Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp 2017-re

2017.01.11

BAK - Munkamániás és többet kockáztat, mint amennyit az egészsége enged. Vigyázzon, hogy stressz-betegségeket ne szerezzen. Figyeljen barátaira, mert elfordulhatnak. Ha hajszolja magát, akkor egyedül maradhat és élete üres lesz. Az év elején keressen fel új helyeket, menjen el lazítani. Bátran randevúzzon Szűzzel vagy Bikával, de a Nyilassal bármi megtörténhet. Van esély, hogy nagyon kapós lesz, írjon ki versenyt, ha nem tud dönteni! Hajrá!

VÍZÖNTŐ - Kevés stabdaideje lesz a 2017-es évben, mindenki mindent kiakar préselni magából. Magánélete is eseményekben gazdag lesz, csupán azért, mert nem értik majd meg önt, miért nem tud lazítani. Maga nélkül is forog a Föld, tegyen azért, hogy magával foglalkozzon. Ikrekkel és Mérlegekkel randevúzzon, akkor jó esélyel lehorgonyozhat valaki mellett tartósan. A csillagállás szerint minden vágya teljesül és ha úgy adódik, hogy munkával tölti az egész évet, akkor Nyilas társat válasszon magának.

HALAK - Izgalmas és szellemi kihívásos lesz az egész év. Sokat fognak hisztizni, hogy a sors összeesküdött magukkal, de ez nem igaz, csak próbára teszi önöket. Ez a siker ára és így elmondhatják, hogy maguk életük kovácsa. Olvassanak verset, meditáljanak, legyenek öszinték és véleményüknek adjanak hangot. Használja kabaláját, mert szüksége lesz rá. Barátságok hullanak szakadékba és születnek meg. Ikrek és Rák jegyűekkel randevúzzon, Bakkokkal legyen kíméletes, mert hatással lehet rájuk. Idén ne keresse az igazit!

KOS - Sok munka várja, rövidebb időre tudja megszakítani, próbálja többször megismételni, stöltse szeretteivel. Kedvez ez az év, mert energiákkal telve van és kihívásokkal fog szembenézni a munkahelyén. Sikerének titka idén, ha vakmerő természetét kordában tartja és ésszerűen vállalkozik. Kerülje a Kos jegyűeket, Bikákat keresse, s mivel jellemző a szenvedélyes kapcsolatkeresés, nem kizárt a sikeres kombináció.  

BIKA - Ne legyen konok, váljon rugalmassá. Legyen okos bika és ne kössön elvtelen kompromisszumokat. A siker titka, hogy vállalható engedményeket tesz, s anyagi helyzete javulásra kerekedik. Szerzési vágya ne legyen fontosabb az élet nagy dolgainál, mert a magány és a szeretetlenség nem jó. Kossal randevúzhat, megtörténhet a csoda, hogy soha nem válnak el.

IKREK - Élete legváltozatosabb éve lesz, új utat fog keresni. Terveit segíthetik nyitottsága, önvizsgálata, megérzései. Több lehetőséget is kínálnak a csillagok, kisérletező kedvét kielégítheti. Ajánlom a mediterán világot, fizikailag és lelkileg száll, ezért vállalhat többet a munkában is. A tempója idén gyors lesz. Ideális partner a Vízöntő, aki eredeti és idealista.

RÁK - Ami másoknak kaotikus, az a Ráknak egyszerű, mint az 1x1. Helyes döntéseket fog hozni, erre figyeljen. Aki szülő, sokat legyen gyermekeivel, mert hatással kell legyen rájuk. Mindenekfelett Skorpóval randevúzzon. Felbukkanhat egy régi Bak ismerős. Rák hölgyeknek sikeres év lesz, ehhez hozzátartozik kivételes bájuk. Uraknak a Bak hölgyeket tudom elképzelni.

OROSZLÁN - Sűrűsödnek az események, észre kell vennie, hogy a sors szerepet oszt az Oroszlánoknak. Egy percnyi nyugta nem lesz, talán lesz egy-egy hétvége, ami nyugodtabb. Ennek alapfeltétele, hogy kikapcsolja telefonját és nyilvánossá teszi, hogy nem elérhető x ideig. Szabadideje soha meg nem térülő befektetés. Kapcsolatkeresőknek ígéretes év lesz, kapcsolatban élőknek próbatételeket ígér a sors és a csillagok.

SZŰZ - Sorsfordító kérdésekben ne hezitáljon dönteni, ha nem akarja, hogy stresszes legyen az éve. Egy rossz döntés is jobb, mint egy állandó gyomorideg. Ne forduljon ki önmagából, megőrzi alapvető tulajdonságát, hogy képes józan számvetésre. Nem törekszik vezető szerepre, de a háttérben a látszatot meghazudtolja és dönthet a legfontosabb ügyekben. Családos Szűzek Halakkal ne kacérkodjon, mert rossz vége lesz.

MÉRLEG - Sikeres diplomáciai érzékéről, de sokan nem tudják, hogy néha kapható kalandokra is. Idén jellemző keleti szemlélet kínálkozik - a válogatás nélküli teljesség. Ezzel a függetlenek élhetnek kockázatmentesen, akik családosok, azoknak mérlegelniük kell. Munkahelyi pozícióját erősíti, sikeres befektetései lehetnek, egy amire figyeljen, ne vonjon be más Mérleg jegyűt a fontos döntéseibe. Váratlan fordulatokra számítson.

SKORPIÓ - Tetteit elszántság és célszerűség jellemzi. Idén sikerorientált lesz és nem ismeri majd a félmegoldásokat. Konok következetessége miatt azonban az a veszély fenyegeti, hogy túlhajtja magát. Inkább pihenjen és a tőzsdézést halassza el tavaszra. Ápolja idén az elhanyagolt kapcsolatait, Kossal szelíd románcra számíthat, titkos talákák fűszerezhetik a romantikus viszonyt. Bika társra bukkan, ákon - bokron kövesse! Ketten legyőzhetnek minden akadályt. Arra készüljön fel, hogy a hirtelen fellángolást követheti gyors kiábrándulás. Bármilyen nagy lesz a szerelem, választottját ne akarja rögtön oltár elé vonszolni.

NYILAS - Nincs könnyű dolga a munkahelyén, mert nem mindenki szereti független személyiségét, szókimondó nyíltságát, álintelligenciáját. Nehéz megszokni jelenlétét, elviselni is bonyodalmas. Idén számvetésre számíthat, s eldöntheti, hogy hogyan tovább. Fog majd szórakozni és kikapcsolódni önfeledten. Menjen világcsavargásra, könnyebb lesz megítélni teendőit. Esélye lesz becserkészni egy Bakot, tartalmas kapcsolatot ígér. A párját kereső Nyilas, ha esetleg elbizonytalanodna, gondoljon arra, hogy kihívások, megprobáltatások nélkül nem lenne teljes az élete.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Diosgyőr

(Attila Rőczey, 2017.01.14 07:43)

Hülyeség

Ausztria

(Dori, 2017.01.13 14:31)

Uhh pont ram illik :)!! Es igaz is..

Győr

(Kraus Beci Bela Makovy, 2017.01.11 21:57)

Mérleg

-

(Rudolf Szalai, 2017.01.11 21:39)

Nem tetszik.