Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utazás az Alkotás Univerzumában Kisviktorral!

2015.06.03

"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik." (ismeretlen)

 

11310956_1140422579317540_253919518_n.jpg  Az Élet jön és visz! Az a jövő titka, hogy hogyan visz és mit tanulunk meg belőle. Cikkem alanya is igyekszik alkotni, bejárni az Alkotás Univerzumát és reménykedik abban, hogy minden hasznos táplálék megadatik! Viktor utazik még jelenleg, keresi és építi helyét az Univerzumban, az Alkotás Univerzumában. Telve rengeteg elképzeléssel és álommal, elindult Budapestről, ma már 23 éves és alkot, a maga módján, a maga zsigereiből feltörekvő forrásból.  Ruha iparban dolgozik és szabadidős programjaiban énekel, hegedül, dalszövegeket ír, kirándul, filmeket tekint meg. Kritikákat elfogad és megfogad, csak legyenek építő jellegűek és tanulságosak. Dalszövegeket teljes mértékben ő maga írja, mondhatom én minden hallgatónak, alanyom fogalmazása a számára fontos személyeknek, hisz ők azok akik támogatják és ihletettséget szolgáltatnak! Alanyom a nyelvek terén is igyekszik alkotni, hisz dalszövegei születnek angolul és spanyolul is.

Az alkotás nem feltétlenül jelenti, hogy tökéletesség. Ma erről nem úgy beszélünk, mint tegnap vagy évtizedekkel - évszázadokkal ezelőtt. Mindenki valamiben jó és valamiben kevésbé, de tanulás és gyakorlás útján elérhetjük azt amit megálmodtunk és mondhatom az Életünk maga az Alkotás Univerzuma és rajtunk, rajtam és rajtad áll, hogy mi születik meg és hogyan. Viktornak ebben segít a Black Studio, ezúton is köszönet nekik a támogatásért és a rengeteg munkáért.

Sosem kell arra tekinteni, hogy a szomszéd hogyan alkot ... A szomszéd felel a maga munkájáért és minden olvasó felel a sajátjáért! Itt vagyunk az Univerzumban, alkossuk meg saját munkánkat!

" Mindegy, hogy ki milyen kívülről és mindegy, hogy milyen zenében - zenére él, csak egy a fontos: - Hogy mindig szárnyaljon a szíve és a lelke harmóniában, szeressük egymást békében és tisztességben!" 

Hozzátenném: 

„Békét adj Uram, kérlek, békét a világnak,
Békét és reménységet, az ember ennyit csak kívánhat.  Adj békét, adj békét,
Békét és reménységet, békét a világnak!”  (Koncz Zsuzsa)

11281798_1140423055984159_835063522_n.jpg

Mindig minden okkal történik, Viktor kapta szavak és gondolatok tükrében:

 

 "Több milliárd ember él a Földön. És Te mégis pont ezekkel az emberekkel találkozol. Gondold csak végig, szerinted véletlen? Ugyan, hát hogyan is lehetne! Van, akinek elég csak egyszer besétálnia, hogy lásd és tudd, mi dolgod van vele az életben. De másnak el kell sétálni ezerszer, míg egyáltalán az életed része lesz. Akár csak egy éjjelre, de lehet a halálod napjáig marad. Lehet, az ötödik ember, akit holnap látsz az utcán, fél év múlva melletted ébred. Vagy, akivel eddig csak maximum köszöntetek, hirtelen az egyik legfontosabb szereplő lesz az életedben.Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje. Annak is, hogy kiderüljön a találkozás oka. Ehhez sokszor rengeteg idő kell. De, amikor rájössz, azt is megtudod, miért pont akkor kellett megtudnod mindezt. Te nem tudod, de az élet tudja, mikor és mennyit bírsz el valójában. Ennek megfelelően küldi a segítőidet az életedbe. Mert mindenki egy segítő. Mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, egy apró kis darabot hordoz belőled. És pont akkor jönnek, amikor ezt a darabot magadba kell illesztened. Akár a szívedbe, akár a lelkedbe, akár a testedbe. Ezért kell nyitottnak lenned és ezért kell menned. Ezért nem állhatsz egy helyben, hanem haladnod az úton nyitott szemmel. Mert az élet folyamatosan küldi az embereket, és Te ösztönösen tudni fogod, ki az, akivel dolgod van . Bíznod kell ebben az ösztönödben. Nem tudsz rosszul választani. Mert, ha az a választás éppen pokoli kínokhoz is vezet, Neked akkor éppen arra volt szükséged, de ezt majd csak később érted meg. Minden ember okkal érkezik az életedbe. Fogadd el és fogadd be. Az idő majd úgyis megmutatja, ki milyen céllal érkezett. Te is okkal érkezel mások életébe, Te is mások darabjait hordozod saját magadban…"

"Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár." (ismeretlen)

photo.php.jpg Tavalyi lemezalkotása: "Gondolsz-e rám" címmel született meg, spanyolos és mulatós zenei csemegékkel. Idén is születik valami, "Érzéseim" címmel, sok sikert minden alkotáshoz és jó utazást az Alkotás Univerzumában!

 

"Mindenkinek hálás köszönet, a támogatásért, a szuper fotókért és a kedves, szép szavakért! ( Barbinak, Erának, Józsinak, Anitának, Heninek, Vivinek, Ildinek, Gyuri bácsinak és neked Csongor a cikk megjelenéséért.) "

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szlovákia

(Márti, 2015.06.15 11:47)

Gratulálok és sok sikert a továbbiakban!!! Csongor neked meg a cikket köszönjük!!! :-) :-) :-) :-)

Budapest

(ci bbc cus, 2015.06.14 20:39)

Jó kis cikk, mint a nyuszó alany, mint a cuki szerző édesek!!! :-) :-) :-)