Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Süllyedésben szégyen

2017.06.20

Felháborító az amit tapasztalok és látok az elmúlt időszakból. Értem én, hogy az ország egy része lázad és tüntet, mocskol verbálisan és tettlegesen, de amikor a Fidesz támogatói lesüllyednek arra a szintre ahol tart a baloldali támogatók zöme, hát komolyan mondom ez már döbbenetes. De a legfájdalmasabb, hogy a Fidesz támogatók egy része, most pellengérre vette Koncz Zsuzsát, mint hazaárulót és komcsi balos és tehetségtelen personát. Na kérem szépen, most akkor sem a baloldali, sem a jobboldali támogatók nem épeszűek, inkább zavarodottak. Ennyi erővel a baloldal pellengérre veheti Kovács Katit, Késmárki Marikát, László Mándokit és Sass Szilviát is. Ez az egész cirkusz abból indult ki, hogy Koncz Zsuzsát nem nézik jó szemmel Erdélyben, mert baloldali, mert komcsi és az erdélyi magyarok állampolgárságának megadása ellen volt. Oké, ez magánvélemény, lehet rá haragudni, orrolni, de művészileg ne akarjuk már kifütyülni, meg mit tudom én, mert szerintem nem érdemli meg.

Kezdek rájönni, hogy mindkét oldalon nagyon sok a problémás ember, és nem is a lábukkal van a baj, hanem a fejükkel, avagy a fejükben. Koncz Zsuzsa egy felnőtt ember, pár évtizeddel a háta mögött, van személyigazolványa, ezután azt mond amit szeretne, oda megy ahova szeretne és mi embereknek nem azt kéne nézni, hogy kiment tüntetni, akkor ellenség. Komolyan mondom, kezdem azt hinni, hogy az ókorban vagyunk. Azért ellenséggé válok, mert kimegyek tüntetni ... és ha kimegyek? Én a Fidesszel is kritikus vagyok, nem csak a többiekkel. A Fidesz sem fenékig tejfel, s nem a menyegző csillogása. Engem nem érdekel, hogy Koncz Zsuzsa mit csinál, magánügye és rátartozik. Kiment tüntetni, akkor váljék egészségére.

​Miért? A Fidesz azt hiszitek, nem a szavazatokért adott állampolgárságot a külhoni magyaroknak? Vajon nem a saját győzelmét vetítette előre ezzel a jó lelkű cselekedettel? Hiú ábránd, ha mást gondoltok. Nyilván tudta, mivel tud a székelyek és a külhoni magyarok lelkébe férkőznie.

​Szóval, maradjunk annyiban, hogy nem attól lesz egy ember ellenség, hogy a másik oldalon áll. Aki így gondolkodik, az egyszerűen hülye. Ohhh, de nem is hülye, inkább ostoba. Ébresztő, mert a nagy süllyedésben szégyen ami itt van, ma Magyarországon. Ez nem a Fidesz, nem az MSZP, DK vagy a Jobbik hibája, hanem a miénk, miénk, embereké. Mi vagyunk olyan ostobák, hogy mindent képesek vagyunk feláldozni, csakhogy a másik oldalnak megmutassuk, mi jobban tudunk alázni! Most ez történik. A Fidesz szimpatizánsok egy része, elkezdte alázni Konc Zsuzsát és bízok benne, hogy a másik oldal nem reagálja le egy másik hasonló alázással.

​Ember, Kedves olvasóim, emberek legyünk és nem ostoba két lábon járó hordók! Mikor fogjátok már fel, hogy nem oszt és nem szoroz az amit csináltok, a mocskolódás verbálisan főleg. Mikor fogjátok fel, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kit támogat, mikor kivel és hova megy! Akkor ennyi erővel én is hazaáruló vagyok, mert most nekimentem a Fidesz támogatóknak és mert külföldön élek. De mindenki hazaáruló, aki elhagyta Erdélyt, mert nem otthon tesz a hazájáért. Zsuzsa igaz nem hagyta el a hazáját, de nem Fidesz támogató. De szerintem nem is DK, MSZP vagy mit tudom én milyen támogató, csak az emberi agy szüleménye. De reális utalás van arra nézve, hogy liberális és az ellenzék oldalán van. Dalai meg olyanok, amelyek örök érvényűek, függetlenül attól, hogy ki van és ki lesz hatalmon. Szerintem hagyjunk fel a gyerekes játékokkal, mert ez süllyedés és szégyen. Magyarország nem tudja az arany középutat megsaccolni, ezért megosztott az Európai Unióban. Egyértelmű, hogy támogatom azt, hogy a menekültek nem ide valók, de a Fidesz szimpatizánsoktól elvárható, hogy ne akarjanak minden áron sárba tiporni egy művészt. Támadják a politika terén az ellenzéket, de ne a művész világon keresztül, mert ennél gusztustalanabb tevékenységet el nem tudnék képzelni. Szóval keljünk fel, kedveseim!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

#

(Marcsika Margó Hornyák, 2017.06.23 18:37)

Semmi bajom a határon túli magyarokkal!! És igen aki magyarnak valja magát és rendekkezik magyar felmenőkkel kapjon magyar állanpolgárságot!! De szavazati joga csak akkor legyen ha magyarországi lakcìme van!! Könnyű kintről tapsolni a Fidesznek!! Hisz nem az Ő szeretteiket nem látják el a kórházakba !!! Nem az Ő szüleiket akarják 90 évesen kirakni a kórházakból vigye mindenki haza ez az új törvény ha van még ki és hova vigye!! Mert stadion kell!! De hogy az orvosok segélyszervezetektől kapnak fertőtlenìtőt mert nincs a kórházakba!! És igen minden Romániába Erdélyben Felvidéken élő ember tapsol a Fidesznek!! De jöjjenek Magyarországra éljenek itt néhány évet aztán nem tapsolnának Viktornak!! És most azzal kampányol hogy nem engedi be a migránst!! Nem azt nem aki nem fizet mert aki szépen megfizeti a Rogánéknak a letelepedési kötvényt az lehet bármekkora bűnöző jöhet!! Szóval csak az szavazhasson és dönthessen Magyarország sorsáról aki Magyarországon lakik!!

#

(Kálmán Katalin, 2017.06.23 18:35)

Attila kedves ha csak a szavazatokért adta meg a Fidesz a kettős állampolgárságot nekünk külhoniaknak akkor ezt ugyanígy megtehette volna a baloldali akkori kormány és akkor neki mennének a szavazatok nem a Fidesznek! Nem tudom hogy te külhoni vagy-e de nekem bizony akkor nagyon rosszul esett az ellnünk kampányolás! Most viszont ugyanazok tömegesen engednék be a migránsokat! A te egódat ez nem sérti?