Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyílt Levél a Magyar Néphez

2016.02.29

 Köszöntöm az Olvasóimat és Magyarország lakósait, a Világban élő Magyarokat!

 Szeretném előre leszögezni, hogy kinek nem inge nem veszi magára, de kérek mindenkit nézzen tükörbe és ismerje meg vagy ismerje fel önmagát és csak utána döntsön arról, hogy az adott inget felveszi e vagy sem!

 Nagyon sok minden történt a napokban, hónapokban és nagyon sokáig érlelödött bennem, hogy valami féle képpen szólnom kell Önökhöz!!! Nos azt hiszem megértem erre a nyílt levélre.

 Egy olyan ország, egy olyan részén születtem, ami egykor az Osztrák - Magyar Monarchiához tartozott, de elvették és eladták aprópénzért. Egy olyan országban éltem, ahol szocializmus volt és tanulmányoztam mindkét hatalmat, s volt részem szemet nézni azzal a valóságos ténnyel, hogy mindkettő hordozott jót és rosszat egyaránt. De amiről most szeretnék írni, abban a szocializmus nagyon elcseszett mindent.

Olvastam sok mindent és láttam amit láttam: Az emberek csak zúgolódnak, panaszkodnak, már azt sem tudják hova legyenek. Igazából jó lenne ha kicsit magába szálna mindenki és nem kellene hagyni, hogy a butaság eluralkodjon. Megmondom mi a baj ma Magyarországon! a gondolkozás a legnagyobb baj, hogy senki nem szeret gondolkozni, pláné nem cselekedni. Az ország adóságban uszott már a rendszerváltás előtt, amit eltitkoltak a szocialista rezsim és az egykori MSZP is csak folytatta, ma már csak kaparászik, mint egy vergödő patkány! Önök a hibásak, hogy nem gondolkodnak, igen, hisz jó lenne végre elkezdeni, ha tudnak gondolkodni, akkor nem válnak befolyásohatová., s tovább megyek ha nem lehet önöket befolyásolni, akkor egy idő után a tisztánlátás is elkövetkezik ..., de sajnos futó betegség megy át Önökön és elmarasztalják az önismeretet és a gondolkozást! Hogy lehet az, hogy egy Kövesdi Veronika, egy egyetemista kiálljon egy papírfecnivel és leocsárolja az egyik kenyéradóját , a Fideszt, aki ha hibázik is, de a segge alá tette a lehetőséget, hogy tanuljon, mert nem akarja mindenki azt hinni, hogy nincs szerepe egy hatalomnak abban, hogy tanulunk e az egyetemen vagy sem. Igaz?

 

6pz6osneel4c1lctas-1-.jpg

Nos itt a mi kis pillangónk, öszintén megvalva, ezt a beszédet ha önszántából vállalta és ingyen akkor bátorságról tett tanőbizonyságot és ugyanakkor arról, hogy szegény buta, mint az éjszaka sötétje. Ha önszántából vállalta és pénzért, akkor bizony jó kis összeget kaphatott és bizonyára kellett is neki, hogy majd a hétvégi diszkóban legyen mit költeni, de az is lehet, hogy a politikai élet felhasználja ezt a lányt, aki szintén buta, hogy ilyent elvállal, mégha erőltették is vagy zsarolták lelkileg, biztos valakinek  az unokája és hát nagypapi vagy nagymami kedvéért meg kell tenni! Az a beszéd amit elmondott, egyszerűen túllőtt azon, hogy pofátlan, egyenessen aljasság amit tett!

„A hatalom azoké, akik titeket, akiknek a nyakkendője Orbán Viktorok és Habony Árpádok seggéből lóg ki, el fognak zavarni”

s egy ilyen lány ki mer állni és elmondja egy papírlapról a szöveget és tapsikol neki néhány ember, akik lehet, hogy pont az olvasóim közt is megvannak? Nem próbléma, meemésszük. Ma Magyarországon dúl a rosszindulatúság, az irigység, a hazugság és vakság! Mindenki mindenért az aktuális kormányt ócsárolja, pedig meg kellene keresni a hibát önmagunkban, mert ostobaság azért szidni a kormányt, mert vasárnap zárvatartás van, s aztán? Gondolkozz. Megépített a kormány több stadiont, ami szükséges ahoz, hogy ma Európában egy nagyvolumenű projektet teljesíteni lehessen, ami munkaerőpiacot teremt, pénzt és lehetőséget! Mint ahogy a címmondatom is az: Szarból nem lehet várat építeni! - oh igen és akkor nem beszélve arról, hogy sok magyar azt sem tudja kik a bevándorlók, mit is jelentenek Európának! Vajon miért hívta meg Angela Merkel kancellárné Németországba őket? Vagy ha úgy tetszik Európába? Azok akik szerte Európában élünk magyarok, nekünk tudni kell, s aki nem tudja az vak, ki kell nyitni az szemüket!  

 

 

Szeretném ha végre ne mindenért egy valakit vagy egy csoportot tennének felelőssé, mondom ezt, hogy aláírom minden pártnak megvan a maga sara és minden hatalom követ el hibát, de sajnos meg kell nézni mi maradt és mit tudunk megteremteni a jövőben. Sajnos a szocializmus belenevelte sok emberbe a nem gondolkozást, a gyors és felelötlen döntéshozást! Mivé lettél, hová lettél te szép magyar nép? Elgondolkoztatok azon, hogy mi érdeke a mai hatalomnak a egészségügy lerombolása? Talán az nem jutott eszetekbe, hogy ezt is inkább a Nyugat teszi, ahogy a nyugati nagyhatalmak a hibásak abban is, hogy az Osztrák - Magyar Monarchia felbomlott és szétszabdalták az országot? Talán féltek visszaemlékezni a szocializmusra, s talán arra is, hogy hogyan ment tönkre már akkor is az ország?

 Kedves Olvasóim, Kedves Magyar Nép, nincs olyan hogy egy valaki hibás, kettőn áll a vásár és hajlamos az ember másokat hibáztatni, az önmaga hibáiért. Vetkőzni kell és új ruhát ölteni fel! Minden elképzelhető jót és szépet kívánok Mindenkinek és nyugódjanak le, egy jó finom menta tea mellett! Isten Áldaja Önöket!  ( Sándor Attila Csongor ) 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.