Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TRAGÉDIA

2016.05.28

Több, mint két évtizedet utazunk vissza az időben, egy csodálatos 1993-as szilveszteri bulira. Mindenki felhőtlenül boldog, de közben alattomos tragédia történt, eltűnt ( mindenki sejti, hogy elrabolták ) Al Bano ( születési nevén: Albano Carrisi ) és Romina Power közös gyermekük Ylenia Carrisi. sad 

Sajnos eme tragédia a házasságukat is tönkre tette és el is váltak, majd közel 20 évig nem is beszéltek egymással, aztán egy különleges rajongójuk összehozta őket újra és ma már közösen is turnéznak!

A szomorú az, hogy váltság díjat sem kértek érte, szóval a tragédia, hogy mi lett vele nagyon széles skálán mozog. Nem gondolom, hogy elszökött, mert nem volt oka rá, meghalt volna, de soha nem került elő a holtteste, de nem is látta senki, pedig nyomravezetői díj is volt kitűzve, erről szóltak az amerikai, az európai médiafelületek, onlineon és újság formájában egyaránt! Elrabolhatták, de nem váltságdíjért, hanem csupán rossz indulatból, féltékenységből és irigységből! Én személy szerint ez utóbbira gondolok, hogy valamelyikük riválisa az akkori zenei és színészi palettáról tervelhette ki és vihette végbe ezt a tragédiát, úgy, hogy a mai napig se tudodjon ki az igazság. Amit tönkre lehetett tenni, azt sikeresen tönkre is tette vagy tettek! Minden esetre a hatóságok halottnak nyilvánították! sad 

Mily rossz és szenvedés lehetett ez nekik! Sajnálom a mai napig a művészpárt, de úgyanakkor fel is nézek rájuk és nagyon nagyon tisztelem, mert ebben a tragédiában is egymásnak ott voltak, elváltak, de újra összetalálkoztak!

Idén lenne a lányuk 46 éves! Reménykedjünk, hogy a szülőkkel együtt látni fogjuk még az eltünk lányt! Ha viszont elköltözött a túlvilágra, legyen nyugalma csendes és az örök világosság fényeskedjék neki!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.