoglalkozasa? masok eleteben vajkalni es a szavait kiforgatni vagy a bulvarsajto produkalasat megjobban kiprodukalni? mert sajnos ez nem mas ...Szerintem eleg sok bukast felvallaltak a Norbival egyutt es ne feledjuk, hogy a bukasokbol tanul a legtobbet az ember ...mennyi betegsegbol epult fel a Norbi es a felesege Reka megis mindig mindenben ott van mogotte/mellette.......

Re: Re: Re: Mese habbal

(Tschongor, 2016.12.05 00:20)

volt alkalmam dolgozni velük ... valamikor ! Én is simán leírtam a véleményemet, ahogy őn is, de mégis engem piszkál, holott pont maga írta az első hozzászólásban, hogy nem nekem szól a piszkálódás, mert csak véleményt írtam. Másrészről nem hiszem, hogy maga kellene engem kiktasson, hogy a kártyáim igazak vagy sem. Kicsit kezd túllőni a célon ... Nem gondolja?

Re: Re: Re: Re: Mese habbal

(Nagy Erika , 2016.12.05 00:37)

Sajnos maga nem csak siman leirta a velemenyet hanem eleg rendeesen kiforgatta az egyebkent is tulkomplikalt sajto szemleleteit...mit gondol maga abba bele, hogy ..."volt alkalmam dolgozni velük ... valamikor !"
Nem hiszem ,hogy tulzasokba estem csak szimplan nem tartom ezt a cikket valami eszbonto okossagnak...talan nem ihleti mar semmi es ezert van egy kozpont aki dfele iranyulni tud? Tulsagosan zavarja magat valami...
Az elottem levo kommentelo nagyon szepen megfogalmazta ,hogy igen...csinalja utana ezt valaki amit o elert a sajat eleteben !!!!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Mese habbal

(Tschongor, 2016.12.05 00:48)

maga sokat képzelődik, amivel semmi baj nincsen ... tegye kedvére bármikor és bárhol. Azt hiszem nem tartozom ennél több magyarázattal önnek. Őn mst már személyeskedik velem, amihez azt gondolom, hogy semmi értelme. Van személyigazoványom kedves hölgyem és engedtessék meg a világnak, hogy eldöntsem, kiről mit gondolok és tapasztalataimat és élményeimet felhasználva elmondjam, hogy szerintem mi miért jelenik meg és ki mit miért mond. Őn annyira nekem esett, hogy visszakérdezhetek: Maga együtt él a celebekkel, hogy ennyire tisztában van azzal, hogy én tévedek és némi szókiforgatásról van szó? Esetleg ha nem tudja ki vagyok akkor nem kéne ezen lovagolnia ... Szép estét, feküdjön le, mert holnap Hétfő ... Jó éjszakát és szép hetet!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mese habbal

(Tschongor, 2016.12.05 00:53)

Helyesbitek, ma már Hétfő van ... bocsánat, most tényleg tévedtem ...

Bécs

(Papp Melinda, 2016.12.04 23:28)

Meglepő, hogy eddig senki nem kérte/kötelezte őket drog/dopping tesztre.

Becsvölgye

(Horváth Marianna, 2016.12.04 23:12)

Réka egy intelligens, sikeres nő, nekem pl. ő a példaképem! rengeteget olvastam róla, jó embernek tartom, szorgalommal, kitartással nagyon sokra vitte, csinálja utána bárki, amit Ő elért!

Re: Becsvölgye

(Tschongor, 2016.12.04 23:13)

Hát gratulálok a te nagy példaképedhez, csak az arca nagy és a meséje!

Re: Re: Becsvölgye

(Horváth Marianna, 2016.12.04 23:14)

ha te mondod ....... :D