Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


S. D. K. Sz.

2015.08.21

S. D. egy 16 éves srác aki azt hiszi sokat tud és hű de intelligens. Habár a zenei csatornán, az interneten, egy saját maga készített videó alanya és egy rögtönzött monológot mond el, teljesen amatőr szinten, de ugyanakkor lehet látni, hogy egy beképzelt személyről van szó! Nos ezek mellett, a magyar nyelvtant sem ismeri, illetve használni sem tudja, de ő sztárnak érzi magát, hát igen ő K. Sz.! Mint sokan tudjátok GagaSztár  Milán után bemutatkozik S. D. K. Sz.! Ő az aki valamikor azt hazudta, hogy rokonságban áll a francia elnök családjával, pedig csak névrokonok csak! ha ha ha ... cryinglaughno

 

 

Nyilvánosságot kért magának azzal, hogy levideózta magát félmeztelenül és azt hiszi, de nagy menő lett! Nos 16 évesen ez nagyon gáz és ciki! Én és sokan mások sem vagyunk féltékenyek, mert nincs mire! Egyszerűen azt hiszi az Élet lekváros kenyér, csak nehogy egyszer penészes legyen ...

Az ilyen srácok a haszonlesés fényében igyekeznek élni és aki dolgozik és sokat keres azokkal nyalatja magát! Oda fordul és ott mond köszönetet ahol csak jót kap és sok dicséretet. Az őszinteséget és mások szakmai véleményét semmibe veszi, mert ő S. D. K. Sz.!

 

Azt jó lenne tudni mire ilyen nagyképű a legújabb K. Sz., de egy biztos, hogy egyelőre semmire, hisz 16 évesen én még az iskolapadot koptattam, na most úgy látszik, ma az iskolákban sok a lyukas óra és talán nagyon sok a szabadságolós tanár ... Sajnos ezek a fiatalok már fele annyit sem tudnak, mint az előttük levő generációk! Hova lyukad ki ez a világ?

 

Talán ha lenne valami kiemelkedő teljesítménye valamilyen sportban vagy bármilyen témában, de semmi, vagy lenne valami sütnivalója odafent az emeleten ... sajnos ott sincs ... Az Élet ad majd leckét és akkor megtanulja a feladatát, de nehogy késő legyen majd ...!

Sok sikert a nagy világhoz kedves K. Sz. és remélem mielőbb hallhatjuk és láthatjuk a legújabb videódat! Hátha GagaSztár átadja a helyét neked ..., de nem hinném ... ahhoz túl lent vagy ... !!!

 

p1100566.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Hm...

(Zééé, 2015.08.22 01:45)

Azt gondolom mindenki maga dönti el mit szeretne csinálni! Az hogy valakinek milyen a stílusa egy rövid videóból nem hiszem hogy kiderült bár ha neked sikerült akkor egy újabb fantasztikus képességed van! Azt azért bátran kijelentem, hogy a szakmai tudásod az írás téren nem állja meg a helyét! Ha annyira fontos lenne neked nem köpnéd arcon ezt a szakmát! Az ilyen fajta írást vélemény nyilvánítás és tények közlésére használják nem pedig kritizálásra lejáratásra! Ahhoz hogy te bármiről vagy bárkiről egy ilyen véleményt le merj írni egy nagyon mély önértékelés időszakos lenne! Még mielőtt engem is soraid közé vetnél elmondom nem a Danit védem! Az emberek "Megkockáztatom" nagyrésze, köztük okos és tanult emberek nem nyitottak a világra más emberekre akik kiesnek a szerintük helyesnek gondolt és tartott emberideálból!

Re: Hm...

