Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönet és Hálaadás

2015.09.27

heartheartheartenlightenedenlightenedenlightenedlaughlaughlaughkisskisskissmailmailmailyesyesyes

 

p12002n.jpgMindenkit várok Szeretettel eme asztalhoz, melyen minden kedvességem és szeretetem megjelenik, virtuálisan bár, de őszintén a valóságban sem történne másképpen!

Ebben az évben Szeptember 25.-én lettem 28 éves, ezt az ég is megsiratta, mert egész nap esett az eső, én meg közben dolgoztam és köszönöm, mert ezek mind olyan események, amelyek előrevisznek és felemelnek!

Nagyon sokan felköszöntöttek és ez annyira jól esett, hogy felülmúlhatatlan erőt, energiát és kiegyensúlyozottságot nyújtott nekem! Köszönöm Nektek, kedves Családtagjaim, Barátaim, Ismerőseim és Kollégáim! Mindenki egy bombasztikus ajándék számomra!

 

csokor.jpgEz a virágcsokor díszítse a tiszta lelketeket és asztalotokat és érjünk meg sok sok ilyen ünnepet és köszönthessük egymást Szeretetben, Békességben és Tiszteletben!

 

Hálás vagyok, hogy mosolyt varázsoltatok az arcomra és időt szenteltetek, hogy felköszöntsetek, ezt az időt a Jó Isten Áldja meg és ezerszeresen fizesse vissza, mert nem csak, hogy nem felejtettetek el, hanem éppen szükségem is volt ezekre a felköszöntésekre, az nagyon jó, ha a távolság ellenére sokaknak ott van a megérzés és bizonyos részben a facebook sugó, hogy kinek mikor van születésnapja ... smileywinklaugh

Köszönöm azoknak is akik nem köszöntöttek fel, pedig ismerjük egymást kicsi korunk óta, barátságban avagy jó viszonyban maradtunk távozásomkor, de köszönöm, hogy nem köszöntöttek! Mindenért hálás vagyok és mindent elfogadok ami velem történik, akár jó, akár rossz!

Isten Áldjon Mindenkit! Szevasztok! heartbroken heartheartyesmailyessmileywinksmiley

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.