Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így is jó!

2016.04.30

 

 

 

Így is jó, mert ma már sokaknak mindegy, hogy hogy van! Zorán nagyon jó dolgokat énekel meg ebben a fantasztikus világszínvonalú dalban! Ez az " így is jó " megfogalmazás számomra a következőt jelenti fényképben:

 

s6302647-1-.jpg

 

 

Mindjárt elárulom, hogy miért is ezt jelenti számomra! Azok az emberek akik így élnek, egy alagutban élik mindennapjaikat és mindegy nekik, hogy mi, milyen, mekkora és hogyan müködik, mert látják a fényt az alagút végén, de sose érik el azt! Manapság a világ szinte mindenre rávágja, hogy így is jó. Ennek köszönhetően a világ rendje felborul, mert mindenki azonosulni akar egy sajátos megnyilvánulással és ha sajátos világrendet akarnak, akkor ez háborúhoz vezethet! Ne éljetek egy alagútban és engedjétek, hogy a fény megérintsen titeket! Ha nem megy valami, akkor vissza kell térni, mindenkinek, ahonnan érkezett!

 

 

 

Igen, nagyon veszélyes az amikor ez a mondat kifakul, netán megszünne élni! Mi vagy ki várhat otthon? a dal szerint a szülök, átfogó értelemben az otthoni szeretteink. Szerintem önmagában a hazaszeretet is hazavárhat! Arra kell odafigyelni, hogy ez a tudatban mindig erős legyen és tronoljon. Ez sokmindent adhat hozzá a mindennapjainkhoz, mindegy, hogy mit teszünk ... !

Furcsa a miéletünk, s ez nem fog változni, sőt mi több, egyre furcsább lesz!  Az élet egy játék és meg kell tanulni mindenkinek, hogy a részvétel a legfontosabb. S sok esetben elfelejtünk bármit is megélni, s már csak akkor ébredünk meg, amikor érkezünk. Minden más elfelejtödött, kiesik.

Sok esetben ma már a pénz diktál. Pénz hajtja sokak életének a motorját. De a pénztől, nem lesz sem nagyobb boldogság, sem otthon, sem egészség. Szinte semmi, az életfentartáshoz szükséges, a többi rajtunk múlik ... !

...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.