(Attila, 2015.08.22 02:26)

Nem köptem arcon a szakmát és az írás terén biztosan van mit fejlődjek, de jó úton haladok ... Azt gondolom, hogy részben ha valamit elkezd, akko az legyen jó, legalább magyar nyelvtan szabályait használja rendesen ... Ez nem lejárató cikk, mondvacsinált ürügy, kritika és egy helytelen út ... amit nem szabad járni ... illetve lehet, csak ha megfullad, ne csodálkozzon!!! 1. 16 évesen tanuljon, 2. Ne akarjon már internet celeb lenni, mert nem lesz az vagy ha lesz is, akkor az amolyan gagyi celeb .... KakaSztár .... :) 3. Egy az egyben sűt róla, hogy öntelt, majmolja GagaSztárt ... kérdem én, egy nyilvános internetes oldalon, milyen példát mutat? Ebből akar megélni? Na ne, ja igen talál magának vastag pénztárcás pasit, aki majd eltartja ... komoly ... elhiszem, hogy nem véded, de a kritikádat amit megfogalmaztál irányomba, részben helytálló, de más részben nem is tudom hogy lehet egy írásról megállapítani, hogy szakmailag milyen vagyok ... Én nem tanultam újságírást, de van egy honlapom amit sokan olvasnak és ezek szerint valamit jól csinálok, zene kritikával foglalkozok, mert rádiós vagyok ... a média része!!!! Irodalomból sok versenyt megnyertem vagy előkellő helyezést értem el! Magyar nyelvtant megtanultam, helyesen használom ... egyébként csak mellékesen megkérdezem te olyan profi vagy szakmailag? / Véletlenül te nem köpted szembe eme szakmát? - ja bocsánat, te arcon nyaltad ... ettől függetlenül, tudom és tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok profi, mit kell még megtanuljak, elsajátítsak!!! A hobby szintjén amit teszek az szerintem mindennek eleget tevő ... sz épp o jó éjszakát ...

Re: Re: Hm...

(Zééé, 2015.08.22 07:02)

Nos akkor hogy tisztázzunk itt egy két dolgot! Engem nem érdekel ki hogy mit akar! Én amellett foglaltam állást hogy ezt ha ő szeretné csinálni akkor miért kell neked ezzel foglalkozni... De akkor ez nem jött le az előző kommentből! A másik, hogy sokan olvassák az oldalad...?! Mi a sok? Ki az olvasóközönséged?
A következő. Ezt a mondatot nem is tudtam hova tenni:

"Irodalomból sok versenyt megnyertem vagy előkellő helyezést értem el!"

Ez most mihhez is kapcsolódik? Az újságíráshoz vagy az IQ-dhoz esetleg a versenyszellemmed milyen is?
Nah és ez az arcon nyalás mondtod is csak számodra érthető mondat volt.. Én úgy vagyok ezzel: akinek nem inge ..... :)
Egy betűvel nem írtam le a PROFI szót! Eleve soha nem használom! És a kérdésedre hogy válaszoljak, igen a szakmámban sikeres vagyok, de mindig van újabb jobb amit folyamatosan tanulni kell! A profi az az lenne aki bármibe is fogjon bele hiba nélkül tökéletesen elvégzi!
És utolsónak! Te mondod , hogy XY nagyképű! A kommentbe kapásból van három magadat dicsérő mondat! Szóval most , hogy válladat megveregetve fejezted be az írásod, azt hiszem e korai órában én egy Jó Reggelttel köszönök el Tőled! :)

Re: Re: Re: Hm...

(Attila, 2015.08.22 11:07)

Ha nem értetted, hát nem értetted, az nem az én problémám. Első ízben azért írtam le, hogy versenyeket nyertem, mert értek az íráshoz valamelyest és ahogy a fejemben megszületik valami, úgy alkotom meg, annyira ördöngös hiba nincs a cikkben, ami égbe kiáltó "bűn" lenne! Ha ő nyilvánossá tesz egy videót, miért ne tegyem én is nyilvánossá a véleményem ... Te miért foglalkozol az én írásommal, ha egyszer nem tetszik? Semmilyen kritikát nem fogalmaztál meg amiből tanulni lehet, hogyan legyen jobb a cikk, vagy ügyesebb az író. Egy év és több, mint 20 ezer olvasó, ez nekem hobby szinten nagyon is jó eredmény, apropó gratulálok, hogy sikeres vagy, ahogy elnézem sikeresen le is tudsz nézni a magas lóról, na persze nem véded Danit, de valójában nagyon is véded, eu a jövő generáció, ezt tápláljátok 16 évesen videózzon, na meg persze semmi nyelvtan vagy irodalmi tudás, olvasottság nélkül....! Másod ízben meg az IQ-m nem tudom mennyi, gondolom nem a két szép szememért tartok ott ahol tartok, de messze nem azt jelenti, hogy milyen magas ez a bizonyos intelligenciaszám, de folyamatosan tanulok és legközelebbi hozzászólásod lehetne mondjuk néhány tanács az írással kapcsolatosan, és míg el nem felejtem, Te sem vagy egy szerény ember ... amolyan bagoly mondja verébnek ... köszönöm és miután lenéztél a magas lóról és le is szóltál, kívánok neked jó reggelt és szép napot!!!

