Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szex " kalapács alatt " avagy cafatokra szedve ...

2015.05.08

laugh Szex! Aha ... ez nem mindennapos téma, de mindennapos cselekvés vagy legalábbis az kellene, hogy legyen! Valamilyen oknál fogva mindig lehet valami rossz benne, mert azt szögezzük le előre, a szexnek megtartó ereje van, ha az nem működik, akkor az a kapcsolat halálra van ítélve. Jó! Megállok! ... Vannak kivételek, amikor betegség van a tálcán és miatta nem megy, de mi van ha rossz, ha az egyik fél nem tud nyújtani? - A másik félnek vajon milyen?

mi-a-pokol--575.jpgKörülbelül ilyen! Vajon ez lehet e valaha majd jobb és szebb? Mi kell ahhoz, hogy a szex jó legyen? Kedves olvasók, nem elég a kémia, kell a kommunikáció, az érdeklődés a másik fél iránt. Őszinte és vad szavak jönnek most... - ... - nem számít a farok méret ... vagy mégis? Ha tudja használni a férfi akkor szerintem semmi gond, ma már extra méretre vágyó nők megtudják ezt oldani nagyon könnyen, különböző kiegészítőkkel. A nőknek tudni kell, mi kell a férfinak, hogyan kell dolgokat csinálni! Egy biztos, ha a nő valamit tud, a férfi is tudni fog, vagy ha nem akkor megtanul! A jó szex kielégít. Visszatérve kell a sok érdekes póz, a szexuális életben! Legyen benne ösztön, kommunikáció, szenvedély, vadság, tartalom, fantázia, egyediség. Legyen sok sok alapja, hogy legyen miből összegyúrni a kellő minőségű és igazi jó szexet! Ami a LEGFONTOSABB,  s utoljára hagytam, akarattal, hogy adj időt ennek, kell és éltető! Független a szex minden mástól, ott a testi együttlét, egy fajta érzelem kibontakozását éljük meg! Pont itt bukik vagy születik meg egy - egy kapcsolat! Hazudik az aki titkon vagy nyíltan nem kívánja vagy nem igényli a szexet! Annál is inkább, mert a tudat alatt ami van az mindig és rendszerint okoz meglepetéseket! Akkor? Ma túlságosan tabu téma a szex és ez nem jó! Beszéljünk róla, beszéljetek a párotokkal erről ... Higgyétek el megéri, hosszú távon pláné. Engedjétek szabadon szállni a fantáziát és merjetek nagyot álmodni, mert a megcsalás első sorban azért történik, mert nem kap meg az egyik fél valamit a másik féltől! Tessék, bátran, mert a jó szex lehet más milyen is!

a-szerelem-maga-a-tuz.jpg Mennyire mennyei és finom! Ugye már megbeszéltétek a szexet? Nem szégyen megbeszélni, de ha megismeritek egymást, akkor egy két nézés és már többet tudtok egymás igényeiről! Próbáljátok ki! Működik, mint ahogy már évszázadok óta! Legyen ott a tudatosság és a törődés a másik féllel! Legyen a szexuális élet felépítve, legyen élet benne, erő, tüzesség, energia és pattogjon a szenvedélytől!

Legyen előjáték, tartalom és csúcs, aztán befejező játék! Mindennek fontos szerepe van, ha minden van, akkor van miből válogatni, van mit kihagyni és van mit alkalmazni! Legyen szemed fénye a párod és figyeld őt, éjjel nappal, vannak lelki szemeid és azokat is villogtasd, hátha ad valami igazi pluszt az egészbe! Hajrá, ne szégyelld kedves olvasó! Adjál neki, eget rengető folyadékot és meglásd kivirágzik és gyümölcsözik majd a szexuális élet! Csak okosan és tisztelettel!

A szex az olyan, hogy független, nem jelent kötődést csak az, hogy megkapni az akarni valót! Szeretkezés az már egyedi dolog! No - no?  ... eddig gondolom sokan azon gondolkodnak, hogy jövök és ahhoz, hogy szexről beszéljek ... Na ez az! A szexről beszélhetek, a szeretkezésről csak a magam nevében! Az viszont örök érvényű, hogy van néhány út: az egyik, ahol az életben van szex - szeretkezés (s ha ez nem elég jó) - újra szex. / a másik út, ahol van szeretkezés (s ha ez nem elég jó) - újra szex. / a harmadik és a negyedik út szintén az előzőek csak nincs szex a harmadik illetve a második állomáson, mivel jó a szeretkezés. / ötödik út amikor csak szex és New York. / és aztán a hatodik út amikor tudat alatt vágy van a szexre, de gát van a valóságban vagy mentálisan (az is lehet tudat alatt) és sosem jön el, ha csak meg nem érkezik az erőszak! Na igen ez azért sose jöjjön, de ezt lehet kulturáltan is! / utoljára meg van a hetedik út ami talán nem is biztos, hogy létezik, amikor nem kell Szex és New York, nincs is kívánat, se tudatosan, se tudat alatt.

Szex / szeretkezés - használd kezed - lábad, eszed - lelked - szíved! Tudjátok az is igaz és sosem szabad elfelejteni: " Könnyű valakit megkapni, de nehéz megtartani! " - Ah, nem mondom, hogy csak a szex az ami megtartó erő tud lenni, de könnyen lehet a szakítás oka!

szereto.jpg

Vicc ide - vicc oda, de két ember típus van, az egyik: akik mindig első helyen akarnak lenni és a másik: akik megelégszenek a második vagy a sokadik hellyel. Semmi baj, ez amióta a világ a világ van ..., de szeretőnek lenni veszélyes dolog, mert aki a tűzzel játszik, egyszer megégeti magát!

Jó a szerető, de veszélyes, nem pártolom, de ha van az mindenki dolga! Egy biztos, amit a szeretőtől kapni lehet azt a párkapcsolaton belül is meglehet kapni! laughdevillaughkiss

Hiba az, ha sok film van megtekintve, hiba az ha sok az önkielégítés, ha sok a játszó eszköz ... olyanok ezek mint a drog, csak nehéz róla leszokni! ...

Mindenkinek jó megnyilvánulást kívánok és mindenkinek nagy nagy bátorságot! Imádjuk az imádni valót! Na kérem ide az édesség dobozt, én elmentem nosztalgiázni!!!

Sándor Attila Csongor ( Carolans Csongor - Bonji)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szuper cikk :)

(Levente Pál Lörincz, 2015.05.08 20:23)

Fantasztikus a cikk Csongi! A sex az mindennapi téma egy kapcsolatban és nagyon fontos! Örvendek hogy írsz róla!

Re: szuper cikk :)

(Csongor, 2015.05.09 03:15)

Köszönöm szépen ... ezért is írtam meg :)