Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért is írok?

2019.04.22

 

Kedveseim, mindenkit köszöntök. Az évek során többször megtalált az a kérdés, hogy miért is blogolok  (?)

A válaszomat szeretném kifejteni, de nagyon igyekszek rövidre alkotni. Nagyon sok minden van bennem, sokakkal ellentétben van olyan saját véleményem, amit sokáig szóban vállaltam, de rájöttem, hogy jobban járok ha leírom. Ekkor fogalmazódott meg bennem először a blogolás ötlete. Nem volt bennem kérdés, amikor nekifogtam. A véleményemet szeretem megosztani másokkal és nagyon örülök, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapok az olvasóimtól. Ezt külön köszönöm.

Más megközelítésben azért írok, mert nagyon sokszor magányosan érzem magam, a munkám olykor - olykor nagy stresszel jár és mindkettőre fantasztikus megoldás az írás. Pszichológiailag is ismeretes ez a fajta megoldás, s be kell valljam, hogy életben tart. Ismerve magamat, tudom, hogy a zene és az írás az én igazi gyógyszerem.

Ha van még kérdésetek, nyugodtan tegyétek fel, az elérhetőségekben eltudtok érni bármikor. Minden jót és maradjatok a blogomon szeretettel, látogassatok rendszeresen és abban is segíthettek, hogy miről szeretnétek véleményt olvasni. Köszönöm!  heartmail

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.