Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


An Angel

2017.02.03

Kedves Olvasóim, engedjétek meg, hogy egy angyali üzenetet osszak meg veletek! Történt egyszer messze a távoli Keleten, hogy élt egy család. Nagyon szegény körülmények közt valósították meg mindennapjaikat. Legbiztosabb pontjuk a Remény és a Szeretet Volt. A szülök három gyermeket neveltek, összetartóan. Mindent beosztottak és mindent tervezve csináltak. Például amit a legnagyobb gyermek szeretett volna, akkor az csak abban az esetben tudott teljesülni, ha az a valami tetszik a másik két testvérének is, hisz ők öröklik majd, ha kinővi vagy elnővi azt a valmit a legnagyobb gyermek. Mindig mindent megbeszéltek és így teltek el hosszú-hosszú évek! Egyszer rossz hír lepte be a családi békét, a féltett és a család csillagát, az édesanyát a rák börtönbe zárta. Szenved, mozogni nem bír, de önzetlen szeretetével betölti a fészküket.  A család most nem tud a sötét felhők felé emelkedni. Az édesapa dolgozik, éjjel - nappal és igyekszik mindent megtenni a család feletti napsütésért. Egyszer elsülyed a család a viharos Élet tengerén, hisz az édesapa, egy munkabaleset miatt meghal! A gyerekek elkeseredettek, sírnak, zokognak, az arcuk nem látszik tisztán, nem tudják mi lehet másnap és azután ... azután! Előkerül a végrendelet, amely egyetlen mondatot tartalmaz: "Egészséges szerveimet használják fel kedves feleségem megmentésére, aki rákkal küzd!"

Amerikában egyetlen orvos vállalta, hogy elutazik a távol Keletre és megmenti az édesanyát! A gyerekek reménykednek, nem tudják mi folyik körülöttük. Az édesanya mosolyog pár nappal később. Vizsgálatok eredményei javulást mutatnak, a felhők kezdenek elkúszni. A család az Élet tengerén mentőkötelet kapnak és kisüt a Nap! Az édesanya meggyógyult! Isteni csoda, angyali közbenjárás!

Kedves Olvasóim, az önzetlen Szeretet, Életet tud menteni és tessenek megtudni, hogy mindenkinek van egy őranygalja! Szomorú egy történet, de egy biztos: "Nincs olyan gonoszság a földön,melyet a Mindenható keze ne tudna eltörülni! Ezt sose felejtse el,mert enélkül a tudat nélkül, mi mindannyian, megőrülnénk." - Az embereknek szabadakaratuk van, de ha hiba csúszik a gépezetbe, a mentőkötél már ott is van, csak meg kell fogni! Szeretlek Titeket, szívem minden melegével! heartcrying

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Savaria

(Sepi, 2018.02.05 08:03)

Megható nagyon a történet. Előrelátóan gondolkodni jó dolog.
A jó lelkű emberek mindent megtesznek a szeretteikèrt.
A bajban sem hagyják cserben. A legfontosabb egy kapcsolatban az önzetlen szeretet és odaadás.
Az orvos munkája is példaértékű, ő még emlékszik mire esküdött fel.

Marosvasarhely

(Sandor Maria, 2018.02.03 17:55)

Szep kis tortenet