Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyilkosság ...

2015.04.14

Írtam korábban cikket Szécsi Pálról, és teszem ezt most is, de nem a művészetét hanem magánéletét boncolom meg ...

szecsi_pal-1.jpgSzólt cikkek a rossz gyerekkoráról, szerelmi csalódásairól, s sokadik öngyilkossági kísérleteiről, de van egy hajszálnyi gondolat, ami inkább arról szól, hogy megölték. Oh, ha mélyen belegondolunk, mennyire igaz lehet. Talán könnyen lehet, hogy meggyűlt a baja a Belügyminisztériummal vagy a Politikával és megölték, öngyilkosságnak álcázva, s mennyire hihető sok embernek, hogy annyi öngyilkossági kísérlet után egyszer tényleg sikerült neki, de nem kedves olvasók, ez csak az amit elakartak hitetni mindenkivel. Szécsi Katalin tudta nagyon jól, mi történt Palival, be is akarta bizonyítani, de megfenyegették, ezért kénytelen volt elhinni, hogy öngyilkos lett ..., de nem!

Ahogy korábbi cikkemben szóltam arról, hogy Nagy Lívia egyszeri feladata az volt, hogy kiderítse Nyilas Tamás nemi identitását, akkor könnyen lehet, hogy efféle feladatot kapott Szécsi Pál is, vagy másik feladatot amit nem teljesített. Az is meglehet, hogy könnyen valakinek az útjában volt ez a fantasztikus egyéniség, művész!

Abban az időben tombolt már a szocializmus és akit akartak könnyen félre tudtak söpörni, de egyszer minden titokra fény derül .... Ezt már talán nem tudjuk meg, de elgondolkodhatunk ezen és sosem lehet tudni hol és mikor bukkanhatunk bizonyítékokra .... Isten Véled és Örök világosság fényeskedjék neki!!! :)

sarga_csokor.jpg

Szécsi Pál (1944 -1974)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Székesfehérvár

(Szepesi Katalin , 2015.09.23 16:47)

Nagyon köszönöm.

Szécsi Pál

(Flora Wolf, 2016.08.06 19:44)

Nagyon szeertném megtudni, mire alapozza ezt a feltevést...van valami közelebb vivő konkrét utalás, hogy ez történhetett- mi köze lett volna bármilyen politikai dologhoz Szécsi Pálnak , hogyan ? - és ki az a Nagy Lívia??meg Nyilas Tamás?
Köszönöm, válaszát.

Re: Szécsi Pál

(Tschongor, 2016.12.01 18:50)

Szükséges elolvasni az összes ehhez kapcsolodó cikkeimet és összerakni az apró részleteket. Nyilas Tamás mai napig Budapesten él és Nagy Lívia meg Izraelben akit Magyarországon megakartak ölni! Ha nem is politikához, de az örszág belügyeihez lehetett köze vagy lehetséges, hogy szökni akart ahogy azt tette Kovács Erzsi. Kovács erzsi 4 év börtönt kapott, szerelmét a családos focistát megölték, még Puskás Ferenc sem tudta megmenteni. na így lehetett köze valamihez, de kérem olvassa el az összes cikket s megfogja érteni!

Re: Re: Szécsi Pál

(FW, 2016.12.07 15:31)

..de hol vannak ezek a cikkek???

Re: Re: Re: Szécsi Pál

(Tschongor, 2016.12.14 08:31)

Itt vannak, keresse meg kérem a nyitóoldalt és lapozzon a 15ik, 16ik vagy a 17ik lapra s ott megtalálja. A nyitóoldalban ha teljesen legördül a lap aljára, megtalálja a lapok számát és ott keresse a fentebb írt lapokat

Re: Re: Re: Re: Szécsi Pál

(attila, 2016.12.25 00:17)

Koszonom! Jo lenne tobbet tudni reszleteket is...