Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jónás Rómeó ellemzése

2015.10.30

Íme, Jónás Rómeóról egy interjú, ahol beszél magáról, a videókészítésről és szülei is megszólalnak és kendőzetlenül nyilatkoznak ki ki a maga véleménye mellett érvelve vagy még sem, csak szimplán nyilatkoznak! Lássuk a videót:

 

Jónás Rómeóval interjú.mp4

 

Nos érdekes az egész anyag, a videó és a téma alanya, illetve az interjúztatók is! Jónás Rómeó sok ellenséget és sok rajongót szerzett, de milyen áron? Kik azok a rajongók és kik az ellenségek? Vagy ellenfelek? Ellenség alatt értem az utálókat, de nem feltétlenül ...

A videó és egyben a cikk alanya nem kell csodálkozzon, hogy megverték, hisz aki a tűzzel játszik, egyszer megégeti magát! Ma Magyarországon elég egyszer vagy kétszer szerepelned celeb műsorban vagy akár egy zenei csatornán videóval, már bőven magad köré gyűjtesz utálókat és rajongókat ... ez nem egy nagy szám önmagában ...

Milyen az igazi Jónás Rómeó? Lássuk csak ... elemezzük a videót nagy vonalakban. Megérdemli e a kritikát? Nyilvánosságot akart, megkapta, ezzel együtt jár a kritika is, ha nem tudja elviselni, akkor nem kell nyilvánosság előtt szerepelni, vissza kell vonulni ... . Sajnos a butaság és célmentes élet egyik terméke, hogy feltűnési viszketettség születik ... Társadalmi szempontból lehet, hogy feldobni akarja a kedvüket az embereknek, csak hogy ez nem az amit tesz a kedves fiatalember ... 

Szó sincs arról, hogy a poént ki érti és ki nem, azoknak poén akik pont az alany értelmi szintjén élnek és tevékenykednek, egyáltalán nem az értelmiségi szinteken mozgók körében élőknek!

Videókat hülyeségből, kíváncsiságból készíted, habár ez ha mégis helytálló, akkor inkább feltűnési viszketettség a mozgató rugó ... azt hiszed ebből kenyered lesz az asztalon ... Hát nem, kedves, nem lesz kenyered ... sőt a jövődet is megbélyegzed, mert gyakorlatilag kilövőd a jövőbeli esélyeidet? Szerinted melyik normális és okos üzletember, cégvezető ad neked munkát? ja, hogy anyuci és apuci eltart vagy keresel magadnak egy gazdag pasit és eltartatod magad? Komoly vagy e téren, de sajnos mégsem lehet komolyan venni ... egyáltalán nem gondolom, hogy értelmiségi szintbe kerülhetsz ... Persze sokan utánoznak, ez csak természetes, de ne felejtsük el a butaság, a feltűnési viszketettség és a rossz triplán vonzza az embereket, mint a jó ... .
Minek után semmi szerénység nincs benned, öntelt vagy és valahol a saját mese világodban élsz. 

Érdekes ahogy sokan azt hiszik, de nem tudják, hogy amit tesznek az valójában egy szelet az Életükből, avagy a személyiségükből. Egyéniségről nem beszélhetünk, mert ki sem alakult, s ahogy elnézem a videót, nem is fog. "Addig jó, amíg azért utálnak, mert nem ismernek..." Ha ha, csak éppen az a helyzet, hogy ahogy beszélsz és ahogy viselkedsz az alapján nem kell csodálkozni a véleményeken, minek után megnézzük a viselkedésed, fogalmazásod és a testbeszédet, látszik, hogy ki vagy és mire vagy képes ... Innentől kezdve szerintem senkit nem érdekel, hogy a valóságban ki vagy! Ne feledd, hogy van olyan igazmondás, hogy: " Ha a butaság fájna, rég morfinista lennél!" na meg persze "a szem a lélek tükre!"

Magáról azt hiszi, hogy aranyos, jó kedvű és kedves, de rossz tulajdonsága nincs, túl szerény, Jézuskám, hát nem a lábával van a baj ... hanem a fejével.

