Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beatrix Amerikában... (18)

2017.02.07

1970-2.jpgNyulassy Beatrix egykori magyarországi énekesnő, közkedvelt volt a "Füles" magazin által . Kétséget kizárólag vonzó énekesnő volt, kellemes hangi adottságokkal. De a szocializmus nem türte meg, ezért disszidálnia kellett Amerikába. Évekig, sőt évtizedekig úgy tett, mintha ez bántaná, de ohhhh, ez mind mese. Örült neki, hogy nem lett ismert hazájában, ám amikor én kedves volt kolléganőjét megkerestem és az elmúlt 25 év elteltével terjedelmes cikket, prózai interjút készítettem és ekkor döbbent rá, hogy mi lenne ha írnék róla is, csakhogy letámadott, mint egy kiéheztetett farkaskutya. Na hát nem lett semmi a tervéből, de én utánna jártam ki is ez a hölgyemény. Nem mellesleg titkaira is rájöttem. Egyik szomorú tény róla, hogy rákos. Ezt szomorúan vettem tudomásul, hisz az nagyon kemény. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki, szeretném ha pozitívan állna hozzá, de efelől nincs kétésgem.

Amit most mutatok az mindent felülölel:

23.jpg46.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

38.jpg 

Egy nő aki több, mint valószínű, hogy milf-ként dolgozott Amerikában, énekléssel továbbra is foglalkozott, de elenyésző sikert aratott.

Aztán videókat készített, ahogy a hőlégbalonnal utazgatik és mesél tapasztalatairól és élményeiről. Ez sem hozta meg az átütő sikert, ezért haza ment Magyarországra, álnevet vett fel és tovább gondolta filmezését, a milf munka mellett,

s szextanításba kezdett, az 50 év felettieknek. Sorozata, szintén nem hozta meg a  várva várt nagy sikert. De vessünk betekintést a sorozatába.

 

 

 

                                                     

 

 

                                                                              2014.jpg

 

 

Dr. Bahrehmad Carmelitta néven szerepelteti magát, hisz eltitikolja azt a nevét, amelyel megismerték a magyarok, mint énekesnőt! Itthon annyira nem volt sikere az énekléssel, hogy egyetlen egy évben szerepelt a "Tessék választani" műsorban, 1974-ben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bécs

(Tschongor, 2017.03.19 17:41)

Amúgy a témában levő nőszemély igen is tudott és tud a weboldalamról, mert ő volt az aki megsértődött valamikor azon, hogy őt nem kerestem meg, ellenben egykori kollega nőjét igen és írtam egy fantasztikus cikket. Aztán ő maga kunyerálta, hogy írjak róla is, csak erőszakossága miatt folyamatosan visszautasítottam és ez a mai napig megmaradt. Egy erőszakos buta nő ... Szégyellje magát!

Bécs

(Margit , 2017.02.18 11:52)

Még ide se a saját nevében írt a Beatrix, szóval ez is alátámasztja, hogy ön hölgyem, aki hazudik. Körülbelül eltudom képzelni, hány név alatt igyekszik eladni magát, mert egy név nem elég. Szánalmas, amikor valaki annyira nem kelendő, hogy hatvanhat nevet kell használjon a megélhetéshez!

Budapest

(szalonna, 2017.02.18 11:49)

Én nem akarok ebbe a vitába beleszólni, de mindenki lenyugodhat. Kedves Beatrix, magát a kutya se ismeri, és a negatív reklám is reklám, legalább köztudatba kerülhet. Csongor cikkeit már elég sokan olvassák és akkora ismertsége már biztosan van, mint önnek! Szóval majdhogynem két egyrangú ember vitázik. Csongorban az viszont még az is tetszik pluszban, hogy őszinte és kimondja azt amit gondol, nem kertel és nincs körítés ...

mukituskebice@t-online.hu

(akiről a fenti hazugság szól, 2017.02.13 23:04)