Re: Re: Re: Re: Hm...

(Zééé , 2015.08.22 12:23)

Nem fogok semmilyen tanácsot adni az írással kapcsolatban! Azt gondolom ha igazi tehetség van valakibe ehhez akkor nem kell tanács mert attól lesz egyedi hogy a saját stílusát viszi bele! Ez persze nem egyenlő a kiemelkedő versenyekkel! Megjegyzem ez nem sertés akar lenni! Nem érdekel az írásod soha nem is hallottam róla csak elolvastam ezt és az előző cikket és abszolút nem tartom reálisnak a szemléleted, de ez az én véleményem! Az egyéni vélemény nem egyenlő a kritikával... Azért az kicsit összetettebb dolog lássuk be!Én magas lóról beszéltem? Nem gondolom hogy így lenne csak szembesitettelek azzal hogy mielőtt elfogultan írsz dolgokat értékeld át mert az írásnak nem kimondottan rólad a te egyéni velemenydről kellene szerintem szólnia! Kicsit úgy érzem sértően hatott rád a véleményem amiket leirtam holott nem ez volt a cél hanem hogy én is hangot adjak az én szemszögemnek ha már "sajtó szabadság" van!

Re: Re: Re: Re: Re: Hm...

(Csongor Attila, 2015.08.22 13:18)

Látom a magas lóról jól lehet beszélni és oktatni, de ez már megszokott a mai világban! Te is pont a saját véleményedet, meglátásodat osztod meg, de problémázol, hogy én is azt teszem, bocsánat!
Amúgy az, hogy nem adsz tanácsot, pont aszt mutatja, hogy sem a szakma iránt, sem az embertársaid felé nem vagy szerény! .... Igazán a magának való ember nem látja el tanáccsal a többieket! :) Köszönöm neked ezt is!

Re: Re: Re: Re: Re: Hm...

(Csongor Attila, 2015.08.22 13:18)

Látom a magas lóról jól lehet beszélni és oktatni, de ez már megszokott a mai világban! Te is pont a saját véleményedet, meglátásodat osztod meg, de problémázol, hogy én is azt teszem, bocsánat!
Amúgy az, hogy nem adsz tanácsot, pont aszt mutatja, hogy sem a szakma iránt, sem az embertársaid felé nem vagy szerény! .... Igazán a magának való ember nem látja el tanáccsal a többieket! :) Köszönöm neked ezt is!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hm...

(Zééé , 2015.08.22 16:54)

Tudod mit? Bevallalom a magas lóról való beszélgetést! Nem akartam ennél is számodra gondolom primitív ebben lenni de legyen! A helyesírásod kritikán aluli főleg azok után hogy a magyar nyelv szabályaival jössz és a kiemelkedő verseny eredményekkel!A témák amiket boncolgatsz és most megtisztelő voltam, semmi hírértekkel nem bírnak csupán pár sor a saját velemenydről! És ha már itt tartunk fantasztikus ambicióid és téma ötleteid lehetnek ha csak annyira telik tőled hogy egy ilyen magas színvonalú posztot teszel ki! Ez is csak azt tükrözi hogy mennyire semmitmondó lehet az írói vénád ami szerinted ugye van! És még is csak egy ilyen nevetséges cikk került fel az internetre! Sajnállak hogy a kisebbségi komplesszusodat e módon tudod gyógyítani hogy a véleményed szerint milyen is a Dani! Nah akkor ilyen amikor a bagoly mondja stb.... Ui: a számok azok csak a látogatókat mutatják! Kiértékelési statisztikának nem elegendő tekintve a posztok alatti hozzászólasi mutatóból!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hm...

