Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elhunyt a világhírű producer

2019.01.20

Tisztelt Olvasóim, tisztelt publikum, függetlenül vallási és politikai nézettől, szomorúan közölt hír, hogy elhunyt a világhíres producer, budapesti otthonában. Ezt a hírt, őszintén szomorúan vettem, mert ember volt és ilyenkor csak ez számít. Sajnos azt is szomorúan vettem, hogy sokan támadták minden téren. Lényegesen fontos, hogy Andy Vajna nem Magyarországon lett gazdag, hanem Amerikában, sőt mi több neki köszönhető, hogy a magyar filmek az elmúlt években óriásit lépett előre a világszínvonal felé. Szakmai tudását és karrierjét nem lehet tőle elvitatni. Ahogy nekünk embereknek, akik nem vagyunk se híresek, se befolyásosak, eldönthetjük szabadon, hogy melyik pártot támogatjuk, úgy nekik is joguk van. Nem értem miért kell bántani feleségét, Palácsik Vajna Tímeát, hisz azért az már szó szerint kemény vád és sértő lehet, amit a facebook közösségi oldalon olvasható sok helyen, hogy megmérgezte férjét, eltette láb alól vagy feszegetik azt a kérdést, hogy kinek volt érdeke a producer halála. Ez valahogy olyan vihar, mint amilyen volt egykor Szécsi Pál halála körül, annyi különbséggel, hogy ott a gyilkosságot tussolták el, itt egyesek annak örülnének, ha beigazolódna a gyilkosság. Miért jó ez egyeseknek? Vissza jönni már nem fog tudni! 

El kell vetni az ilyen gondolatokat, egy ember meghalt, s tisztelet jár neki, mert halottról vagy jót vagy semmit! Isten nyugtassa őt és az örök világosság fényeskedjék neki! Én személy szerint elmondok a lelki üdvösségért egy imát! 

Andy Vajna eddig hivatalosan hosszú betegség után örökre megpihent. Boncolása későbbre várható. Kérek mindenkit a tisztelet betartására. Köszönöm. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Lajosné Nagy, 2019.01.20 20:38)

Az , hogy mi lengte körül az nem tartozik ide! Inkább ne mondjon semmit ! Szégyellje magát!


« előző

1 | 2 | 3