Ha egyáltalán van látogatója ennek az oldalnak, amit kétlek, hiszen én sem tudtam róla, sőt azt sem, hogy egy senkiházi nevét nem vállaló Csongor Attila, aki a You Tubon lehúzta a videóim statisztikáját, aki xy. énekesnő haverja és bosszúból írta rólam ezt a koholmányt! akárki rólam össze vissza ír ráadásul hazugságokat! A fent említett cíkkből egy dolog igaz, hogy 1974-ben szerepeltem a Tessék Választanin. De se rákos nem vagyok, se nem disszidáltam ( összekeversz nagy Líviával aki zsidó révén Israelbe disszidált ) és egyáltalán aki ezeket összehordta nem tudom, hova jár információkért de, hogy még toplistája is van amin én buta és ostoba? meg mit tudom én mi vagyok szerinte, ezen is nevetnem kell.
Még nem láttam olyan honlapot aminek nincs gazdája, nincs kapcsolata, és egyebek. Kamu az egész. És ezért megérdemelné ez az idióta, hogy bepereljem, de én ilyen hülyékkel nem foglalkozom, de jót szórakoztam :) A képeimet szerzői jog védi. Mivel nem lett tőlem engedély kérve haladéktalanul távolítsd el te elmebeteg . mert ezért megütöd a bokádat! Csongor Attila erdélyi, felvidéki, mit bánom én honnan szalajtottak... senkiházi, Valóban kértél tőlem interjút, de fél év alatt sem voltál képes kérdéseket összteállítani és mivel hülyeségeidre meg nem válaszoltam, kreáltál magadnak egy ilyen hazugság áradatot, lelopott képekkel , amik a saját tulajdonomat képezik. A képeket de a cikket is távolítsd el, mert lehet, hogy mégis feljelentelek! Becsület sértésért és szerzői jogvédettség megsértéséért!

Re: mukituskebice@t-online.hu

(tintahal (TSCH), 2017.02.18 11:43)

A fentiek a cikkíró véleménye, gondolata, abból amit lát a youtubon és amit olvasott, hallott és a múltkori beszélgetésükből leszűrt. Őn hazudik, amikor azt állítja, hogy Csongor Attila kereste meg önt, holott az igazság az, hogy maga kereste meg azzal, hogy miért pont egy másik énekesnőről írt terjedelmes cikket, akit maga gyűlőlettel és undorral ír le zsidónak. Maga akar itt feljelentéseket tenni, aki antiszemita és rasszista? Persze, igaz az, hogy nem állított össze kérdéssort, mert folyton vitázott vele. Ön volt az aki kérte, hogy likeoljon ezt , meg azt, amit természetesen meg is tett, de minden héten felelősségre vonta, hogy nem tette meg, pedig minden héten le is fotózta magának és el is küldte. Sajnos a falaknak ment, mert újra és újra követelte ezeket a likeokat. A videó lehúzásokat meg nem a cikkíró kezdte, hanem maga, aki lehúzta Lili összes videóját és rasszista megjegyzéseket írt mint Csongorra, mint Lilire és ahogy itt mindenki olvassa, ékes bizonyítéka, hogy nem volt rest megmutatni fajgyűlöletét ebben a komentben sem. Az nem vall tisztességre, hogy valaki teljes névmásítással probál karriert, vajon miért nem használja az eredeti nevét? A képek nyilvánosan elérhetők a google-ban, szóval nem is értem. Ennyi erővel én is feljelenthetem magát rasszizmusért. Vajon Amerikában is így viselkedett? - Talán ezért kellett hazapakolásszon. Csongor nevében üzenem, hogy nyugodjon le, amíg nem keveri fel a saját szarát. Már az "elmebeteg" megjegyzés is megér egy misét! Méghogy lelopott képek, Édes Istenem, hát a google-ból ingyen letölthető, egyébként is, ha ennyire el van magától, akkor titkosítsa a kidobott melles képeket, ha annyira nagy művész, akkor nem kellene ilyen képeket kirakni, nincs akkora imidzse magának, hogy ettől hasra kellene esni. Mondjuk ki az igazságot, rendje és módja szerint, politikai korrektség nélkül, Ön irigy Lilire és Csongira. Az irigység nagy betegség, s ha nem rákos, akkor annak örülök, de elég nagy betegség az is, hogy irigy! Ez van, Budapesten sok orovos segít kezelni az irigységet! Tisztelettel Csongor ügyvédje!