Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harmadik világháború !!!

2015.09.03

nap.jpgÖrülj és örvendezz, mert ha süt Rád a Nap, akkor még hálát adhatsz, hogy élsz és nézz magadra, s tedd össze a kezed, nem kell menekülj!

Kitört a harmadik világháború, de nem mindenkit érint, ellenben kihatással van mindenkire!

Arra gondoltam, hogy nem kommentálok sokat a facebookon vagy máshol, hanem összefoglalom itt a honlapomon egy rövidebb - hosszabb fogalmazásban!

Nem élek Budapesten, de volt alkalmam a jelen események egy adott pillanatában ott lenni! Szörnyű volt és ijesztő! Sok emberrel beszélgettem, szinte mindenkinek más más a véleménye, de egyben összefonódik, éspedig abban, hogy ezt meg kell oldani! Nem könnyű és sajnos mi a társadalom szerves része, nem tudunk mit tenni, maximálisan csak fohászkodni !

Az álláspontom az, hogy a média annyira összekutyul mindent, hogy az valami hihetetlen és akkor a politikai élet tetőzi ezt, függetlenül, hogy kikről beszélünk ( legyenek francia, spanyol, olasz, német, osztrák vagy magyar politikusok ). Érdekes első sorban a menekültek és a bevándorlók útvonala, vajon miért jönnek Magyarországon keresztül?  Szerintem azért, mert ezt az országot akarják teljesen ellehetetleníteni, ennek része lehet az is, hogy egyik nap Angéla Merkel bejelentést tesz, hogy fogadja Németország a menekülteket, de másnap visszavonja és félreértésnek titulálja. Ez azt mutatja, hogy a hírközlés téves avagy hibás jobban mondva! Az is érdekes, hogy sok nyugati politikus bírálja Orbán Viktor Miniszterelnököt, de ugyanakkor sokan egyet is értenek vele. Azt gondolom, hogy jelen esetben a legnagyobb felelősség és a legnagyobb terhet Magyarország viseli és ebben a helyzetben nehéz jól megoldani bármit is, mert elvagyunk késve és nem vagyunk felkészülve.

Amerika keze benne van, mert célja az, hogy az Európa gazdaságát gyengítse és felhígítsa. Európai Unió meg Magyarországra teszi a terhet ... Nos ez sem elképzelhetetlen dolog ... Ahogy anno szét esett az Osztrák Magyar Monarchia, szét esik az Európai Unió és Magyarország megissza a keserű levét és enni fogja annak keserű és rossz utóhatásait!

Visszakanyarodva a témához, ami engem igazán foglalkoztat, hogy szeretném megérteni: Ezek a menekültek a háború miatt vándorolnak, ide jönnek Magyarországra, ahol nincs háború, az élet nem fényes és nem egy Kánaán föld, a Keleti Pályaudvaron skandálja, hogy a kormány miatt nem akar itt maradni, hanem Németországba szeretne menni! ( "No Hungary, Yes Germany! Angela Merkel" )! Én azt gondolom, ilyenkor egy részben örülhet, hogy nincs veszély zónában és lyuk van a fenekén, más részben meg mit is vártunk, ők nem ismerik azokat a szavakat, hogy alkalmazkodás, integrálás, együttműködés és ezek mellett nem ismerik el más kultúrák létezését. Részükről burkoltan eddig is ment a keresztény üldözés, hány és hány embert megöltek a vallásuk miatt. Csodálkozik ezek után bárki is, hogy a Római Katolikus Egyház központja, a Vatikán kijelenti határozottan, hogy egyetlen egy menekültet sem fogad! Észre kell venni, hogy ami a médiában folyik és minden csatornán, sajnos nem csak félelem keltési szaga van, hanem valahol nem kimondva valódi bűze van! Be akarják jobban fészkelni magukat ide, ezt a kultúrát megtépni és eltaposni akarják ... amolyan ide menekülünk és majd hatalmat szerzünk, mert ugye Németországba készülnek és azt hiszik ott majd mindent ingyen kapnak és persze kolbászból van a kerítés, álmaikban csak ez fénylik, annyiszor, mint csillag az Égen!

Az az igazság, rátérve egy kis paragrafusban az alkalmazkodásra: na most már ezt tapasztaltam szintén, hogy ők piszkosak, de a szó szoros értelemben, mert maguk után hagyják a szörnyű szemetet, nem igazán tudják mi az, hogy fogom az eldobni valót és a kukába helyezem ... viselkedésük 100 %-ban hagy maguk után kívánni valót, aztán amin elmosolyodtam, s nem egészen értem: - menekül, mert háború van, nem akar meghalni, de amikor a hatósági személyek arra kérik menjenek velük a felállított  táborba, akkor a sínekre vetik magukat, éhség sztrájkba kezdenek ... ez akkor most menekülés vagy önsajnáltatás, vagy lelki zsarolás .... ha élni akar akkor miért nem működik együtt? Az .... ja senkinek nem jutott eszébe, hogy nemzetközi jegyet meglehet vásárolni anélkül, hogy legyen nálad bármilyen igazolvány, de beregisztrálni nem tudják őket hivatalos okmány nélkül ... Java részüknek nincs semmilyen okmányuk ... mit akarnak, mit szeretnének?  Senki nem mondta nekik, hogy vegyék meg a jegyeket és a pénztárban nem kötelessége megkérdezni az alkalmazottnak, hogy "maga regisztrálva van már?", persze menekülnek, nem azzal foglalkoznak, hogy érdeklődjenek, de vannak ott tolmácsok, azok nem mondják el?  Egyébként a jegyeket visszaváltják, volt aki ezt mondta, hogy nem váltják, de hát ez nem igaz, nekem is volt már, hogy visszaváltották ... ez szintén saját tapasztalat. Szóval azt mondom tovább, hogy már mennyi ideje ott lázadoznak a Keletinél, ennyi idő alatt "szülni lehet", nem hogy csak megkérdezni, mi az eljárás?

