Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Isten véled édes Lacikám!"

2017.10.09

aradszky-laszlo-eletmu-koncertje-original-97869.jpg​Megrendült szívvel és lélekkel búcsúzok és emlékezek Aradszky László táncdalénekesre, aki továbbra is a szívünkben él, s énekeld az égi kórúsokkal, hogy "Isten véled édes Piroskám", mert "Nem csak húszéveseké a világ"!

​Olyan voltál, mint az üdítő folyadék a szomjas ajkaknak, levegő sok millió rajongónak az elmúlt 60 esztendőben! Te voltál az első a magyar hanglemezgyártás első aranylemezes énekese, aztán a második is te lettél.

​Nagyon hiányozni fogsz nekem is személy szerint és sok millió rajongónak is egyaránt. Te voltál az "olasz slágerek magyarul" megteremtője, te hoztad el a dalok szárnyán a boldogságot minekünk.

​Őszinte és megtört szívvel írom, hogy tegnap, pont téged hallgattalak kedves Laci és írtam "Az élet tragédiája" cikkemet. Nem hittem volna, hogy ez azt jelenti, hogy te elmész az égi kórushoz.  crying

Drága Aradszky László, most tehozzád szólunk, jöjj hozzánk közelebb, halld meg, mit mondunk! Meg kell, hogy köszönjük a sok jóságodat, meg a rajongókért való fáradozásodat. Azt mindenki tudja, hogy mily sokat mentél, értünk, éjt nappalt mindig egybetettél. Legyen minden napod fénylő, mint a tavasz, ajkaidról szóljanak a slágerjeid az angyaloknak és az elköltözött rajongói lelkeknek.  Ragyogjál csillagként örökké felettünk, hogy ezen a földön boldogan élhessünk. Édes jó atyádnak add oda a kezed! Kedvesen a hűségünket megtartjuk, az Isten fizesse meg azt a felmérhetetlen értéket amit megalkottál!

 


 

E nehéz órában kire is gondolunk? Drága Aradszkyra, most tehozzád fordulok újra. Könnyeinket letöröljük, szemeinket rád emeljük, hisz sok mindent neked köszönhetünk. Mint kertész a virágát: szereti, ápolja, úgy te is ezt tetted velünk közönségeddel. Hálásak leszünk amíg élünk! Most el kell válnunk tőled, már elmegyünk, minden fáradságod megköszönünk neked. Ó, mi annyi kincset nem tudnánk szedni, amivel mindenért megtudnánk fizetni. Mert a világon még olyasmi nem termett, amivel az igazi művészt megfizetni lehet, csak szeretetünk létezik és ezt folyton égetjük érted!  Búcsúzóul mit is mondhatnék teneked? Az Isten áldja meg minden lépésedet fent a Mennyek országában!
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Túrkeve

(Zoltán Lakatos, 2017.10.15 01:47)

Nyugodjon békében

Budapest

(Ibolya Kurti, 2017.10.10 16:18)

A mai fiatakoknál lesz olyan énekes aki nyomot hagy egész életükre.... mert rengetegen vannak, és egy örök sláger nincs.....nem fütyölik az utcán sem...ja hát persze ráadásul angolul nem mindenki tud.

Bratislava

(Irena Sulak, 2017.10.10 13:25)

Nyugodjon békében !

Hajós

(Elchlinger Kornélné Zsuzsa , 2017.10.10 12:57)

NEM!TUDOM!ELHINNI!