(Attila, 2015.08.22 18:23)

Oké! Rövidre fogom a válaszomat: azt gondolom, hogy te sem vagy különb a diákné vásznánál és egyszerűen el vagy szállva magadtól ... ha nem tudnád, vannak olyan cikkek amik gondolkozásra hívják az embert, nem csak hírértékkel rendelkezők ...
Annyira szar nem lehet az egész oldalam, hogy itt vagy szinte egész nap és írogatsz válaszokat nekem! Egyébként is a te véleményedet csak félig veszem számításba, a többi megy a kukába, szarok rá egyet és kész! Nem tudom kinek képzeled magadat, lehet a szakma csúcsának, de szerintem kibaszott szar lehetsz, semmi értelmeset nem olvastam tőled ... persze ejtek hibákat, mert minden ember elkövet baklövéseket, de te nagyon alpári módon tudsz véleményt alkotni! Nem vagyok olyan ügyes, mint te, de nem is akarok lenni, én szabadidős program szinten csinálom, te elviekben szakmában nyomod ... Légy boldog és büszke magadra ... ettől függetlenül semmivel sem érsz többet, mint a diákné vászna ... Nevetséges a cikk, nem baj, te is pont annyira vagy nevetséges, mert ide posztolgatod a kibaszott szar véleményeidet és ráadásul annyira nem is ismersz személyesen, hogy meg tud állapítani, hogy kisebbségi komplexusban szenvedek ( nem komplesszusban - ahogy írtad te okos fej, tojás fej! ). Túl nagynak képzeled magad, de valójában parányi vagy, semmi több

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hm...

(arisztidka, 2015.08.22 19:02)

Diákné vászna... Az illető hölgyet valójában Deáknénak hívták, mivel egy Deák vezetéknevű ember felesége volt.
- Mint az közismert. (Macskafogó)
:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hm...

(Attila, 2015.08.22 19:15)

De egyáltalán nem írják nagy betűvel ... egyébként tudom honnan jön és mit jelent ... Most látom rám vagytok kattanva, hogy árgus szemekkel nézzetek, s mindenbe belekössetek ... A tipikus primitív emberek stílusa ... , mint nálunk otthon az öregasszonyok, a kapuban ülnek és kritizálnak, pletykálnak és eljátszák a minden lében kanál szerepet... Gratulálok!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hm...

(Attila, 2015.08.22 19:17)

A ha nagy betűvel írják, akkor írjuk azzal no ... Diákné vászna ... , na trágyás szép estét!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hm...

(Attila, 2015.08.22 18:38)

Apropó helyesírás, a tied is kritikán aluli, ki vered itt a nyáladat a véleményeddel együtt és elfelejti, hogy: vesszőt teszünk " de " és " hogy " elé ... aztán " ambicióid " az helyesen - ambícióid. Tovább folytatom nagy okos Tony : komplesszusod az igaz komplexusod akar lenni, ha már itt tartunk, kezdem azt hinni, buta vagy aranyom! Folytatom, várjál: nevek elé nem írunk " a " vagy " az " névelőt, de hát manapság ez már csak így működik ...
Nos akkor most gondolkozz el és nézz tükörbe, mert lehet lerohadt az alma belseje ... Ha kell trágya szólj, van elég tehén szar otthon trágyának ... Isten Áldjon!

Wien

(Csongor, 2015.08.22 13:31)

Egyébként a cikk alanyával megbeszéltük ezt és kiveséztük rendesen, no problem ... :)

arisztidka@gmail.com

(arisztidka, 2015.08.22 12:40)

Hát ez nagyon tetszett. Jót röhögtem rajta. Nem számoltam a cikkben és a kommentekben a helyesírási hibákat, de az tetszett legjobban, hogy elért sok "előkellő" helyezést a drága cikkíró. Jó lett volna ám az "előkelő"-nek is. Szakmailag. :D Ez is nagyon tetsztett. Ilyet szól: szakmailag. Haha. Meg amúgy a nagy képű az igazából egy szó: nagyképű. Van olyan is, hogy nagy képű, úgy is helyes, de az egészen mást jelent. Azt tévére mondják azok, akik ismerik a nyelvtant. Ugyanez a probléma a fél meztelen kifejezéssel is. Az a szövegösszefüggést tekintve inkább félmeztelen. Aztán van ugye az egyenlőre szó. Helyesen a mondatban: egyelőre. Mert az nem ugyanazt jelenti ám! :D "Oda fent az emeleten"... Haha. Legyen inkbb: odafent. Mert azt ugye egybeírjuk.

