Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy nő fantáziája

2016.10.29

20161029_163218-1-.jpgKezdem ott a történetet, hogy a hölgyet Horváth Elizabetnek hívják és Bécsben lakik, ahogy én is, valamikor a 22.-ik kerületben közösen éltünk, egyik szobában Eliza, a másikban én. A lakóközösség megosztó volt és ezzel a hölgyel jóba lettünk. Nem láttam a valódi énjét, habár voltak akik figyelmeztetni próbáltak, hogy ne foglalkozzak vele, de későre jutott el hozzám. Szokásához híven a társkereső oldalon töltötte minden szabadidejét és összeismerkedett egy menekültel, Mohameddel aki állítólag politikai menekült és hát ilyen és olyan körülmények közt éltek - élnek a szülei. Igazából különös bajom nem volt vele, de történetét is csak Eliza elmondása alapján ismertem meg. Mindenféle pasi megkereste a közelkeletről, sőt a távolkeletről is és Dél Amerikából. Állítólag ezek az emberek pénzt kértek Elizától, s azután ideutaznak Bécsbe és összeházasodnak ... de hát eljátszotta a nagy nyomozót és kiderítette, hogy melyik pasi hazudik a fotókkal ... s "kiderítette", hogy kinek a fotóját használták a többiek. Ezek után jött az a fordulat, hogy az amerikai FBI megkereste Elizát, hogy legyen együttmüködő ezek elkapásában ... Eliza nagy büszkeséggel adta elő mindenkinek, hogy ő milyen jó ember és a magyarok mind szarok. Másik meséje az volt, hogy panziót vezetett és a maffiózok megkeresték, hogy engedje meg, hogy kúrvákat futassanak ott, de mivel megtagadta, fogva tartották, s a kommandósok menekítették ki. Egyszer megtámadták, s valamiféle rúgás technikával menekítette ki magát. Aztán mesélt arról, hogy van egy lánya és egy fia. Mindkettő cserben hagyta, volt férje verte és emiatt elvált. Aztán 14 évig volt pasija aki elhagyta és összebonyoloott a történet, mert képbe lépett Marika, aki állítólag a kolléganője. Na mindegy, szerintem már itt tudjátokn kedves olvasók, hogy ezek, mind egy fantázia szüleménye, méghozzá Elizáé. Nagy fegyvere, hogy sajnáltatja magát és sajnos sokan el is hiszik, de sokan segítettek rajta és sokan meg is bánták. Engem személy szerint meglopott és pénzzel is tartozik. Együtt laktam vele hat hónapot és életem legrosszabb döntéseinek egyikének mondhatom. Bárcsak soha ne bíztam volna meg. Sokan mondták, hogy kihasznál és elmezavaros, de nem akartam cserben hagyni, de rá kellett jöjjek, hogy én ismertem félre Elizát. Mohameddel a szemem láttára 10évesekké váltak és játszottak, hogy elvették egymás telefonját és Mohamed 40 éves fejjel a bugyijába tette a telefont. Erre Eliza beleakart nyúlni, de hát csak egymást nyúzták.

20161029_214508-1-.jpgEliza 58 éves és valami borzasztó volt. Nekem anyagi helyzetem ebben a hat hónapban folyamatosan ilabilis volt és rányomta a bélyegét a hétköznapjaimra, a munkamorálomra. Állítólag dolgozott a vendéglátásban, de kétszer is felhívott, hogy azonnal hagyjam ott a munkahelyemet és menjek haza, hogy vigyem a kulcsot vagy éppen amikor kocsit kellett vásároljon, s terv szerint az én nevemre lett volna megvéve, de szerencsére nem lett. Ezt a nőt el kell kerülnie mindenkinek, ha jót akartok magatoknak. Sok jót nem jósolok neki ... hisz megfogja kapni a méltó büntetését. 20161029_163218-1-.jpg

Mára megismertem és bízok benne, hogy egyszer elfelejthetem, de mindenkit kérek, hogy vigyázzatok vele. Hazudik, lop, csal és frusztráltan elmebeteg. Folyamatosan becsapta Mohamedet és kihasználta ... Titokban költözött el a közös albérletünkből, ami szintén azt bizonyítja, hogy nem tisztességes emberről van szó. Bánom és szégyenlem, hogy vele laktam együtt. Tudom, hogy az életem szegényebb lett tőle ... remélem azért ennél jobb lesz a jövőben!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.