Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Titkok kertje

2017.10.27

​Titkok kertje nagyon tágas hely, mindenkinek a titka ott virágzik és ha el nem lopják, el nem adják, ott szárad el, s lesz humusza a termőföldnek!

​Titkok kertje,

​Lelkek díszlete,

​Emberi titkok,

Régi drogok.

​​Nincs ezen mit szépíteni. Az ember akarva akaratlanul is kíváncsi mások titkaira. Aki nem ezt mondja, az soha nem nézett tükörbe, nem ismeri sem önmagát és sem a világot, amiben él. Mindenkinek drog a kíváncsiság, de ugyanúgy titkaik is vannak. Kinek több, kinek kevesebb.

Zaklatás húsz éve,

​Kitéve közszemlére,

Kihatva elmére,

​Hazugság nyelvére.

 

Zaklatás két éve,

​Szolidáris fellépés,

a név félretéve,

a kertben temetkezés.

 

Hét másik

Közel esik,

​Névtelenül

​Elkondul.

 

Igen érdekes színházi darabot mutatnék be, ha valaki nem látta volna és a tehetség ide nem fontos, csak bemutatnám kik a rágalmazok és mit tudnak felmutatni maximálisan, mert ez nem művészet és nem színház, ez csupán mocskolódás és szégyenkeltés.

Ezek rágalmaznak és keresik a médiaszereplést, mert nem jutott ki elég nekik. Se beszélni nem tud, se játaszani nem tud Schilling Árpád.  Lilla meg egyszerűen tehetségtelen. Ez borzalmas műsor, mindenre magyarázat, hogy miért is pont Marton László volt az áldozat és miért az ő pályáját kellett tönkretenni, egy egész életművet!

Ez balliberális jelenség, hisz nem csoda, ha Európa elpusztul ... ezek ezt sugallják! Mindenki el tudja dönteni, hogy ez művészet e vagy sem. Szerintem ennél gusztustalanabb szabadságot el sem tudok képzelni. A színészet nem egy olyan szakma, ahol nélkülözni kell az önkritikát és az ízlés kérdését. A színészet karakterek eljátszása, de minden ízlés határán belül. Ez a fajta szabadság, mely Európa végét jelenti!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Emilia Szentannai , 2018.06.19 19:59)

Köszönöm a megosztást.Elgondolkodtató sorok, érdekes színházi darab.

Budapest

(Mária Magdolna Demzse, 2018.06.19 15:39)

Nagyon szep es realis , Mindenki csupa sziv kellene legyen !