NEM TUDNAK EGYÜTTMŰKÖDNI A HATÓSÁGOKKAL! PONT!

Igen sokan bizonyára tudjátok, hogy a szomszédos országban élek Ausztriában, Bécsben! Itt annyira nem tapasztalom a menekültek légkörét, talán enyhén a Westbahnhof környékén, de messze nem az ami Budapest Keleti Pályaudvar környékén van ...

Egyik taxi sofőr azt mondta és látok benne realitást, hogy vannak köztük és lesznek olyanok is akik különböző betegségeket hoznak magukkal, akár a pestist vagy a kolerát, ez nem valami jó jel és ha picit lufi az egész, akkor is van benne egy reális vonal ... sajnos kedves olvasók! És ez az első hullám, s lesz még vagy kettő - három és több száz ezren vagy millióan fognak érkezni!

Nem olyan rég az osztrák ORF csatorna elmondta, hogy Törökországban pénzért adnak Szír hivatalos okmányt mindenkinek akinek pénze van, csak hogy menjenek, távozzanak és hogy itt esetleg sima ügy legyen a továbbhaladás, de nem az, messze nem az!  Orbán Viktor kijelentette Brüsszelben, hogy ez nem Európai Uniós probléma, hanem németországi, amelyet Angela Merkel elutasított!  Sajnos az a tévedés amit elkövetett a német kancellár, az nagyon megtévesztette a menekülteket, de hát nagyon nem értenek semmit, nem beszélnek se angolul, se németül ... pedig állítólag van köztük értelmiségi, kérdem én milyen alapon? ja, hogy tanult orvosnak meg ügyvédnek, de nem angolul és nem németül, hanem a saját anyanyelvén ... - végül is értelmiségi ...

Végezetül elmondom, nem zavar a jelenlétük, amennyiben megtanulnak viselkedni, alkalmazkodni, integrálódni, figyelembe veszik a Magyar törvényeket és az egész Európai kultúrát átnyálazzák, tisztelni fogják, mert nem mi vagyunk rájuk szorulva, hanem ők ránk és ezt nem kellene elfelejteniük! Ha zsinagógába megyek akkor értelemszerű, hogy a fejemre teszek valamit, mert náluk az a szokás, ha elmegyek egy harmadik országba lakni, akkor törekszem a nyelv megtanulását, szokásaikat figyelembe veszem és elismerem, hogy igen én vagyok az adott országra rászorulva, bármilyen oknál fogva .... engem sem hívtak, őket sem!

Persze az éremnek két oldala van, az egyik ilyen, a másik olyan!

Ezt sok esetben eszközként is használják, nézzük csak meg Gyurcsány Fenecet, DK elnökét, aki feleségével menekülteket fogad a házában és eteti, ruháztatja őket! Micsoda nagy gesztus, de csak emiatt dicsérem, amiért eszi, azért felfordul a gyomrom: - ezt nevezik lelki zsarolásnak vagy lélekre való hatásgyakorlás ... jól jön esetleg kampány idején vagy egy esetleges kormány váltás idején .... Miért kell a közszolgálati televízióban ezt bemutatni?  Mutassák inkább a hétköznapi embereket akik ha tesznek értük valamit, akkor az kapjon nyilvánosságot ...

Rendesen azt sem lehet tudni, mit akar pontosan az Európai Unió, mert húzzák az időt, jön a tél és ezek a menekültek, bevándorlók vagy vissza fordulnak ( kevés esély van rá ), vagy meghalnak ott ahol éppen tanyát vertek ( lehetséges verzió ), vagy erőszakkal vagy nemes egyszerűséggel beköltöznek a magyarok lakásaiba és kitúrják a házigazdát családjával együtt ....  ( na erre látok én nagy nagy esélyt ) sadnoangrycrying 

Lassan  - lassan vége a fehér embernek, a Földön lassan kisebbségbe kerülünk .... és ballagunk  a fekete levesbe, ahogy anno ballagott a vén diák ... lassan komótosan, de biztosan!     

98920lz_1.jpgMinden téren azt gondolom, hogy megoldásra vár e katasztrofális  esemény, de reménykedek benne ( hisz a remény hal meg utoljára ), hogy nem a sírokra kerül majd hófehér virág könnycseppekkel, hanem a való életben mosolyogva adjuk majd át egymásnak! Én nagyon nagyon szívesen tennék értük, ha látnám a fényt az alagút végén, de sajnos fényt csak remélhetek, sötétséget annál inkább látok!

 

Mindenki vigyázzon nagyon magára, értékeket biztonságba helyezni és kérek minden magyart, határon belül és határon kívül, hogy nézzünk és vigyázzunk egymásra! Isten áldjon mindenkit és óvjon !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.