Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


S. D. K. Sz.

2015.08.21

S. D. egy 16 éves srác aki azt hiszi sokat tud és hű de intelligens. Habár a zenei csatornán, az interneten, egy saját maga készített videó alanya és egy rögtönzött monológot mond el, teljesen amatőr szinten, de ugyanakkor lehet látni, hogy egy beképzelt személyről van szó! Nos ezek mellett, a magyar nyelvtant sem ismeri, illetve használni sem tudja, de ő sztárnak érzi magát, hát igen ő K. Sz.! Mint sokan tudjátok GagaSztár  Milán után bemutatkozik S. D. K. Sz.! Ő az aki valamikor azt hazudta, hogy rokonságban áll a francia elnök családjával, pedig csak névrokonok csak! ha ha ha ... cryinglaughno

 

 

Nyilvánosságot kért magának azzal, hogy levideózta magát félmeztelenül és azt hiszi, de nagy menő lett! Nos 16 évesen ez nagyon gáz és ciki! Én és sokan mások sem vagyunk féltékenyek, mert nincs mire! Egyszerűen azt hiszi az Élet lekváros kenyér, csak nehogy egyszer penészes legyen ...

Az ilyen srácok a haszonlesés fényében igyekeznek élni és aki dolgozik és sokat keres azokkal nyalatja magát! Oda fordul és ott mond köszönetet ahol csak jót kap és sok dicséretet. Az őszinteséget és mások szakmai véleményét semmibe veszi, mert ő S. D. K. Sz.!

 

Azt jó lenne tudni mire ilyen nagyképű a legújabb K. Sz., de egy biztos, hogy egyelőre semmire, hisz 16 évesen én még az iskolapadot koptattam, na most úgy látszik, ma az iskolákban sok a lyukas óra és talán nagyon sok a szabadságolós tanár ... Sajnos ezek a fiatalok már fele annyit sem tudnak, mint az előttük levő generációk! Hova lyukad ki ez a világ?

 

Talán ha lenne valami kiemelkedő teljesítménye valamilyen sportban vagy bármilyen témában, de semmi, vagy lenne valami sütnivalója odafent az emeleten ... sajnos ott sincs ... Az Élet ad majd leckét és akkor megtanulja a feladatát, de nehogy késő legyen majd ...!

Sok sikert a nagy világhoz kedves K. Sz. és remélem mielőbb hallhatjuk és láthatjuk a legújabb videódat! Hátha GagaSztár átadja a helyét neked ..., de nem hinném ... ahhoz túl lent vagy ... !!!

 

p1100566.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: vélemény.

(Csongor Attila, 2015.08.21 23:30)

Figyelj csillag bogaram, a videód egyértelműen mutatja ... Én anno azt se tudtam melyik tankkönyvből tanuljak és erre te vagy kiakadva ha őszintén kritizálnak és te vagy felháborodva, ha rossz véleménnyel vagyunk rólad .... Sajnálom, ez egyéni szociális próblémád!

Re: vélemény.

(Csongor Attila, 2015.08.21 23:27)

Pontosan igaz amit irsz, akárki akármit mond, ez akkor is igaz! Nem veszi észre szerencsétlen, hogy azt se tudja mit csinál, csak csináljon valamit ami nyilvános ... áhh, feltünési viszketettség ...

Re: Re: vélemény.

(Danika, 2015.08.21 23:31)

Csak noveled a hírnevem koszonom szépen:)! Hogy cikket irtal rolam:D jol esik hogy mar irkalnak rolam pedig meg csak 20oraka tettem fel az eslo videom;D de mar ciikkkk van rolam beszaras :D

Re: Re: Re: vélemény.

(Csongor Attila, 2015.08.21 23:43)

Pár perc sztárság aranyom, 20-on éves korodra ki leszel égve és komoly társaság sem fog körbe venni ... tudod ahogy Oláh Ibolya énekli, pár percig sztár, aztán a lejtőn a végtelenségbe esel. Ezzel a cikkel lehet szereztél embereket akik melléd állnak, de szereztél olyanokat akik az életben nem fognak veled foglalkozni! 16 évesen élvezd ki a semmilyen sztárságot, mert nem tart sokáig!!! .... A cikk meg kifinomultan van megfogalmazva, ezzel nincs mit kezdj sehol az ég egy adta világon, semmilyen hivatalos helyen :)

Re: Re: Re: vélemény.

(Csongor Attila, 2015.08.21 23:46)

Ja el nem felejtem: beképzelt vagy! már a hozzászólásod is mutatja: " Növeld a hírnevem ..." - áh milyen hírneved van neked, buta gyerek? Hírneve van Madonnának, Conchita Wurst-nak, Cher-nek és sorolhatnám, nem neked ... Jézusom, elgurultak a gyerek gyógyszerek?