Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyarország ma, a viharos tengeren

2017.04.14

​Mély a tenger és nagy a vihar, feltámadtak az áruló Tamások és a kézmosó Pilátusok! A szélsőséges megnyilvánulást képező kisebbség, mely "nép"-nek nevezi magát, a "nép hangjának" kiáltja ki magát, s közben azt se tudják merre van Kelet és Nyugat! Ezek az emberek nem tudnak mihez kezdeni saját magukkal. A Húsvéti időszakban is tüntetnek, ahelyett, hogy szívüket és lelküket készítenék fel az Ünnep lényegére. Ezeknek se emberük, se Istenük. Egy elfajzott szélsőséges csoport, akik azt hiszik, rendszerváltást tudnak elkövetni büntetlenül és következmények nélkül. Ezek a tüntetők, s az új politikusok a színpadon, semmit nem tudnak, hogy mikor és hol kezdődik a baj, honnan gyökerezik és mi az amit tett és tesz a FIDESZ kormány. Az MSZP mindent eladott és privatizált mindent külföldi kezekre. De a baj nem is innen gyökerezik, hanem még a szocializmusból .... Amikor kölcsönöket hegyén hátán felvett az Állam és finanszírozta a gyárakat, amelyeknek a termékeit sehol külföldön nem tudta nyereségesen elüzletelni. Senkinek nem kellett, de ennek következménye az 1990-es rendszerváltás után elérte a népet, megverte, lenyomta és eltaposta. Mit gondoltok milyen mélyen lehetett az ország, ha volt mit még elprivatizálni és elhazudni? Az Orbán kormány nem vett fel hitelt és helyrehozott egy "vagon" olyan problémát, ami nélkül nem lehet előre jutni. Nem lehet egyik percről a másikra szarból várat építeni és nem lehet máról holnapra dupla fizetést adni. Megfontoltan és kiegyensúlyozottan kell megtenni minden lépést. Kell az a kis gondolkozás, hogy megértsétek, nem volt elég 8 év, hogy helyrehozni mindazt amit az elmúlt 35-40 évben eltitkolva, hazudva  megcsináltak ezzel az országgal. A nép nagy része felébredt és sajnos kisebb része alul maradt. A tüntetők nagy része olyan fiatalok, akik otthon kell maradjanak, mert idegen nyelvismeret hiánya miatt nincs lehetősége kint, de otthon sincs, mert vagy van diplomája, de buta, mint a föld, vagy éppen se diploma, se ész nincs. Nulla, mint az üres bödön. Dolgozni nem tudnak, nem szeretnek, de tüntetni éjjel és nappal, reggel és este, Ünnepkor és mindenkor, azt igen. Nem szeretem, amikor csak háborognak fölöslegesen, mert nincs opcionális párt a FIDESZ-szel szemben. A Momentum mozgalom, egy új politikai halmaz, a volt egykori SZDSZ reinkarnációi. Az MSZP nem változott sokat, csak annyiban, hogy Gyurcsány Ferenc odébb lépett, a DK-ról meg egyértelmű, oda lépett a Ferike. A Jobbik párt, meg ne ugráljon, mert lecsapjuk, mint a rossz legyet. Nagy a pofa, semmi tudás és csak a nagy arrogancia, a nagyképűség és a feltűnési viszketegség. Elnézve ezeket az ellenzékieket, mind egy kaptafára vannak összeállítva.

​Ezek amit művelnek Budapest utcáin, felháborító. Emlékezzünk vissza, 2006-ban amikor tüntetés volt, szétverték, mert az MSZP és a fajtája ezt természetesnek veszi, mert nekik a terrorizmus a barátaik, mert ők befogadnák a menekülteket, akik inkább fizetett menekültturisták. Ők verekedéssel akarnak kommunikációt éleszteni, hogy igazságuk elfogadott legyen. Bezzeg most a tüntetőket nem verték szét, de akiket letartoztattak, azok megérdemelték. Kérdem én, akkor nincs szabadság? Nincs sajtószabadság akkor amikor bárki bármit írhat, anélkül, hogy következménye lehetne? Hogyan is lehetnék én is semleges, amikor megtapasztaltam az MSZP hatalmát, de láttam a többi párt arroganciáját, butaságát és akkor feltettem a kérdést magamnak: Ezektől mit várhatok? Ezek a saját nemzetüket is eladták egykor, de most az idegen nemzetek kellenek. Pártolják a CEU egyetemet, de az erdélyi magyar egyetem mellett nem álltak ki, kell nekik a sok közel keleti fizetett hajléktalanok, de a magyar nem kell. Ezeknél nagyon igaz az, hogy a magyar legnagyobb ellensége a magyar. Ezek mind mind jellemzik ezeket a tüntetőket. Ezért vagyok FIDESZ párti és nem csak ... Tudom mit tett és mit miért tett. Amúgy is csak az hibázik aki dolgozik. Aki nem dolgozik... az nem is tud hibázni ... .

