Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cigarettafüst

2016.11.22

Van egy jelmondatom, ami igazából nem jellemez engem, de a 21.-ik századi médiaszínpadot annál is inkább: A népnek kenyér és cirkusz kell! E szerint létezik ma a politika, a média, s talán az értéktelen művészet is. Nálam amit én teszek a média színpadára, teljesen átitatódik ezzel a jelmondattal! Fontos alátámasztanom, hogy sokan még nem olvastátok és rá sem kerestetek a kezdőlapra, de nem is muszály, arra gondoltam, hogy újra lejegyzem nektek, azt is amit korábban írtam magamról, de most összeraktam egybe. Olyan vagyok, mint egy kirakos játék, s egyben olyan, mint a cigarettafüst, egyszerűen megjelenek és elillanok. Aztán újra fellelhettek, s megint csak eltüntem. Valaki bír és valaki nem, rossszallóan úgy is fogalmazhatnék, hogy kinek büdős vagyok és kinek nem ..., mint a cigarettafüst. Lássuk csak ki is vagyok én: médiabarát és blogger. Életművész és kefefűrész! Imádok zenét hallgatni, táncolni, kirándulni, utazni, barátokkal lenni, sportolni ha van kivel és minden más amire nyitott vagyok és belefér az értékrendembe. Amúgy sokmindenre nyitott vagyok, nem zárok be sose minden ajtót. Fontosnak tartom és a mai napig is büszke vagyok a jelszavamra, ami minden szemszögből átjárja a médiatevékenységemet a jelmondatom mellett, hogy: Összetartozunk!

Nagy rajongója vagyok Koncz Zsuzsának, Kovács Katinak, Chernek, Bonnie Tylernek és Raffella Carra-nak ABBA és Boney M együtteseknek. Ők teljesen átívelik az életemet.

Egyszer írtam, hogy mik azok, amelyeket nem szeretek, nos a pacalpörkölt/leves, körömpörkölt -//- , gomba és tengeri élőlényeket. Öltözködésben a színek ha nem illenek össze, akkor nagyon tudok kritikus lenni. Továbbiakban:

- az öltönynadrág kiengedett inggel / - az öltönynadrág polóval / - az öltönynadrág sportcipővel / - rövid nadrág inggel / - háromnegyedes nadrág és ünneplő cipő /     - szandál és zokni / - hosszú nadrág és szandál / - szabadidő nadrág és ünneplő cipő / - hölgyek esetében a fehér nadrág és az alsónemű .... ne legyen színes és ne látszodjon a vastagított  széle .... / - szintén hölgyek esetében a hosszú szoknya lapos cipő (na ne ....., nagyon gáz ...) /  - mini szoknya és narancsos bőr ...... / - duci és top felső alsó vagy akár két - három számmal kisseb méretű ruhadarab, ízléstelen és gusztustalan, nekik ajánlom a tükör vásárlásást sürgősen és bérmentve ..... :) :D XD / - ízléstelenül kiszedett vagy tetovált szemöldökök, arcsminkek ....

13267930_1711540332454257_3783466916750856903_n-1-.jpg

Amit szeretek azt is felidézem nektek, összesítve: minden ami jó, minőség, oktató jellegű, társadalom építő és emberi fejlődést tudja képezni szellemileg és/vagy fizikailag.

Amit kevesen tudnak rólam, hogy sokmindenbe belekostoltam, voltam én már színapdon, színfalak mögött, mikrofon előtt és szervezői székben is, civil székben és pénzügyi székben. Meleg vagyok és ettől nem hárítok! Egyszerre vagyok magabiztos és félénk, gyengéd és erőszakos, alázatos és gőgös, aranyos és utálatos. Tény, hogy mindig amit csinálok, abban hiszek vagy igyekszek hinni.

Van politikai meglátásom és sokszor teszem ezt szóvá, van saját nézetem és ezt sem rejtem el a külvilág elől. A barátság fontos nekem, de ha nem értenek meg, akkor én nem is ragaszkodok a barátsághoz. A barátság eleve nem köthető elvárásokhoz, aki ezt teszi, annak soha nem lesznek igaz barátai, maximum érdekbarátai ...

Tisztelettel felétek marad: Tschongor Attila