Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hazugságok kavalkádjában

2016.12.04

2-1-.jpgRubint Rékáról olvastam a közelmúltban a bulvársajtóban, nem hiszem, hogy érdemes megneveznem, összességében a minősítése magyarországi viszonylatban totálisan szar. A bulvármédia, úgy hozta le, hogy Réka állítása: "Tudni fogok megöregedni" . Nos ebben a cikkben olvastam, hogy feküdt már plasztikai sebész keze alá, na de a kettő számomra nem egyeztethető össze. Aztán azt is lehozza, hogy milyen idilli kapcsolatban vannak, nos lássuk be ez már tényleg a hazugságok kavalkádja. Ma már ki hiszi el, hogy ennyire tökéletes a kapcsolatuk? Rubint Réka, aki a fitnesz koronázatlan királynője, öszintén nem csodálkozok ezen sem. Schobert Norbert, aki egy megosztó személyiség, egyértelműen egy nagyon arogáns és bunkó személy. Ezáltal ha a kapcsolatuk ennyire harmonikus, akkor Réka tud azonosulni Norbival, gyakorlatilag ő is arogáns vagy elviseli, mert anyagilag függ a férjétől. Ez a nő túlzottan probál mindent szépíteni, de hát csak mese habbal és körítéssel. Azt állítja, hogy az igényesség nem pénz kérdése, (eddig igaz is), felsorolja, hogy mit gondol ez alatt: ápolt köröm, szép bőr, frissen mosott haj, tiszta ruha. Magából kiindulva egyértelműen a külsőségre tudott utalni, belsőleg ő maga is rothadt. Így van az amikor a nőiességről beszélve kimarad a belső tulajdonságok. Egy magamutogató nőtől ezt el se lehet várni, hisz az agykapacitása sajnos már lefulladt előtte. Milyen példát mutat? Ez mind mind amit csinál, szín tiszta hazugság. Ez a nagy látszat a nagy semmire felépítve ... pont olyan, mint a férje karrierje. Azt 2ce3d2f707886e8ed56f47c8e4075673-1-.jpgmondja, hogy a boldog kapcsolat nagyon összetett, (eddig igaz is) szükséges hozzá az önzetlen szeretet és a kölcsönös tisztelet. S itt bezárult a nagy összetettség. Ez nem összetettség. Ha valaki hazugságokban él, akkor az hamar kiderül. Minden őszinte ember amikor arról beszél, hogy mi szükséges egy boldog kapcsolathoz, egyértelműen felsorakoztatja a következőket: őszinteség, bizalom, kölcsönös szeretet és a jól kiérdemelt kölcsönös tisztelet, rengeteg közös élmény, társasági pillanatok. Nyilván csak fél gondolatokat közöl, hisz van bőven mit titkolni kell a házasságával kapcsolatsan, de kifog derülni, ahogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága is zátonyra futott. Rubint Réka egyébként homofób is, mivel a cikk végén külön kiemelte, hogy örül annak, hogy gyermekei olyan szeretetben nőnek fel ami otthon van náluk férfi és nő között ( egyértelműen a bulvár újság is osztja ezen gondolatát, ha burkoltan képes volt nyilvánosságra adaptálni ezt ). Nahát azt a butaságot olvassuk, hogy a szeretet minősége az csak és kizárólag férfi és nő között lehet. Ez olyan, mintha a szeretet az nem egy önálló érzés lenne a világban, hanem egy alkotás lenne. A szeretet egy önálló érzés és független a nemi identitástól, a szexualitástól, bőrszíntől és fajtól is. Ez a nő számomra megbukott és értékrendje közelít a nullához. Semmilyen értéket nem hordoz, a semmire alapzva felcsapja magát sztárnak!

                                   Tschongor Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nevetlefalu/Ukrajna

(Laszlo Fancsiki, 2017.03.01 12:54)

SANDRA ferj ide ferj oda jolkell am ott nyalniis tudnikell kenek meg a CUMIZAST IS. Nem tudom tudod e ki az a SZTOJKA VANESSZA az edesapja jo baratom o bizony tudja, hogy mukodnek a dolgok!!

Budapest

(Szandra Németh, 2017.03.01 12:51)

Nem szimpi , de talán többet tett le arra a bizonyos celebasztalra mint a Sarka Kata. A fittnes világában azért nagyot alakított, lássuk be! A Hajdúné nem élt volna meg abból hogy egyszer szépségkirálynõ volt. A férje hátán kapaszkodott fel a celebek közé.

