Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


X-Faktor 2017

2017.10.02

18267705_8f3f1bff57666561bc3738c525e9cf6e_wm.jpg​X Faktor 2017? Inkább Fos Faktor 2017! A zsűritagok messze nem a jóízléses hullámhosszon vannak, hanem az ízléstelenség mély hullámain. Puskás Peti viccet csinált az egészből, főleg a székes feladatnál. Radics Gigi, olyan amilyen, de szerintem még nem zsűrinek és nem mentornak való. Bye Alex egy karakter, de igazából sehol sincs még. Az még nem karrier amit ő még magának hisz, az még semmi. Kicsit olyan nagy szájú, amivel kompenzálja a tehetségét. Gáspár Laci meg egyszerűen elfogult a romákkal szemben, ami nem igazságos egy versenyben, de papol az igazságról. Na ami rá jellemző, amúgy jellemző az egész zsűrire, hogy bort isznak, de vizet prédikálnak. Komolytalan, nulla szakmaiság és színvonaltalan műsor. Szerintem azt sem tudják hol vannak. Persze a nézettség miatt ezek a majmok bármit bevállalnak és a pénz miatt az sem érdeklik, hogy ócska játékot üzennek a versenyzők egy részével. Azt is lehet tudni, hogy forgatókönyv alapján megy az egész, de hogy éppen ennyire szart válogassanak össze, egyszerűen döbbenet! surprisesurprisesurprise

Radics Gigi teljesítette a forgató könyv szerint az első kört, név szerint

Miszlai Márton (kiesett)

Barna Martin (továbbjutott) / (véleményem szerint Lingura Tibor jobb volt és Barna Martinnak ki kellett volna esnie​)

Fehér Martin (kiesett)

Gombos Attila (kiesett)

Lingura Tibor (kiesett) / (​véleményem szerint tovább kellett volna jutnia, jobb volt, mint Barna Martin sokszorosan

Bereznay Dániel (továbbjutott)

Lakatos Krisztián (kiesett)

Kovács Pál (továbbjutott)

Pál Szilárd (kiesett) / (​véleményem szerint tovább kellett volna jutnia, sokkal kifinomultabb a tehetsége, mint Nagy Krisztiánnak​)

Nagy Krisztián (továbbjutott) / (​véleményem szerint Pál Szilárd alkalmasabb az énekesi pályára, mint Nagy Krisztián, akinél erőltetett volt minden egyes előadás, ezt a szakmát nem lehet erőltetve csinálni, alkotni​)

Mézes Norbert (továbbjutott)

Gulyás Roland (továbbjutott)

Gáspár Laci hozta a második kört, amitől teljesen le hidaltam!

Catchy Workshop (továbbjutott) / 6 pont

Radio Mobster (továbbjutott) / 7 pont

Tázlári Rozmaring Asszonykórus (kiesett) / -

London Kids (továbbjutott) / 9 pont (nálam ők a kedvenceim)

M&M (továbbjutott) / 8 pont

Pán Péter (kiesett) / 4 pont

Chain Bridge Pop (kiesett) / 8.5 pont (kár volt őket kiejteni)

Ricco&Claudia (továbbjutott) / 6 pont (egy részben túl profik, másod sorban lelki terrorral akarnak pontot szereztetni ...)

Florian Kvintett (továbbjutott) / 5 pont ( ez minden csak nemművészet, amolyan kocsmai zenélés)

Ebben a körben kizárólag azért vérzik a szívem, hogy egy fantasztikus zenekart, Chain Bridge Pop-ot, kiejtenek egy kocsmai zene miatt, Florian Kvintett. Minden utca sarkon lehet találni kocsmai zenekarokat, de az az igazság, hogy az elfogultságon volt itt a tény, Gáspár Laci és a zenekar származása miatt. M&M is csak azért jutott tovább! Ez a műsor arról szól, hogy kinek ki a barátja és kinek a rokona, szeretője! Ez a műsor nem tehetségkutatásról szól, hanem érvényesíteni a zsűritagok emberkörnyezetét.

Bye Alex a harmadik körben:

Nagy Nikoletta (kiesett)

Kurcz Alexandra (kiesett)

Minya Vivien (kiesett)

Kovácsné Mészáros Eszter Nóra (kiesett)

Kovács Dóra (kiesett)

Juraszik Szolanzs (kiesett)

Polgár Dotti (kiesett)

Fehér Anett (kiesett)

Juhász Luca (kiesett)

Tóth Bettina (továbbjutott)

Valenszky Miriam (kiesett)

Magosi Viktória (kiesett)

Pál - Balázs Karmen (kiesett)

Izsó Boglárka (továbbjutott)

Lengyel Anna (továbbjutott)

Kliment Dominika (kiesett)

Oláh Szandra Klarissza (továbbjutott)

Erdős Viola (továbbjutott)

Serena Rigacci (továbbjutott)

