Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1szer minden véget ér ...

2018.04.13

Az utóbbi időben, leszűkítve az elmúlt öt napra, mintha elszabadult volna a pokol kis testvére, ami igen csak gyerekcipőben totyog, mint a belpolitika teljes baloldala. Egyszerűen nehéz elhinni, hogy ennyire nem tudnak veszíteni. Tipikusan kiabálnak fű-fa-virágot, minden szart a demokratikus választásra. Szembe köpve a választókat igyekeznek menteni a menthetőt. Deák Dániel politológus szerint ugyanaz a jelenség születik meg Magyarországon, mint az Amerikai Egyesült Államokban Donald Trump megválasztása után. Ez a baloldal sosem tanul a hibáiból és ahelyett, hogy komolyságot mutattak volna a választópolgároknak, mutattak egy kabaréjelenetet, melynek lényege az volt, hogy Orbán Viktor mellett vagy ellen! Gyomorforgató volt, ahogy ezek színjátszótok. Na de ennek is vége lesz egyszer, ahogy mindennek és a hegynek a csúcsa is a semmiben ér véget, mert ott már semmi sem kézzel fogható! 

Vona Gábor ráeszmélt, hogy tönkre tette a Jobbik ideológiáját, veszített és hazudott, természetesen nem vált be sehogy sem .... Egyszer azt mondta Szél Bernadett, hogy van valami a levegőben, kormányváltást akar a nép, erre szépen rácáfolt a Vasárnap és a választások eredménye. Gyurcsány Ferenc is jobban tenné, hogy ha lemondana, hisz ő neki esélye sincs semmire. Az is igaz, hogy 2010-ben nem szűnt meg  az SZDSZ párt, hanem az összes baloldali pártokba széledtek szét. Idő kérdése és ezek a pártok eltűnnek a süllyesztőben, kitöröltetik magukat a politikai palettáról. Simicska Lajos a választások után ráébredt, hogy rossz lóra tett és veszített az általa felvásárolt Jobbik. Ezért azonnal beszüntette a Magyar Nemzetet, amely az elmúlt években a Jobbik szócsőve lett. A Lánchíd rádió is bezárja stúdióját. Az az igazság, hogy Simicska Lajos, most szeretne megfutamodni, mert a választások előtt akkora szája volt, mint egy elefántnak és most akkora, mint egy hangyáé.

A leviccesebb a Momentum Mozgalom, egy hangyamászásnyi kis nyikhaj párt akarja megverni Orbánt. Ilyenkor csak az jut eszembe, hogy röhög a vakbelem. Van aki egyáltalán nem tudja lenyelni, hogy mindent elveszített és most az adófizetőktől kérnek adományokat, hogy létezni tudjanak. S az az észrevételem, hogy vannak olyan zavarodott emberek, akik adnak is.

Egyszer s mindenkorra be kell látni, hogy ez a választás Orbán Viktor győzelmét szülte és akinek nem tetszik, az ne mutogasson senkire, hanem keresse meg a baloldal portáját és nézzen körül ott, hogy mi van. Amíg ilyen síkhülye vezetők vannak a baloldalon, addig senki semmilyen változást ne akarjon eszkábálni.

Isten Áldjon mindenkit és üzenem, hogy a politikát ezennel felkellene váltani a Pünkösdi Ünnep előkészületeire, ezért azt mondom, hogy legközelebb már ünnepi hangulatban köszöntöm az Olvasóimat! heart  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.