Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Győri élményeim legnagyobbja ...

2015.11.17

Egyik legfontosabb és sürgős elintéznivalómat csináltam Győrben és egy fantasztikus étteremre bukkantam a központi sétányon, ahol elfogyasztottam egy fantasztikus vacsorát és egy fantasztikus ebédet!

palffy_etterem_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Remek volt a kiszolgálás és az általuk felszolgált ételek annál is jobbak, ízletesebbek. Köszönöm nekik a fantasztikus élményt és arra gondoltam, hogy ezt megosztom a kedves olvasóimmal. Biztosan tudom, hogy ahányszor Győrben járok, mindig ott fogok étkezni és hűséges vendégük maradok! 

343c6896.jpg

 

 

 

 

 

 

logo.jpg

 

 

 

 

 

 

Ízvilágban igazian háziasak és óriási adaggal lepik meg a vendégeket. Első alkalommal egy fantasztikus vacsorát fogyasztottam, rendkívül családias hangulatú fedett és melegített teraszon. Annyira megfogott, hogy második alkalommal is ott fogyasztottam, egy ebédet. Sorra fog kerülni a harmadik és ezáltal a sokadik alkalom is. Azt elsőre észrevettem, hogy melegségem meglepte a személyzetet, kíváncsian méregettek, de ez nem zavart, hisz nem éreztem, hogy különb vendég lennék másoktól. Nem kaptam rosszabb kiszolgálást, sőt nagyon figyelmesek voltak! megtisztelve éreztem magam, hogy ott lehetek vendég és hálám jele is jatt formájában megmutatkozott. Köszönöm szépen!
Az Étterem nagyon jó, frekventált helyen van és könnyen megközelíthető ... Bárki aki arra jár, bátran térjen be és fogyasszon el egy fantasztikus ebédet vagy vacsorát! A ételek alapanyagai frissek és minőségiek. Annyira jól éreztem magam, hogy rossz volt távozni tőlük, feledte a rossz élményeket és büszke vagyok aki ezt az éttermet felvirágoztatta, emelem kalapomat!
Annyira részletbemenően figyelmesek, hogy mindent a kellő időben kaptam meg és persze a többi vendég is. Azt gondolom, nagyon igazságos kiszolgálás van és tekintélyes mennyiséget kap a vendég a különböző árakért. 

Ez itt a jó reklám helye és a jóról beszélni kell, ez nagyon szükséges a mai világban!!! smileylaughangelenlightenedyesheart

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.