Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tajparaszt megnyilvánulás

2019.04.29

 


https://www.youtube.com/watch?v=lIpao1Zotm0 

 

Ez nagyon érdekes. Általában ha tőlem kérdeznek valamit, akkor a kérdésre igyekszek válaszolni, s nem valami másra. Ez az egész szereplés nagyon röviden arra volt jó, hogy a köztudatban maradjanak, mert nagyon kritikán aluli teljesítményük van, gyakorlatilag megfulladtak a saját "szarjukban". Hiába ált össze az ellenzék, sajnos túllicitálják egymást ebben a tajparaszt megnyilvánulásban. Ugye nem felejtettük el Tordai Bence parlamenti felszólalását, a "cöf cöf cöf " témában, akkor azt sem felejtettük el igaz, amikor Hajnal Miklós a programbemutatás helyett Facebook-os bejegyzéseket ismertetett és kivonult, mint morcos kisfiú, diadalívesen, de hát inkább nagyképűen. Ilyen az ellenzék, talán világ életükben nem tudtak kilépni abból a negatív tajparaszt szerepből, világ szemléletükből, amiben több, mint valószínű, hogy eddig éltek. Ehhez a szisztémához könnyű alkalmazkodni, lásd Puzsér Róbert egykori közmédiás megnyilvánulását. 

https://www.youtube.com/watch?v=xGL4hVExEi0 

 

Sajnos nincs komolyság ezen a területen, bár adná a Jó Isten, hogy egyszer tudjak valami jót mondani erről a területről, de esélyt nem látok erre! 

Pszichológiailag lesújtó a helyzet, s ezen nem lesz változás, mert mindenkinek jó ez a felállás. Kérdés ki fog besokkolni hamarabb, a kormány, maga az ellenzék, vagy mi, a választók? 

                             Tschongor Attila észrevétele … (saját vélemény)

másképp látod kedves olvasó? - várom leveleiteket ezzel kapcsolatosan!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.