Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolatok Jókai Annával

2017.02.01

a-magyar-kultura-napja-alkalmabol-jokai-anna-estje-original-73619-1-.jpgÁltalam mélyen tisztelt Jókai Anna a Nemzet művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író- és költőnő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja. Gondolatait összegezve hírdetem és tanait hiszem és osztom! Nagyon szomorúan figyeltem meg, hogy a youtube-on nagyon kevés nézettséget kap a videói, amíg a semmit mondó videók alatt milliós nézettségszám van ... Nagyon szomorú, hogy oly kevesen érdeklődnek egy értelmes író-, költőnő iránt, aki remek humrral tudja telíteni a mondanivalóját és személy szerint bevezetném a tanait, kötelező tananyagnak! Lássunk tőle egy videót, mely picit hosszú, de érdemes megnézni: (2015ös videó)

és egy másik videó 2013-ból, amit szintén érdemes megnézni! :

és egy harmadik videó: nagyon érdemes meghallgatni!

 

jokai_anna850_fill_850x370-1-.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyöngyöshalász

(Tschongor, 2017.02.07 14:44)

Nem beszélve egy másik szomorú példáról, nem tudják mi a különbség a költő és író között. Az egyik 25 éves fiatalember azt mondta, hogy Petőfi Sándor író volt. Tessék? S amikor kijavítottam, hogy költő volt, akkor én lettem lebaszva, hogy mennyire buta vagyok... Tessék? Na itt vannak a bajok ... Méghogy okosak a gyerekek. Igen inkább életképtelenek. Nem tudnak élni

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyöngyöshalász

(Tschongor, 2017.02.07 14:49)

Mária Jobbik Bocsánat, a gyerekek nem tanulnak, lógnak, cigiznek, isznak, drogoznak. Menjen el egy szórakozóhelyre és nézze meg mit csinálnak ott! A legszentebbnek tűnő lány hajnali 1 kor túl van a tizedik piáján! Ma Magyarországon népbetegség az alkoholizmus, és a tinik nagy része. Attól, hogy ön 60 éves, nem jelenti azt, hogy tapasztaltabb is mint én, aki bejártam a világot és éltem sok helyen. Példákat várok amelyek ellent mondanának nekem ... de nem tud, mert nem tapasztalt hasonlókat. Ön azt írta, hogy ne a másikban keressük a hibákat, nos az előbb konkrétan a tanárokra kente a hibát, amiért a gyerekek nem tudnak alapvető dolgokat. Szerintem meg pont, hogy a gyerekben is keresni kell a hibát, mert otthon azt mondja, tanult, de közben nem. Hogy van az, hogy 13 - 14 éves lányok már nem szűzek? Az ön példája, semmit mondó ide. Úgy gondolom nem érti, hogy miről beszélek. Sajnálom magát!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyöngyöshalász

(Tschongor, 2017.02.07 14:54)

Akkor azt gondolom, hogy mit várhatunk a fiataloktól, ha ilyen szűklátókörűek az idősek és én emberi példákat hoztam fel, maga egy példával rukkolt elő, ami materialista példa. Szóval sajnos meggyőzödésem, hogy az idősebbek sem különbek a fiataloktól és elnézést a kivételektől. Maga megsem próbált engem megérteni, ön csak fújta a szocializmusi szöveget. Köszönöm, ön is élő példája a hozzászólásaival együtt, hogy igazam van! Köszönöm!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyöngyöshalász

(Tschongor, 2017.02.07 15:31)

Önnel csak annyi baj, hogy azzal védekezik, hogy idősebb és ezért tapasztaltabb, edig a kettő nem függ össze! Bármikor merem állítani, hgy én 30 éves fejjel sokkal tapsztaltabb vagyk, mint ön! Nem én korlátozom magamat, hanem ön saját magát! Én bejártam a világot és előadásokat is tartottam, azt hiszem nekem nem kell bemutatni, hogy mit teszek és mit nem! Én nem szapulom a fiatalokat, leírom amit látok, tapasztalk! Ja, hogy ezt ön nem képes elfgadni, s nem látja meg, az nem az én bajom! Az, hogy maga mókuskerékben fut, az sem az én bajom, de azért elmondom, hogy van élet a mókuskeréken kívül is! Hajrá! További szép napot! Isten Áldja!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyöngyöshalász

(Mária Jobbik, 2017.02.07 14:20)

Vekerdy Tamás könyvei a gyerekekről sokat tanítanak...