Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz - Hamis, Fekete - Fehér ( színes )

2015.09.18

Sziasztok kedves olvasók, az elmúlt napok eseményeit összefoglalom, facebookon megjelent egy véleményem, amit néhány ember rossz néven fogadott, sőt lejáratás is indult ellenem, ami az Életem folyamán megszoktam, hisz nem az első eset, hogy az erős egyéniségem és véleményem ellen a valamilyen kisebbségi komplexusban szenvedők háborognak, s nem mellékes, hogy nem tisztelik a véleményt, mert elméletileg szabad véleménynyilvánítás van, de gyakorlatilag nincs, mert végén áldozat címke kerül a nyakba vagy megszenvedsz, hogy legyen saját gondolatod, mert ezt kiölték a mai modern világból és emberekből!

Következzen egy kedves és aktuális dal:

A dal sokat mond és aktuális, mert valahogy NAGYON NAGY A MONDANIVALÓ!

" Békét és Reménységet, Békét a Világnak, Békét a Megszületendő gyereknek, az Ember csak ennyit kívánhat, Békét és Reménységet a háborgó Szívemnek, Békét és Reménységet a háborgó Szíveknek  !!!

Az ÉN MEGLÁTÁSOM a következő lenne a modern harmadik világháborúról, avagy a modern kori népvándorlásról, a " menekültekről és gazdasági bevándorlókról "! Lejegyzés pontokban fog történni, íme:

1.   sok Igazság és Hamisság látott és lát napvilágot, amolyan esemény és gondolatok amikre Igen vagy Nem választ adunk, azaz mit hiszünk el és mit akarunk elhinni. Mert van a Fekete és Fehér, közte sok sok szín, vagy a szürke 50 árnyalata !

2. nagyon sokan vannak, nagy tömegről beszélünk akik Európát célozták meg az Ég és ernyő alatt, az ernyő ez esetben a humanitárius hozzáállás és ennek nagy reklámja. Elismerem, hogy volt háború és sokan menekülnek, de nem ennyien. Sokan vannak akik az ernyőt csak jó kapaszkodónak tudnak be és az Ég leple alatt bevonulnának az ernyő alá. Vlagyimir Putyin elmondta, hogy zsoldosok háborúznak, oda mennek ahol többet fizetnek a háborúért! Csak egyszerűen vegyük alapul, aki tényleg menekül a háború elől azok egy fajta viselkedési reakciót tudnak lefolytatni, éspedig az, hogy békésen,együttműködően, alkalmazkodásra alkalmas viselkedést mutatva, mert a pszichológia egyértelműen megmutatja az első reakciókból, hogy mi is a helyzet, hogy éppen Fekete vagy Fehér, / éppen a közte lévő sok sok szín valamelyike vagy éppen a szürke 50 árnyalata.  Nem egyszerű, de nem is kivitelezhető, hogy le lehessen szűrni, kikkel állunk szemben ( már ) ... Magyarország felismerte a problémát, Orbán Viktor meghúzta a harangokat, de Európa inkább a humanitárius ernyőt húzta fel, nagy reklámmal. Most Angela Merkel német kancellár és az osztrák Werner Faymann kancellár fogják a fejüket, mert azt hitték ez az esernyő alá mindenki békésen jön, noha ezt tudhatták volna, de behunyták a szemüket és tapogatóznak a sötétségben! Az osztrák kancellár aki bírálta Magyarországot, ugyanazt csinálja, csak mert ő kancellár, Orbán Viktor nem.

3.  Azt eddig is sokan tudhatták, hogy Amerika egy olyan vezető állam, aki szeret irányítani és Putyin szavai megerősítik, hogy vajon ki is fizetheti, pénzelheti ezeket a zsoldosokat! Amerika Egyesült Államok az én meglátásom szerint, gyengíteni akarják az Európai Unió Gazdaságát és azon belül meg Magyarországot és a keletet akarják ledönteni, nyilván az Uniót alapító országok eszközként használják: Magyarországot, Romániát, Bulgáriát, Görögországot és sorolhatnám a többi országokat is! Kell ez nekünk, nektek? 

4. Emberség mindenek felett, humanitárius segítségforma gyakorlása a mindennapokban ... Igen, nos ez azért egy olyan része a dolognak, hogy vitatható és elgondolkodtató! Kinek segítsek? Azt gondolom, hogy hadd döntse el minden ember, kinek segít, ÉN például a saját környezetemben, a társaságomban találok sok sok olyan embert akin segítek, mert ismerem, tudom, hogy igaz amit mond, de messziről jött vándorló azt mond amit akar, persze ez a háború Szíriában, nagyon jó kifogás azok számára akik éppenséggel hódítani akarnak bármi áron, akár háborút is kezdeményez! Ne mondja senki, hogy aki háború elől menekül, az ellenkezik azokkal a törvényekkel amelyik országba szeretne bejutni a béke miatt! A célországban akar élni valaki, mert a hazájában háború van, akkor alkalmazkodjon már az elején, rendben van, hogy Németországba szeretne menni, de ha az Unió szabályzata az, hogy itt és itt kell regisztrálni őket akkor vegyék tudomásul! A kerítés építése azért van, mert Orbán időben észrevette, hogy ezek a hullámok amik jönni fognak, már nagyon nem a menekültekről szól, hanem annál is inkább arról, hogy többségbe kerüljenek azok akik eddig kisebbségben voltak! 

