Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konfliktus kiteregetés

2017.10.06

21686250_281873368981615_259469583189880142_n.jpg​Na ő itt az az ember, ketten egykor jó véleménnyel voltunk, mára elviselhetetlen a gondolataink egymásról. Nyilván sokan tudjátok, hogy ő a "legismertebb" magyar internetceleb. Mindent képvisel, ami a pénzt és az "uborkát" illeti, azon felül semmi értéket. Azt hiszi, ő találta fel a spanyol viaszt, pedig el kell őt keserítsem, óriási tévedésben van. Azon sokszor elgondolkoztam, hogy ő milyen értéket tett le az asztalra? Mert azt hiszi, ő bárkit leírhat és akadályozhat , sárba tiporhat mindenkit aki nem szimpatikus neki. Az érték, hogy "uborkázik" az "uborka földen"?  

​Engem az ilyenek nem hatnak meg, viszont igenis zavarnak, mert az ilyen ostoba és buta lúzerek miatt a magyar társadalom nem elfogadó a mássággal szembe. Őket nyomatja a média egy bizonyos felülete, élteti és dicséri, míg én is média felületre teszem, de negatív értelemben. Az ilyen ember nem ismeri önmagát, nem képes megismerni önmagát és azt gondolom, az amit művel, hogy mindenkit sárba tapos, azért van, mert nem tudja elfogadni, hogy az élete egy rakás szerencsétlenség. Ezzel későbbiekben lesz problémája, amikor elér egy bizonyos kort és a pusztulás elől fog menekülni. Majd amikor felébred, hogy szart sem ér a rongy élete, akkor majd kíváncsi leszek mit fog tenni. Ő egy árú a piacon és felvan háborodva, s azzal vagdalkozik, hogy a piacon megszemlélték, ajánlatott tettek ... ezzel akar embereket tönkre tenni? Pitiáner ügy, hisz aki a piacon árú, azt a legtermészetesebb dolog, hogy megnézik és ajánlatot tesznek. Igen az ilyennel nem lehet szépen kommunikálni. Gúnyolódni lehet, hisz csak ezt érdemli. Tisztelet? Mire a jó régi török WC-re akar tiszteletet? Az ilyent földbe döngölni és a börtön aljára behányni. Nem kell félteni, ott megtanulná, hol a helye.

Kedves Olvasók, nem szabad hagyni, hogy ő és a hozzá hasonlók legyenek a mérvadók és ne legyen LMBTQ személyek példaképei. Az ilyent szégyenleni kell, eldugni, s olykor meglebegtetni rossz példaként. Hova tart a világ, ha ilyenek mérgezik a levegőt, amit mi is beszívunk. Hol van az az időszak, ahol a tisztesség és az emberség volt a nagyobb érték és nem a pénz és az "uborka". Miféle roncstelep ez a világ? Ez az a roncstelep ahonnan a tisztességes elmenekül és a maradék vagy áldozattá válik vagy eggyé válik ezzel a moslékkal.

​Mi kell ahhoz, hogy ez a varangyos béka eltűnjen,  végre magába szálljon és felmérje, hogy milyen szellemi károkat okozott és okoz az emberiségben. Nekem aztán lőheti a showt, mert nem érdekel, nekem nem tud keresztbe tenni! Pont olyan nagy szájjal fogok visszavágni, ahogy ő próbálkozik velem. Azt hiszem rossz emberrel kezdett, ha azt hiszi, hogy engem megrendíthet! Akár az írásaimmal a szemét is kikaparhatnám, ha nagyon nem tudom fékezni magam az ilyen moslék után.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.