Azt hiszem, hogy ez elsősorban magyar tehetségkutató és a magyarok között kell válogatni. Igazságosan természetesen tovább kell engedni aki tehetséges, de aki hibát vét kétszer egymás után, Erdős Viola, egyszer cetlizik és másodszorra jelentéktelen éneklést produkál, Bye Alex szerint leülhet, tovább juthat, egy olyan tehetséggel szemben aki ezerszer ügyesebb és tehetségesebb, Valenszky Miriam. Tóth Bettina meg egy műfajos csaj. Semmi mást nem tudna elénekelni rendesen, semmilyen más zenei arcát nem mutatta meg eddig ... ez bizonyítja azt,  hogy alkalmatlan Alex erre a pályára és főleg a zsűrizésre, mentorkodásra, hisz ő is csak egy műfajos énekes. Aztán az olasz csaj is nem tudom, hogy juthatott tovább kiejtve Pál-Balázs Karmen-t, egyszerűen fel nem tudom fogni. Itt a tehetség számít, nem a színpadi kurválás. Ha már nagyon akarta az olasz csajt, akkor ezerszer mehetett volna Tóth Bettina vagy Erdős Viola. Szégyen és Alex "tudásának" az alja!

​Puskás Peti az utolsó kört lökte le, mint egy rossz korsó sört!

Kovács Gémes Júlianna (kiesett)

Pozsár Tamás (kiesett)

Abaházi Nagy Lívia (továbbjutott)

Almási Kriszta (kiesett)

Lincoln András (kiesett)

Bacskai Dávid (kiesett)

Bella Máté (kiesett)

David Vardanov (továbbjutott)

Vállai Krisztián (kiesett)

KissDániel (kiesett)

Adorján Lajos (kiesett)

Jonathan Neil Thomson (kiesett)

Rékasi Dezső (továbbjutott)

Auth Gábor (kiesett)

Berta Dániel (továbbjutott)

Snezaja Pecija (továbbjutott)

Hegedűs Péter (továbbjutott)

Startból van három előadó akik kiestek, holott tovább kellett volna jutniuk. Peti szerintem megzavarodott most. Hegedűs Péter, Snezaja Pecija, David Vardanov helyett pontosan Almási Kriszta, Lincoln András és Bacskai Dávidnak kellett volna tovább jutnia. Egyszerűen a jók kiestek és az átlagosak és a szarok jutottak tovább. Borzalmas. Azt hittem a tavalyinál már-már nincs lejjebb, habár a tavalyiban egy igaz tehetség nyert, Opitz Barbi, de mégis lejjebb ment a színvonal. Ennél lejjebb is lehet, mert tuti, hogy jövőre ha lesz, akkor kitalálnak valami ócska összeállítást! Kíváncsi leszek, mit mutatnak meg a továbbjutottak, de a realitás az, hogy teljesen mindegy, mert a forgatókönyvben megvan, ki mikor jut tovább és ki mikor esik ki. Ki nyeri meg? Ha meglehetne szerezni a forgatókönyvet, akkor az kiderülne, de így is 99%-ban lehet tudni, hogy az a személy mindig tovább jut, függetlenül, hogy jól énekel vagy rosszul, nyerni fog! Ez ennek a műsornak a szégyene.

A sok műbalhé amit összehoznak, már már szánalmassá teszi a jelenlétüket és olyant mutatnak, ami egyáltalán nem példamutató, sőt egy komolyabb rendszerben ez nem képernyőre való ... nem kompatibilis ...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sopron

(László Hordosi, 2017.10.03 16:38)

Az Idei X Faktor egyszerűen Minősithetetlen.Volt szerncsem rèszt venni,testközelböl tapasztalni a sok kamu,versenyzot akik nem is versenyzok csak statisztak,s Ez csak mar a penzrol szol,meg a sok nyomorekrol s nem a tehetsegrol!!Sajnos Nagyot lellett csalodnom s szebesülnöm a tenyel hogy itt mar csak a penz a műsor a lenyeg sok nyomorek majmolasa ...Az X faktor Egy Biznisz lett!!!!

Re: Sopron

(Tschongor , 2017.10.14 18:33)

Igazad van! Nekem is tapasztalatom

Szentegyháza

(Benedek Elek, 2017.10.03 12:22)

Micsoda selejt egy banda, na ezért (sem) nem nézem.

facebook

(Róbert Kiss, 2017.10.03 11:24)

Én csak a selejtezőket szoktam nézni, hogy nagyokat derüljek. :) Most megnéztem azt is, hogy kik kerültek be a mentorházba, mert a selejtezőkön nem mutatnak minden továbbjutót. És itt be is fejeztem az X-faktor nézését. Egyszerűen nincs olyan énekes, együttes, aki megfogott volna és ösztönzött volna, hogy továbbra is nézzem az adást. Véleményem szerint a selejtezők után, le kellett volna húzni a rolót és az RTL-nek közölni, hpgy nincs tovább, mert a műsorba nem jelentkeztek olyan tehetségek, ami indokolná a további versenyt. A zsűri? Nagyon, de nagyon rossz napokat fogtak ki. Na de elég is ennyit, mert többet nem érdemel ez a műsor.

Miami

(Robert Grosz, 2017.10.03 10:04)

Kik ezek,???

Budapest

(Becy Totova, 2017.10.03 10:01)

Grat, ez kemény volt de ez az igazság! Egy jót olvastam köszönöm

-

(Koós Tamás, 2017.10.02 21:55)

Kik ezek...

Bécs

(Ernő Zsigmond, 2017.10.02 20:35)

Igaz ,ez egy nagy SZAR,a mentorokkal egyutt.....!!!