Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szárnyalj madár, hozd el a siker illatát ...

2015.07.02

page-8.jpgVan a baráti körömben egy hölgy akit közel 10 éve ismerek és nagyon tisztelem, felnézek rá és megérdemli a világ összes mosolyát, sikerét, ölelését, ajándékát és szeretetét! Az elmúlt évtized olyan volt, mint a hullámvasút számára, de minden nehézséget túlélt, viszont egy végig kíséri életét, de azt a keresztet mi is hordjuk vele együtt, ezért vagyunk mi barátok neki! Akiről szó lesz a következőkben, nem más mint Kocsi Mónika! A cikk ezen részén szeretném kinyilvánítani, hogy nagyon nagyon szeretlek és ha nem is találkozunk a távolság miatt, gondolatban és lélekben veled vagyok!!! Nagy tisztelőd és annál nagyobb barátod Csongor!

1985 December 6.-án született Budapesten. Általános tanulmányai után a Dreher Zrt. keretein belül papírhulladék ruhabemutatóra alkotott és utána jelmeztervezésbe kezdett. Színházaknak és társulatoknak tervez különböző jelmezeket! Tavaly December óta színészetet is tanul Bánfalvy Ágnesnél. Mellette balettra és modern jazzre is jár!

Energiája bombasztikus és fáradtságot ismerve, nem ismerve megtalálta az élete célját, a művészetet! 8 éves korábanpage-3.jpg kijelentette, hogy divattervező lesz, színészetre anno még nem gondolt, de mára az is megvalósulni látszik! Osztálytársai, környezete nem igazán hitt benne, de lám, sikerült és a madár szárnyal, elhozza nekünk a siker illatát és mi pezsgőt iszunk a művészetén és tehetségén! Szabadideje nagyon kevés van, de az életcélja megtestesíti a szabadidő hiányának gyümölcsét!

A kezdet, egy szerencsés véletlennek köszönhető, egy kedves barátja, példaképe, kis-herceg miatt kezdte el a művészeti pályát, azon belül leginkább a színészetet. Beakarta és bebizonyította, hogy sikerül! Sose gondolta, meglett és rájött ez az amit keresett. A felvételin a tanárnő is megjegyezte: „ Magának színésznek kell lenni!” – ez bátorította és megadta a célt! A nagy álma, hogy a Madách Színház színésztagja legyen! 

page-7.jpgA Dreher Zrt. papírhulladék ruhabemutatóra elkészített két ruhát, együtt dolgozik Galambos Eszter sminkessel és az egyik címlapmodellel. Hívták Magyar Fashion Week-re, de nem vállalta, különböző technikai és kényes akadályok miatt!

Felvette több sztárral a kapcsolatot, hogy szívesen tervezne nekik ruhákat, visszajelzéseik pozitívak voltak! Tervben van egy nagy szabású grandiózus divatbemutató, de csak decemberi születésnapja után várható a kivitelezése. Nagy álma ezen a téren egy ruha megtervezése és elkészítése amit, Alexander McQueen szelleme ihlette!

Szerepel az Anna Karenina darabban, egy budapesti kis színház társulat tagjaként lép színre! Ennek a társulatnak is ő maga tervezi jelmezruháit. Legújabb társulat amelynek tagja a CheckOut! Most félévig egy modern darabra készülnek az új társulattal, Orwell 1984 - kortárs tánc & próza -  feldolgozása, modern tánccal! Tanárai: Schlanger András a nyíregyházi színház igazgatója, Ullmann Krisztina színházi koreográfus, Bánfalvy Ágnes drámaszakos, Incze József Thália Színház beszédtechnikusa és Kokavetz Iván zeneszerző. page-2.jpg

A modern jazz tanára Kőnig István  a Klub Weryusban, Kiss Csaba az Operaház táncosa, ősztől pedig sztepp táncot tanul a világbajnok Benkő Dávid tanítványaként ....

 

 

 

 

 

 

 

 

page-4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

page-5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

page-6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

page-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönöm szépen az együttműködést Kocsi Mónikának és sok szerencsét, erőt, egészséget és rengeteg sikert szeretnék kívánni és Isten Áldásával menj a sikeres útra! Szállj madár, szállj és hozd el a sikerek illatát! heartsmileylaughwinkyesangelheart

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hortobágy

(Júlia, 2015.07.02 21:04)

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!!!!! :-) :-) :-) :-)

Re: Hortobágy

(Csongor, 2015.07.02 22:51)

Köszönöm és Mónika nevében is!!! :-) :-) :-) :-)