Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Figyelem!!! - figyelemre méltó !!!!!!!!!!!!

2016.07.04

 

Egész Amerikában legális lett a melegházasság, és meg is van róla a véleményünk: ritkán csinálunk ilyet, de most egyben utánközöljük ezt a remek listát, amit a Labrisz oldalán találtunk.

 

1 A melegség nem természetes. Egy igazi magyar visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondicionálás.

2 A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas emberek társaságában magasabbak leszünk.

3 A melegházasság legalizálása ajtót nyit majd mindenféle őrült viselkedés előtt. Az emberek még a házikedvenceikkel is össze akarnak majd házasodni, mert egy kutya emberi jogokkal rendelkezik, és alá tudja írni a házassági szerződést.

4 A hetero házasság régóta létezik, és egyáltalán nem változott azóta; a nő még mindig tulajdon, a feketék nem házasodhatnak fehérrel, és a válás törvénytelen.

5 Ha a melegházasság megengedett lenne, az a hetero házasság jelentőségét csökkentené; Britney Spears 55 órás, “csak buliból” köttetett házasságának szentsége romba dőlne.

6 A hetero házasság indokolt, mert gyermekek születnek belőle. A meleg, vagy terméketlen pároknak, és az öregeknek nem szabadna házosodniuk, mert az árvaházaink még nincsenek tele, és a világnak több gyerekre van szüksége.

7 Nyilvánvalóan a meleg szülők gyereke is meleg lesz, ahogyan a hetero szülők csak hetero gyereket nevelnek.

8 A melegházasságot nem támogatják a vallások. A miénkhez hasonló teokráciában egyetlen vallás értékrendje követendő az egész országban. Ezért van csak egyetlen vallás Amerikában.

9 Egy gyerek sikeres felneveléséhez szükség van egy férfi és egy női szerepmodellre. Társadalmunk ezért kifejezetten tiltja az egyedülálló szülőknek a gyereknevelést.

10 A melegházasság a társadalom alapját változtatja meg; soha nem tudnánk új szociális normákhoz alkalmazkodni. Ugyanígy nem alkalmazkodtunk az autókhoz, a szolgáltatási szektorhoz a gazdaságban, vagy a hosszabb élettartamhoz.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Borostyán Viktor Attila, 2016.07.04 21:14)

Ytubén is fenn egy videó nagyon bulis

Budapest

(Váradi Szabolcs, 2016.07.04 20:24)

Jò a cikk, de mit keres hozzá ez a facebook-boritò kép?

Re: Budapest

(Tschongor, 2016.07.04 20:27)

kinek a facebook borítója ... az interneten fent van a kép, szóval ennyi ....

Re: Re: Budapest

(Váradi Szabolcs, 2016.07.04 20:51)

Senkinek sem a boritója, arra gondoltam, hogy miért ez a cikk képe a facen.. Rita Kavics Bryan Matthew és Kármán Jennifer Diamond Alex van a képen... csak nem tudom, hogy kapcsolódik a cikkhez.

Re: Re: Re: Budapest

(Tschongor, 2016.07.04 20:52)

őket ismerem személyesen és ez a kép tetszik ...

Bécs

(Tschongor, 2016.07.04 20:04)

Eszembe jutott egy fantasztikus kérdés, ahogy újra olvastam ezt a 10 pontot: Melyik volt először, a tyúk vagy a tojás? :) :P :D