A beszédhibád nem egyedi stílus, nem nevezhető jó tulajdonságnak, sőt mi több az, hogy miért van az egy dolog, azzal különös baj nincs, de van logopédus és van beszédtechnika tanár és el kell járni. Ha média szereplő akarsz lenni, de már gyakorlatilag az vagy, akkor tanulj és nem ezzel légy a celeb világ pöcegödre. Neked jó, ha utálnak, de abba az értelmiségi szintbe nem fogsz be kerülni, aztán eltelnek az évek és ha nem lesz munkád, akkor elmész férfi prostituáltnak, eladód a tested egy 5-ösért, aztán hurrá, van pénz ... vagy eladód magad egy gazdagnak, hogy az pénzeljen ... Ez szégyen és az egész videód amellett, hogy őszintén szólt rólad, de mégis eljátszód, hogy te olyan normális kölyök vagy. Olyan vagy, mint a génmanipulált paprika ... szép nagy és a színe is varázslatos, csak éppen halálos betegséget okoz, rákot!  

Ahogy elnézem a szülők is a gyerek szintjén mozognak, semmi értelem nem szorult beléjük. Az apja még gondolkozik és jól látja hellyel közel a dolgokat, csak ennyi: nem támogatja a fiát ... na persze, melyik normális szülő támogatná, hisz ebben a korban a gyereknek az iskola padban a helye, nem az interneten, a pöcegödörben ... Édesanyja támogatja, hisz nyilván boldog volt, hogy szerepelhetett a videóban, hisz a feltűnési viszketettség ragályos ... Összességében a szülök annyira naivak, hogy azt hiszik, nem beszélnek róluk a környezetükben vagy esetleg nem alakult ki távolság tartás, egyértelműen a hátuk mögött ... ( ez szintén nem igazságos, de önkritikájuk nincs a szülőknek ). Persze igaza van az anyjának abban, hogy nem buzi, ezt nem is szó szerint kell érteni, ez a tevékenysége és viselkedése miatt kapja, de hozzáteszem, pont olyan meleg, mint a fűtőtest otthon egyértelműen télen... . Kedves anyuka, visszatérve a beszédhibára, ami jelen van Jónás Rómeó életében, igazán lehetett volna annyira figyelmes, jól informált, hogy beszédtechnikushoz viszi vagy logopédushoz. Egyébként hozzáteszem, hogy az anyázás nem megoldás, de nem is példamutató ... valahol ez a fajta tisztelet kell és szükségeltetik, azonban véleményalkotás az semmilyen szinten nem jelenti, hogy szegénységi bizonyítványa van valakinek vagy nincs, jobban fogalmazva aki kritizál negatív értelemben az nem jelent semmit, szabad vélemény nyilvánítás van, s aki a médiában szerepel, annak tisztában kell lennie, hogy kap hideget és meleget! Egy szónak is száz a vége, értelmes szülők nem vállalnak semmilyen nyilvánosságot, hisz a gyerek egyszer felnő és nem fog hullni a pénz az égből. Milyen élete lesz neki? Azt hiszem a szülők elfelejtették a szerepüket és lecsúsztak a süllyesztőbe!

Jónás Rómeó, nem mutatsz sem jó -, sem követendő példát, nem jó úton jársz! Azt külön lesújtónak gondolom, hogy a szüleid belemennek efféle magyarázkodós videóba ... Mire volt ez szükséges? Ettől nem leszel jobb senki szemében és a jövőd sem fog jobb lenni! Gondolkozz, mert az ilyenek lesznek a későbbiekben lelki beteg emberek, celebek!

Szomorú egy helyzet és üdvözlöm a családod, remélem a jövőben fogtok gondolkodni dolgokon és a mindenki visszatér a szerepéhez, kötelezettségéhez és egy ami a legfontosabb: " Mindenki maradjon a kaptafájánál!"

Érdekes vélemények és sajnos igazak, sokan próbálnak igaz gyöngyöt találni a disznók közt, de hát nehéz, nem igaz? Lehet ezt magyarázni, szépíteni, de sajnos a csupasz valóság nem változik! Vagy nem ismeri az alany önmagát vagy nem akarja ... de nincs tisztában a szerepével és hogy mettől meddig tart a szereposztása ... . Mégiscsak mire jó a génmanipulálás? ÉBRESZTŐ!!!

Tisztelettel Csongor Attila írása!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.