Bécs

(Tschongor, 2017.01.08 19:59)

Akik egyszer is találkoztak velük, tudják és levonhatták a következtetéseket, hogy nem tisztességes módon jutottak oda ahova és nekem ne mondja meg senki, hogy nem alkothatok véleményt egy celebről, hisz a nyilvánosság előtt éli életét és a bulvármédia alapalanyai. Kérem szépen, mi az, hogy ne ítélkezz felettük? Kezdjük ott, hogy ki ítélkezett? Én nem mondtam ítéletet senki felett, csak elmondtam a véleményemet. Világ életemben mindenki megakarta mondani, hogy mit csináljak, hát a nagy lótúrót ... Hát élek a szabad vélemény nyílvánítás jogommal és eleget teszek ennek mindig és mindenkor. Kinek nem tetszik, mehet jobbra és balra is. Fel is út és le is út!

Rubin

(jazgi, 2016.12.07 16:56)

na mindegy ki mit mond... a tény: irritáló és nagyon primitív közönséges emberek a Réka és a Norbi... és a fantasztikus extrém luxus amiben élnek , az egy rakás ember átveréséből és kihasználásából való..
arról már nem is beszélve,hogy nagyon sokat megengednek maguknak a közvélemény formálása terén sajnos, negatív irányban...

Re: Rubin

(Tschongor, 2016.12.08 07:34)

Igazad van ... s abban is, hogy ronda. A pénz rabjai és mindegy milyen áron jutnak hozzá. Sokszor gyomorforgató, ahogy kihúzzák magukat a törvény alól...

Rubin

(jazgi, 2016.12.07 16:57)

..ja , és én még életemben ilyen ronda nőt mint a Réka, - nem láttam...ez komoly...

Bécs

(Snicer Katalin, 2016.12.05 17:07)

Ne itélkezz másról ha nem vetted fel a cipőjét és nem jártad még az útját....

Bécs

(Viktor Totik, 2016.12.05 16:21)

Igaza van Làszlónak tényleg egy okàdék ìràs, màs személyeket alàzni mert nekik jobban megy a szekér vagy nem esetleg a pàrkapcsolati problémàk (mert ugye minden kapcsolatba vannak problemàk ) egy gusztustalan dolog akàr igaz akàr nem.

Re: Bécs

(Tschongor, 2016.12.05 16:30)

persze gusztustalan dolog, amit teszek, de az nem gusztustalan, amit ők művelnek? Csalnak, hazudnak, csak azért, hogy az üzletjük menjen ... Hagyd már a beskatulyázott hülyeségeket ...

Bécs

(Beata Laila Meszaros, 2016.12.05 16:27)

Szerintem egy olyan véleményt írtál,amivel sok nő és anyuka egyet ért!

Re: Bécs

(Tschongor, 2016.12.05 16:27)

Köszönöm! :)

Bécs

(Karajos Edina, 2016.12.05 16:23)

Ez mi?? Jézusom de pocsék írás...

Bécs

(László Tamás Kiss, 2016.12.05 15:25)

Ez nagyon szar írás. Kár hogy elolvastam.

Re: Bécs

(Tschongor, 2016.12.05 15:27)

hát na ... nem mindenkinek tetszik ....

Bad Hofgastein

(Aar Stegoo, 2016.12.05 14:43)

Miért érdekel ennyire vkit Rubint Réka és Norbi magánélete? Kérdezhetném úgy is, h ki nem szarja le, h Réka elfogadja-e,h öregszik, vagy, h miért megy plasztikai sebészhez. Aki ilyenekkel tölti a drága idejét, annak nincs saját élete, amivel törődhetne?

Re: Bad Hofgastein

(Tschongor, 2016.12.05 14:46)

Hogy te kritizálj engem :)

Re: Re: Bad Hofgastein

(Aar Stegoo, 2016.12.05 14:48)

De nem? Ahelyett, h vmi zsír izgalmas tudományos cikk lenne a helyén, vagy vmi vicces dolog, ilyenek bukkannak fel, h Rubint Réka hazudik. Na és? Ki nem? És kit érdekel?

Re: Re: Re: Bad Hofgastein

(Tschongor, 2016.12.05 14:49)

Figyelj írtam én izgalmas fizikáról, energiahatékonyságról és hát nem érdekli az embereket ... most akkor mi van ?

Re: Re: Re: Re: Bad Hofgastein

(Aar Stegoo, 2016.12.05 14:49)

Küldd nekem őket, majd én like-olom XD De tudom, sajnos ez kell a népnek...meg a big brother meg éjjel nappal bp

Bécs

(Tschongor, 2016.12.05 01:00)

Akinek bármilyen kérdése van, keressen meg facebookon: Tschongor Attila. Köszönöm!