Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyarként külföldön !!!

2016.03.10

 

Történetem aránylag rövid lenne, de ez most még korai elkönyvelni tényként. devil Nagyon fontosnak tartom, hogy megosszam tapasztalataimat az otthoniakkal, hogy milyen is magyarként itt élni külföldön ( Ausztriában ). Semmi sem meglepő ma már, de aktuális időben megvoltam lepődve. Tudtam és tudom, hogy Magyarországon sok helyen sok esetben egymás alatt vágják a fát az emberek, kiássák egymás alól a földet, betemetik áldozatukat és boldogan taposnak rajtuk. Ezt azért itt Ausztriában nem tudtam elképzelni, nos akkor lássatok rossz csodát, hát ez itt még rosszabb, mint otthon. Az én tapasztalatom a következő: egy fiatalember aki egyszer segített nekem, de mindig magas lóról beszélt, folyton stresszelt és mindig úton útfélen belémkötött, ő jogót formált arra, hogy a tudtom nélkül elcsiripelje az én szexuális beállítottságomat, nem mintha titok lenne, de akkor is! Az ilyen mondja, hogy nem szeret magyarokkal dolgozni? Nem csodálkozok, hogy abban az étteremben egy magyar sem dolgozik, csak ő, mert attól, hogy egyszer segített, még elviselhetetlen személy, arrogáns, bunkó ... ( kiváncsi lennék ha odamennék a főnökéhez és elmondanám, hogy a vendégekhez odamegy és eltanácsolja őket, hogy legközelebb nem kellene ott enni, mert drága étterem, s ha velünk megtette, akkor megtette másokkal is, mert a vér nem válik vízzé! ). Neveket csak nagyon diszkréten jelölök meg, ez a tapasztalatom az F. étteremben volt, K.L.A. személyével. Nos az ilyen embert kerülni kell, mert " Olyan csúnya, hogy a kígyót ütni kell, hogy megmarja. "

Másik rossz csoda példám a S. étteremben ahol a mosolygos főnök is " Vihog, mint versenyló a cél elõtt! ". Na mindegy és hazudott, de hát igen valahol semmibe vett, de a retket kipucoltam az éttermeiből, mert senki nem volt hajlandó ... kihasznált, aztán eldobott, mint egy használhatatlan rongyot. Könnyű dolga volt, hisz a segítségére volt az egyik írigy magyar srác Zs. B. aki kitúrt a helyemmről és megtaposott, mivel semmivel nem tudot nagyon támadni, a melegségemet támadta, hogy nekem meg kell halni, mert a ferdehajlamoma világ és szüleim szégyene és stb. Na most az is igaz, hogy tudva tudván, hogy drogozik, hisz alkalom adtán nagyon is látszik a viselkedésén, hogy vagy drogozik vagy éppen elvonási tűnetei vannak, sőt az is lehet, hogy éppen már nagyon hiányzott neki! Kis idézet: " ... Vílag szégyene vagy az egész buzisagoddal, szerinted ez normalis? egyaltalan van ertelme az eletednek? en a helyedben feladnam a szenvedest ertelmetlen, jövöd sivár, bár a miltad sem fényes, hány éves vagy? ... Ferde jellemednek köszönönhetöen Pszichopaták összes jellemzöje megtalalhato benned, ... " hozzáteszem ő szól meg engem, hogy nem írok helyesen, erre ő borzalmas nyelvtani és helyesírási hibákat követ el. Azt is kimondhatom, hogy alkoholizál rendesen, szóval sokszor beszél ellentmondásosan. Azt állította, hogy egy európai versenyen harmadik lett, holott csak hetedik, de sebaj, ő is csak egy bukott diák! " Más szemében a szálkát meglátja, de a sajátjában a gerendát nem! " Nem baj túl tettem magam, de ti odahaza ne gondoljátok, hogy idekint minden olyan könnyű, kemény harc vagy csak véded amid van, de sajnos amíg vannak gerinctelen emberek, a védelem sem müködik. sad 

Most jól vagyok, túl vagyok tanulságos napon, hogy az osztrákok között is van últra paraszt és aljas, hisz amióta kint lakók megtapasztaltam két osztrák mentalitását, förtelmes kérem szépen ..., de nagyon! Itt a leginkább és a legjobban úgy lehet az ember ha magára tud számítani, mert az írigység nagyon nagyon pusztít!

Kedvenc dalomat ide betenném laugh 

 

" Induljatok oszlásnak, mint a kéthetes hulla. "

"Isten szeretheti a hülyéket, ha ilyen sokat teremtett belõlük. "

A cikkben vannak beszólások, miért is ne lennének, de legyenek ezek boldogok, tettek amit tettek és majd ők is megkapják amit érdemelnek, én is megkapom, s vállalom. Egy biztos soha miattam a munkáját senki el nem veszítette, soha nem vettem el senki ételét a szájából és nem ástam alá soha senkinek, de a véleményemet általában nem rejtem el és ha úgy tetszik meg is védem! ...

Na ilyen magyarok is laknak Ausztriában ...., remélem soha nem találkoztok velük ...., mert áldozatok lesztek ...!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Savaria

(Sepi, 2018.02.25 12:08)

Régen is voltak alattomos, gátlástalan emberek mindenfelè, sajnos manapság egyre több.
Ilyen a világ,...
Aki kicsit is jóakaratú, azt kihasználják és áldozattá válik.
Harcolni ellenük nehéz, kivédeni az állandó támadásokat, anélkül, hogy mi magunk ne változzunk olyanná mint ők.
Jobb megoldás váltani, mikor s ha lehet, otthagyni őket, és nem küzdeni velük, mert az csak felemèszti a lelkünket, idegeinket.
Ők annyit sem érnek,mint piszok a köröm alatt.
Aki lélekben selejt, azt Isten nem bottal veri, hanem sorssal, ők visszakapják az èlettől.

Sokan viszont megérdemlik, hogy tegyünk értük. Ők önzetlenül viszonozzák tetteiket.
Ez a legfontosabb, mással nem is kell törődni.