Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Madonna, mint mérgezett pióca

2017.01.27

madonna_-alexander-wang-spring-2017-show--03-662x940-1-.jpgŐ itt Madonna, a "Pop királynője" aki megint csak azzal került a köztudatba, hogy nagyon nekiment szavakban Donald Trumpnak és felgyújtaná az ameriaki Fehér Házat, csak mert nem értett egyet a választási eredményekkel. Erre Trump is elmondta őszinte véleményét, hogy undorító és megsértett mindenkit, szégyen egy országra nézve. Aztán Madonna elkezdte kimagyarázni magát, mert gondolom tanácsadói figyelmeztették, hogy rossz fát tett a tűzre! Ő maga szerény véleményem szerint nem lenne képes rá! Ki is Madonna?

Egy énekesnő aki világ életében a botrányaitól volt büdős. Abból lett azzá amivé, mert pénzen és szexen mindent megkapott! Több pere volt a Katolikus Egyház központjával, a Vatikánnal! Rendszerint fizetett, hogy ne legyen ennek médiatere, s ne kapjon nagy nyilvánosságot. Aztán összefeküdt mindenkivel, hogy mindent megkaphasson. Szeretője volt sok politikusnak, befolyásos üzletembereknek, sportolóknak. Egyik koncertturnéját keresztrefeszítve kezdte meg minden állomáson és ezzel oriási vihart kavart, Izrael, Lengyelország, Olaszország, Ausztrália és sok más ország lemondta a koncertet és nem adtak engedélyt Madonnának a fellépéshez! Jól tették, mert ez a nő azt hiszi, mindent megtehet, de nehogy azt gondolja, hogy semminek sincs következménye. Sok jót tett, harcolt a melegek mellett, a szegénység mellett, sokat jótékonykodott, de mindez csak azért, hogy leplezze valódi kilétét! Soha nem volt jó hangaj, hisz nem a hangjáról lett híres, hanem a botrányaitól lett hírhedt celeb előadó-énekes! Régebben szerettem, de mára már helyén kezelem a mérgezett piócákat, köztük Madonnát is. Egy olyan nő, aki saját életében mindenkivel összetűzésbe kerül cak azért, hogy hatalmát életben tartsa, felháborító! Rendszeres ital és drog fogyasztó, nem beszélve arról, hogy a lehető legcsúnyábban beszél a szakmabeliek közül! Láttak már kedves olvasók mérgezett piócát? Én igen és ez a nő pont olyan! Kivénhedt mádám, mérgezett pióca!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Göd

(Fülöp József , 2017.01.28 09:09)

Etalon erkölcs romboló!

...

(Ildikó Lenhmayer, 2017.01.28 09:08)

Egyáltalán nem tartom jogosnak a kijelentést róla.

Madonna

(Csak egy fiú, 2017.01.27 21:38)

Szerintem igenis sokat tett az asztalra és követhetnék sokan a példáját. És aki kivénhedt azok az énekesnők akiket te istenitesz a kovács kati meg a koncz zsuzsa. Enyit erről.

Re: Madonna

(Tsch., 2017.01.27 21:55)

Na persze, mert ők Magyarországra születtek, de Madonna tényleg olyan példát mutat amit követni kéne? Talán inni kell, drogozni, részegen színpadra állni, playback az egész show amit csinál és ráadásul botrányosan viselkedik. Talán a szemérmes viselkedés szerinted színpadra való? Az egyházakkal szemben is botrányos a hozzáállása. Inkább egy Kovács Kati vagy egy Koncz Zsuzsa, mintsem egy Madonna aki álszent, de néha kidugja a szög a fejét a zsákból! Nevetséges :)