Na de ezt nem folytatom, bár lenne még sokáig sorolni, de nem akarom elvenni a kedved a cikkírástól, mert nagyon jó felüdülést jelent az ilyeneket olvasni. Azért olvasom a GagaSztár - Berkes Laura cívódást is minden nap, mert olyan remek szórakozás. Ezzel persze nem vagyok egyedül, nagyon sok embernek jelenti a napi mosolyadagot az ilyesmi. Ami a mai világban nagyon is kell, szükség van rá. És azért valljuk be, akár szeretjük, akár nem szeretjük a köreinkben képződő celebeket, azért szeretünk velük foglalkozni. Akár gyűlöletből, akár szeretetből, akár irigységből, akár csak a hepaj kedvéért foglalkozunk velük, de azért végső soron valahol örömet okoz a dolog, szeretjük az ilyesmit.

Dani meg egyébként jófej, és ha ilyenekkel bántjátok, azzal is csak feljebb jut a "ranglétrán"... :D

Re: arisztidka@gmail.com

(Csongor Attila, 2015.08.22 13:09)

Szia! Nagyon szépen köszönöm a hibák jelentését, ezeket átjavítottam a cikkben, a hozzászólásokba nem tudok belejavítani! :( Én is hibáztam, ezt aláírom! Tisztelem azokat akik szólnak a hibáimmal kapcsolatosan, de a fogalmazásod nagyon bunkó módon volt összerakva ... Talán bízok benne, hogy nem vagy tanár, mert a diákok nem szeretik a bunkó stílust, de az tetszik, hogy valaki vette a fáradtságot és lejegyezte a hibáimat! Köszönöm mégegyszer és szép napot! :)

Az ő dolga Te pedig blogot vezetsz róla

(savage, 2015.08.22 00:55)

Érdekes mennyire ráérsz kedves /csongor attila /
Miert faj neked hogy csinált magának egy YouTube csatornát ?
Igazi önértékelési problémákkal rendelkező loser lehetsz.
Erre van erekciod?
Nem egy buta kis pöcs a dani, csinált vlog-ot mindenkinek joga van hozza...
Az a véleményem te kritizálod ezeket az embereket csak hogy a farvizukon felevickelj.

Re: Az ő dolga Te pedig blogot vezetsz róla

(Attila, 2015.08.22 01:11)

Te annyira vagy hülye, mint Dani ... Nekem az, hogy van saját csatornája, nem érdekel, a videóját kritizáltam és ha nem tud minőségi monológot mondani, akkor ne csináljon videót ... Szerintem az önértékelési problémának semmi köze, hogy kritizálok valakit, valahogy ez nem fér össze, hozzá képest én sokkal előrébb tartok kiegyensúlyozva és békében! Ahogy elnézem te is csak egy senki vagy aki a nevét sem vállalja fel! Én Daniról egy cikket írtam, nem vezetek róla blogot ... azt hiszem fogalmazási hibáid vannak vagy szóértelmezési hiányosságban szenvedsz!!! Szerintem menj és nyald ki Dani p .... t, mert neked az kell vagy már meg volt .... :D ... De szánalmas kis csapat vagytok ...

vélemény.

(Anna, 2015.08.21 23:08)

GagaSztárt és őt nem lehet össze hasonlítani. Világosan látszik, hogy net celeb szeretne lenni, de ne sok esélyt látok erre. Igaz, hogy Gagasztár a testéből él, de nem gondolom, hogy ennyire beképzelt lenne mint Danika, akit a szülők tartanak el, Milán saját magát tartja fent, ha másra nem is, de erre verhetné magát Milán, de a videóiból leszürve, még erre sem. Láttam egy pár videójánál Milánnak, hogy Danika próbálja magát ott benyalni. Szánalom, Danika soha nem lesz celeb, mert láthatóan nincs egyénisége, amire esetleg lenne kereslet. Na puszi :)

Re: vélemény.

(Danika, 2015.08.21 23:18)

Szia Dani vagyok. Kibaszottul nem utanzom gagastar milant.. Milan csak egy barátom. En nem verem magam semmire ti mibol gondoljátok hogy ennyire beképzelt vagyok?