5.  Ez a pont az ami kiváltképp érdekes és elgondolkodtató. Példa: Svédországban egy év alatt a nőket megerőszakolások számának háromnegyed  ( 3/4 ) részét muzulmán férfiak követik el, mert erről mélyen hallgatnak ..., de kiderült ... 

Tudni kell, hogy a Korán szerint a nőt tisztelni kell, de eszköz, mert a nő azt csinál amit a férfi mond, ott az is megvan, hogy mennyi pénz lehet a nőnél, mit vesz fel, hogy kell megjelenjen, fátyolosan, mintha temetésre járó apácákat látnék ... Persze ez egy másik kultúra, megértem, semmi baj, de ha itt élnek Európai Unióban, az európai kultúrában, akkor alkalmazkodjanak, csak nézzük meg a másik példát: Ausztria a harmadik generáció után jött rá, hogy ezeket a bevándorlókat integrálni kell, mert alkalmazkodni nem fognak, hogy az Istenbe is alkalmazkodnának, amikor a korán szerint mindenki hozzájuk kell igazodjon és nem ismerik se az alkalmazkodás szót, de pláné nem a gyakorlatba ültetését sem! A hitük szerint az ő Istenük az igazi és őt kell szolgálni, nem ismerik el se a keresztényeket, sem a zsidókat, sem a pogányokat, szóval senkit aki nem muszlim ... persze itt már akit sikerült integrálni az már teljesen másképp gondolkozik, áll a dolgokhoz, de ha ide jön az a megannyi ember sereg, mi lesz itt? Megmondom, háború, harmadik világháború, keresztény hit lerombolása!

Még egy példa kiemelkedően: Ha a társadalom elvárja tőlem, mint meleg sráctól, hogy úgy viselkedjek az utcán ahogy illik, szükséges és intelligens, alkalmazkodva a kultúrához és nem feltűnési viszketettségben szenvedni, akkor kérdem én, nem jogos a kérdésem, ez rájuk nem vonatkozik? Ha nekem a szexuális életem a négy fal közé tartozik, akkor a vallási életformája nem tartozik a négy fal közé? Ők gyakorolhatnak mindent az utcán, de én nem foghatom meg a szerelmem kezét, mert az már nem tartozik senkire? Mi lenne ha mi is keresztények az utcán mind papi ruhához hasonlóan öltözködnénk, vagonszámra hordanánk a keresztet és mi is hivalkodnánk ezzel? Mert a Biblia azt jegyzi le, hogy ha imádkozol, akkor azt tedd csendben és magányodban ahol te vagy és Isten és a külvilághoz integrálódva tedd meg Szeretetszolgálati kötelezettségedet, ami lenne jelen esetben a humanitárius ernyő, de ez már nem is az amiről szólnia kell, ez már egy eszköz és ebbe belekapaszkodik fű, fa, virág ( értsd kedves olvasó, minden fajta ember! ).

6. Végezetül utolsó pontban szeretném elmondani, hogy sok mindent láttam és sok mindent tapasztaltam és gondolkozok, elmélkedek, levonom a konzekvenciát és soha, de soha nem tudok elmenni amellett amit látok a szemeimmel és sajnálom, hogy sokan nem látják vagy nem akarják látni a realitást! A mérhetetlen Orbán gyűlölet ami sok emberben kialakult politikai, elfogultság, éppen vakság vagy rossz élet és gondolati hozzáállás miatt, nem látják a realitást, nem látják, hogy hova süllyesztette az Európai Unió a keleti országokat és azok honnan indultak és mit követtek el a rendszerváltás előtt, illetve Amerika Egyesült Államok mit értek el Európa gyengítésében és persze azt is megemlítem, hogy itt két arccal dolgozik a kedves Amerika, mert háborút kelt, fizeti a zsoldosokat, hogy háborúzzanak, aztán a másik arc maszk alatt érkezik Európába, mint a nagy segítője a kontinensnek, hogy védje Európát ... Így Európa vakon köszöni és jaj, de hálás Amerikának, röhög titkon markában, hogy ő a világ gazdasági és politikai irányítója!!!  

Szeretnék az utolsó ponthoz egy fotót is tenni, a két arc maszk: Két arc címmel: 

 

 

11418258_1034339266576422_140315844_n.jpg

 

 

Következzen egy dal Kovács Kati előadásában, hallgassuk meg lelkünk szomorúságára és elmélkedjünk! !!!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Savaria

(Sepi, 2018.02.22 21:25)

Kevesen látják ezt így sajnos...