​Tudom, nagyon nehéz, előbb gondolkodni és utána vitába szállni. Ami ma Magyarországon van, nem más, mint a szocializmus és az Antal kormány hibája, nem mellesleg a nyugati nagyhatalmaké is. Nem jutott eszetekbe, hogy kinek érdeke megakadályozni Magyarország fejlődése? Kinek az érdeke, vagy kiknek az érdeke, amikor ezek a nagy nyugatiak már alig mennek el kétkezes munkára ... Nézd meg Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Svédországban vagy éppen Svájcban ... kik uralják a takarítási, építkezési, gasztronómiai szakterületeket? Mind a keleti blogból érkezők, azaz szerbek, magyarok, románok, ukránok. Szerintetek ki takarítja a korházi szart össze? Ki dolgozik szerintem éjszakai klubban, escort, madam szerepben? Ezt még keleti szemmel meg is fizetik, de nyugati szemmel, csak aprópénz ... Ha a keleti blog fejlődik, akkor a nyugat elvész és ezt szerintetek hagyják? Nem ... ezt csinálják ... ellenünk dolgoznak és akkor ne ismerjem el Orbán Viktor jó politikai tudását, helyzetét? Nekiment az Uniónak és mer szólni, harcolni értünk. Nem eladja az országot, hanem éppen, hogy harcol az országért! A nyugati nagyhatalmak darabolták fel az Osztrák-Magyar Monarchiát és okkal, s ezt mai napig is tartják! Majd a sok menekültturistákból fogja feltölteni a keleti blogot, de ez majd idővel, ha csak nem bukik meg ez az Unió. A keleti blog az áldozat egy trió gazdasági háborúnak, melynek részesei: Amerika Egyesült Államok, Oroszország és a Nyugat Európa hatalmai: Németország, Belgium és a többiek. Szerintetek miért lépett ki Nagy- Britannia? Hát nem veszitek észre? Nem láttok az orrotoktól?

​Ma Magyarországon és mindenhol a világban megvezethető nagyon sok egyén, aki nem gondolkozik, nem látja meg a problémák gyökerét, mélységét és okát. Hol vannak a sok szakmát tanult fiatalok? Hol? Mert ma az országban annyi egyetem van, mint víz a Földön! Minek kell ennyi? Nem mindenki való egyetemre és ne is akarjon szerezni fű-fa-virág egyetemi diplomát. Ma nem tudnak megélni Magyarországon nagyon sokan, mert nem tudatos vásárlók, hatalmat nyert az ital, a cigaretta és a drog. Nem véletlen, hogy ma a legjobb befektetés a kocsma, de megélni nem tudnak sokan, nagy a szegénység. Hát hogy a francba ne lenne nagy a szegénység... Tessék elmenni Budapestre ... tiszta szégyen ami ott van. Annyi a hajléktalan, mint a hangyaseregben a hangyák. Vidéken a fiatalok lusták megmunkálni a földet, mert a mezőgazdaság büdös munka nekik, a városba akarnak menni, meg nyugatra, mert azt hiszik, hogy kolbászból van a kerítés ... na de hát éhen halsz gyerekem.

​Isten Veletek és hát tessék gondolkodni, mert az sosem lehet rossz dolog. ne csak a dolgok felületét nézzétek! Tessék mélyre ásni és kutatni! Köszönöm a figyelmet, ennél még jobban a hozzászólásokat! Tschongor Bécsből!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Stockholm

(Claire Fehervary, 2018.10.25 23:44)

Végre valaki levezett a gyökerétől a szomorú tényeket.

-

(Gizella Sebestyén, 2017.04.15 16:00)

Végre egy normális cikket olvashattam. Nagyon tisztán látja a helyzetet.

Debrecen

(Zoltán Kánya , 2017.04.15 10:39)

Gyere haza komám,ne Bécsből írogass.Ami ebben az országban folyik tűrhetetlen.Amit itt leírtál,mintha csak egy fideszes fiú súgta volna a füledbe.Tudod idáig mindig a Fideszre szavaztam,de soha többé.

Re: Debrecen

(Tschongor, 2017.04.15 10:40)

Nem súgta senki, ezt te is megfigyelheted, csak nézd meg. Laktam Budapesten és csalódtam az emberekben. Én szakmai téren jöttem ki és nem azért, mert olyan szar lett volna nekem. Amit leírtam az logikusan levezethető tények. Kicsit gondolkozz és utána beszélj!

Tatabánya

(Józsefné Szarvas, 2017.04.15 10:16)

Minden szava igaz! Osztom! Hagy tudja meg mindenki!

- Bp.

(Erzsi HodainéFolmeg, 2017.04.15 00:24)

Tschongor Minden elismerésem a tiéd! Örülök, hogy végre valaki világosan megfogalmazta a lényeget! Tényleg elkeserítő, hogy sokan nem látják a fáktól az erdőt, illetve nem értik, vagy nem akarják érteni, látni az igazságot! Csak azt szajkózzák amit a mocskos léhűtő komcsiktól hallanak és meg sem fordul az agyukban, hogy semmi valóság alapja sincs! Sajnos az emberek nagy része birka módjára követi ezeket a hazug aljas pojácákat és issza a sok hazug szót és nem látják, hogy az egész csak szemfényvesztés! Ezek csak ártanak mindenkinek mert csak úgy érzik jól magukat.

-

(Eva Orban, 2017.04.15 00:18)

DEMSZKI VOLT A POLGARMESTER BUDAPESTEN ,,,CSAK AZ A BAJ ,,,..HOGY AKKOR MEG BUDAPESTEN ,MAS SZELEK ,FUJTAK ,,

Bécs

(Tschongor, 2017.04.15 00:00)

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

-

(Magdi Sándor, 2017.04.14 23:58)

Semmi sem jó ami uszító és megosztó.

Re: -

(Tschongor , 2017.04.14 23:59)

Igaz ... amiket leírtam, logikusan levezethető és kivehető tények.

Gyergyószentmiklós

(Alajos Darvas, 2017.04.14 21:35)

Olvassa el aki nem szegyelos , igy igaz ahogy levan irva.

Bécs

(Eleonora Nagy, 2017.04.14 21:34)

Nagyon jó írás! Így igaz. Csak ajánlani tudom. ☺

-

(Tyetyikné Piroska, 2017.04.14 20:46)

Nagyon jó írás!